Call of Duty - World at WAR

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

mam 180.70 beta
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

James13579 napísal:mam 180.70 beta
daj si NEbeta :wink:
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

hatamrc napísal:pomoze mi niekto??Skusal som aj viacere cracky,aj som nainstaloval tne directx co je na dvd
takze mi nikto neporadi?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

hatamrc napísal:takze mi nikto neporadi?
Presne to isté robí aj mne. Avšak nevyriešil som. Kašli na to :)
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

btw tie farebne nicky dost rusia hru, pretoze vidno farbu aj nad panackom normalne v hre, preto sa za to na antikoch cod5 kickuje
covax
Expert
Expert

Príspevok od používateľa covax »

zdravim, potreboval by som pomoct s problemom v MP. Vzdy ked sa pripojim na nejaky mp server tak 5-10 sekund a kickne ma to z dôvodu ktory je dole na obrazku. Vygooglil som si jedine to ze mam zmazat PB priecinok a updatnut ho odznova... nepomohlo.
COD Waw mam patchnuty na 1.1 mp crack pre 1.1 verziu a manualne updatnuty PB. Vsetko ostatne mi inak funguje len ten MP ma troska stve :( za kazdu pomoc
Prílohy
bez_názvu.JPG
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

lekoklatik napísal:Presne to isté robí aj mne. Avšak nevyriešil som. Kašli na to :)
no ja som si myslel ze mi niekto poradi
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

clarrick napísal:zdravim, potreboval by som pomoct s problemom v MP. Vzdy ked sa pripojim na nejaky mp server tak 5-10 sekund a kickne ma to z dôvodu ktory je dole na obrazku. Vygooglil som si jedine to ze mam zmazat PB priecinok a updatnut ho odznova... nepomohlo.
COD Waw mam patchnuty na 1.1 mp crack pre 1.1 verziu a manualne updatnuty PB. Vsetko ostatne mi inak funguje len ten MP ma troska stve :( za kazdu pomoc
to aj mne robilo staci reinstal save si nechaj ostatne vymaz a nainstaluj zas a bude to OK.. (myslim ze staci reinstal PB .. ale ja som pre istotu vsetko..)
covax
Expert
Expert

Príspevok od používateľa covax »

L.A.M.E napísal:to aj mne robilo staci reinstal save si nechaj ostatne vymaz a nainstaluj zas a bude to OK.. (myslim ze staci reinstal PB .. ale ja som pre istotu vsetko..)
bez zmeny stale ma kickuje mozem jbat toho pb aj cod 5 ked ma to stale kickuje
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

clarrick napísal:bez zmeny stale ma kickuje mozem jbat toho pb aj cod 5 ked ma to stale kickuje
niektory subor je poskodeny :wink:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

clarrick napísal:zdravim, potreboval by som pomoct s problemom v MP. Vzdy ked sa pripojim na nejaky mp server tak 5-10 sekund a kickne ma to z dôvodu ktory je dole na obrazku. Vygooglil som si jedine to ze mam zmazat PB priecinok a updatnut ho odznova... nepomohlo.
maš original ?:
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

DeJF napísal:maš original ?:
skús porozmýšlať kedže píše že má 1.1 crack... :roll:
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

chod na www.evenbalance.com stiahni si pbsetup, nainstaluj vyhodi ti tabulku das add game cod5 malo by ti same najst presnu adresu na disku a check for updates updatne ti pb restart PC a pojde to
Luxo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Luxo »

potreboval by som save na prejdutú hru, kôli zombie módu, nemá niekto ? a aj cestu prosím kde je položka so sejvmi ( profilmi ? ) :wink: ďík
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Funguje toto aj na PC verzii? :?: http://www.callofduty.com/profile/2228295/stats/ je to pekne prehladny STATS vasho hrania v MP CODWW
pipo11
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pipo11 »

Caute .
takze takto : mam dva problemi z vyssie uvedenými hrami ... na 4 ked spustim hru dam new game chvilku nacita potom sekne a vyhodi tabulku s napisom CANNOT WRITE TO HUNKUSAGE.DAT,CHECH DISK FULL ... Mam moznost dat iba OK a to ma naspet vyhodi na uvodnu stranku hry ... cize tam kde je new game, options atd ...

na 5 mam podobny problem ... hram normalne prejdem prvu misiu a ako nahle idem na druhu a ked nacitava tak mi to do listy pise nasledovne ... DirectX Error ... a potom zamrzne neda sa snim nic robit jedine tvrdy reset ... helpnete mi niekto ? lebo uz vazne neviem co mam robit ...

moj PC : grafika : GeForce 7300 GS (256 Mb),procak 3,20 GHz,Ram 1024 Mb ...
Gusttafa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gusttafa »

Ja mam problem s grafikou mensi. Pozrite video a sledujte ten blikajuci dym. Neviete co stym pls? Som bezradny:(
http://www.youtube.com/watch?v=sHKysOxovu4
kimar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kimar »

Zdravím ja mam taky problem ze mi nejde multyplayer ked mam zapnuty internet ked ho vipnem sa donho viem dostat ale akonahle mam internet zapnuty zapnem multyplayer minimalizuje mi okno a vipise mi ci chcem odoslat spravu o chybe hru mam cracknutu a mam nainstalovany patch 1.1 neviemte mi poradit kde je chyba ? ....
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

kimar napísal:Zdravím ja mam taky problem ze mi nejde multyplayer ked mam zapnuty internet ked ho vipnem sa donho viem dostat ale akonahle mam internet zapnuty zapnem multyplayer minimalizuje mi okno a vipise mi ci chcem odoslat spravu o chybe hru mam cracknutu a mam nainstalovany patch 1.1 neviemte mi poradit kde je chyba ? ....
omg a teba kto ucil makke a tvrde i/y pouzivat? asi nik ze ? :D
kimar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kimar »

no to neries teraz to je jedno ja potrebujem radu nie lekciu slovenciny
Napísať odpoveď