Call of Duty - World at WAR
-
lekoklatik
VIP
zdravim, potreboval by som pomoct s problemom v MP. Vzdy ked sa pripojim na nejaky mp server tak 5-10 sekund a kickne ma to z dôvodu ktory je dole na obrazku. Vygooglil som si jedine to ze mam zmazat PB priecinok a updatnut ho odznova... nepomohlo.
COD Waw mam patchnuty na 1.1 mp crack pre 1.1 verziu a manualne updatnuty PB. Vsetko ostatne mi inak funguje len ten MP ma troska stve
za kazdu pomoc
COD Waw mam patchnuty na 1.1 mp crack pre 1.1 verziu a manualne updatnuty PB. Vsetko ostatne mi inak funguje len ten MP ma troska stve
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
to aj mne robilo staci reinstal save si nechaj ostatne vymaz a nainstaluj zas a bude to OK.. (myslim ze staci reinstal PB .. ale ja som pre istotu vsetko..)clarrick napísal:zdravim, potreboval by som pomoct s problemom v MP. Vzdy ked sa pripojim na nejaky mp server tak 5-10 sekund a kickne ma to z dôvodu ktory je dole na obrazku. Vygooglil som si jedine to ze mam zmazat PB priecinok a updatnut ho odznova... nepomohlo.
COD Waw mam patchnuty na 1.1 mp crack pre 1.1 verziu a manualne updatnuty PB. Vsetko ostatne mi inak funguje len ten MP ma troska stveza kazdu pomoc
-
Daggertail
Light Professional
-
DeJF
Addict
maš original ?:clarrick napísal:zdravim, potreboval by som pomoct s problemom v MP. Vzdy ked sa pripojim na nejaky mp server tak 5-10 sekund a kickne ma to z dôvodu ktory je dole na obrazku. Vygooglil som si jedine to ze mam zmazat PB priecinok a updatnut ho odznova... nepomohlo.
COD Waw mam patchnuty na 1.1 mp crack pre 1.1 verziu a manualne updatnuty PB. Vsetko ostatne mi inak funguje len ten MP ma troska stveza kazdu pomoc
-
Marek99
Expert
chod na www.evenbalance.com stiahni si pbsetup, nainstaluj vyhodi ti tabulku das add game cod5 malo by ti same najst presnu adresu na disku a check for updates updatne ti pb restart PC a pojde toclarrick napísal:zdravim, potreboval by som pomoct s problemom v MP. Vzdy ked sa pripojim na nejaky mp server tak 5-10 sekund a kickne ma to z dôvodu ktory je dole na obrazku. Vygooglil som si jedine to ze mam zmazat PB priecinok a updatnut ho odznova... nepomohlo.
Funguje toto aj na PC verzii?
http://www.callofduty.com/profile/2228295/stats/ je to pekne prehladny STATS vasho hrania v MP CODWW
Caute .
takze takto : mam dva problemi z vyssie uvedenými hrami ... na 4 ked spustim hru dam new game chvilku nacita potom sekne a vyhodi tabulku s napisom CANNOT WRITE TO HUNKUSAGE.DAT,CHECH DISK FULL ... Mam moznost dat iba OK a to ma naspet vyhodi na uvodnu stranku hry ... cize tam kde je new game, options atd ...
na 5 mam podobny problem ... hram normalne prejdem prvu misiu a ako nahle idem na druhu a ked nacitava tak mi to do listy pise nasledovne ... DirectX Error ... a potom zamrzne neda sa snim nic robit jedine tvrdy reset ... helpnete mi niekto ? lebo uz vazne neviem co mam robit ...
moj PC : grafika : GeForce 7300 GS (256 Mb),procak 3,20 GHz,Ram 1024 Mb ...
takze takto : mam dva problemi z vyssie uvedenými hrami ... na 4 ked spustim hru dam new game chvilku nacita potom sekne a vyhodi tabulku s napisom CANNOT WRITE TO HUNKUSAGE.DAT,CHECH DISK FULL ... Mam moznost dat iba OK a to ma naspet vyhodi na uvodnu stranku hry ... cize tam kde je new game, options atd ...
na 5 mam podobny problem ... hram normalne prejdem prvu misiu a ako nahle idem na druhu a ked nacitava tak mi to do listy pise nasledovne ... DirectX Error ... a potom zamrzne neda sa snim nic robit jedine tvrdy reset ... helpnete mi niekto ? lebo uz vazne neviem co mam robit ...
moj PC : grafika : GeForce 7300 GS (256 Mb),procak 3,20 GHz,Ram 1024 Mb ...
Ja mam problem s grafikou mensi. Pozrite video a sledujte ten blikajuci dym. Neviete co stym pls? Som bezradny:(
http://www.youtube.com/watch?v=sHKysOxovu4
http://www.youtube.com/watch?v=sHKysOxovu4
Zdravím ja mam taky problem ze mi nejde multyplayer ked mam zapnuty internet ked ho vipnem sa donho viem dostat ale akonahle mam internet zapnuty zapnem multyplayer minimalizuje mi okno a vipise mi ci chcem odoslat spravu o chybe hru mam cracknutu a mam nainstalovany patch 1.1 neviemte mi poradit kde je chyba ? ....
-
Marek99
Expert
omg a teba kto ucil makke a tvrde i/y pouzivat? asi nik ze ?kimar napísal:Zdravím ja mam taky problem ze mi nejde multyplayer ked mam zapnuty internet ked ho vipnem sa donho viem dostat ale akonahle mam internet zapnuty zapnem multyplayer minimalizuje mi okno a vipise mi ci chcem odoslat spravu o chybe hru mam cracknutu a mam nainstalovany patch 1.1 neviemte mi poradit kde je chyba ? ....