Rýchlosť Turbo 3
Rýchlosť Turbo 3
Objednal som si Turbo 3, ale mám rýchlosť max. 3100 -3200 Kbps. Ešte nikdy som nemal 3584, alebo viac. Profil linky mám 4160/704. Žiadal som upraviť profil pri up na 5472, ale Tcom mi nevyhovel. Akú rýchlosť máte a aký máte profil linky?
Keď som mal Turbo 2, tak som mal aj 2200 - 2300 Kbps.
Keď som mal Turbo 2, tak som mal aj 2200 - 2300 Kbps.
takže máš také rýchlosti ako ja?patrickth napísal:ja som kvoli tomu raz volal do t-comu a operator mi povedal,ze u nich je vsetko v poriadku,ci nemam virus,zapnute stahovanie kwed meriam ryclost a podobne kraviny, a nakoniec to zabil hlaskou,ze ta rychlost nie je garantovanaa uz to nejak neriesim,vo februari mi konci viazanost tak uvidim....
M@rt1n : ak si myslel kB/s tak posledna hodnota (900kB/s) je kravina. je to len nacachovane na disku, to co ti browser ukazuje ako rychlost je rychlost citania z disku.
tiez mam turbo3, speedtest mi ukazuje cca 3600kb/s, no ani cez ff ani cez torrenty viac ako 420kB/s nedam (profil linky mam 4160/512).
patrickth : operator vobec nezadrel. rychlost garantovana nie je, kedze tam mas agregaciu 1:xx. Garantovany 3,5mbit je za ine peniaze.
tiez mam turbo3, speedtest mi ukazuje cca 3600kb/s, no ani cez ff ani cez torrenty viac ako 420kB/s nedam (profil linky mam 4160/512).
patrickth : operator vobec nezadrel. rychlost garantovana nie je, kedze tam mas agregaciu 1:xx. Garantovany 3,5mbit je za ine peniaze.
RE: profil
tak od dnes rana mam Turbo 3 plus, ten profil linky je to co je uvedene na moj.t-com.sk? ak ano tak tam mam uvedene presne 3584/386 ... rychlost z gbit .sk 410kB/s...
hodne ludi pise po forach ze t-com ma v zmluve, resp. vseo podmienkach neaky udaj o agregacii, a prosim vas v ktorej casti? .. ja som nic take nenasiel...
hodne ludi pise po forach ze t-com ma v zmluve, resp. vseo podmienkach neaky udaj o agregacii, a prosim vas v ktorej casti? .. ja som nic take nenasiel...