Listocky a dievcenske samopodcenovanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
wolodo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

heh PMS tipujem spravne co to bude? lebo ta skratka mi nic nehovori :lol:

tak vyzera ze by to slo aj dalej, len tak sa opytam kedze ste spoluziaci, robite stuzkove- alebo vy mate coskoro stuzkovu?

/ tak som si spravne myslel.... :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Predmenstruacny Syndrom
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

V uvodnom prispevku je opisany nas vek.
Stuzkovu budeme mat tak vo stvrtom alebo v piatom rocniku (sme druhaci na patrocnom odbornom studiu (HALW, PN)).
Pohybujem sa rad medzi dievcatami, myslim, ze ma maju radi a beru ma do kolektivu. O kadecom sa porozpravame. Od anorexie cez modu az po zavazky v rodine...
Ked sme boli v divadle a dosiel som za nimi, ked sme stali v rade na odtrhnutie casti listka, prisiel som za nimi... aj so sestrou (o 7 rokov starsia). Sestra sa oddelila, Matka sa s usmevom otocila.
Pytam sa:
- Co je? Mam tu susen?
- Nie. Len sme sa o niecom bavili. (Bola v rade so spoluziackami.)
- O com?
- Nie, nepoviem Ti to. Stuplo by Ti sebavedomie, ostal by si namysleny...
- Skus to. :)
Ked sa sestra odpojila a po chvilke prehovarania sa vymackla:
- No... s babami sme dosli k zaveru, ze ked zmuznies, budu sa o Teba baby na stuzkovej zaujimat... budeme sa o Teba bit. Budes je*avy, budes vediet tancovat, galantny si uz teraz...
Takyyyyyy siroky usmev mi to vycarilo... !

No... to som sa chcel len pochvastat. :)
Na co ste narazali tou stuzkovou?
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

mne je do placu ked to citam...na co do kelu cakas? OCIVIDNE po tebe ide, navaic su tam naznaky ziarlivosti co ta robi este viacej pritahujucim
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmmm ak ona robi stuzkove je dobra prilezitost byt s nou napriklad pri tej stuzkovej.
Tam sa aj zabavite ako obsluha budete sa spolu zabavat na ostatnych. A bude vela casu na rozhovori aj intimne ;)
Tiez som robieval stuzkove 8)

ale s cistym srdcom vravim ze som nic nerobil vsetko prebehlo v pohode
Mastros
Light Professional
Light Professional

jamess: Este nemam tu istotu. Mna treba naozaj vyprovokovat, ci uz do bitky alebo do inej iniciativy vztahy naozaj meniacej. A este otazka: Kde vidis tu jej ziarlivost?

wolodo: Keby ma triedny vybral, som stastny clovek. Jednak s nou, jednak skills pri obsluhe... ach, do prdele.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Juj, to je také chutné čitať tieto pubertálne príbehy :) Ehm, no ale aby som nejako prispela, tak si myslím, že vám obom celkom vyhovuje takéto lístočkovanie a ošívanie sa. Ňou tiež riadne trieska puberta a asi si na ňu urobil dojem, inak by si s tebou nepísala. Preto v tom pokračujte, ty na ňu choď pomaly, aby si ju niečim neurazil, lebo z toho, čo píšeš, dievča vyzerá, že je dosť náladová a ešte by na teba vyskočila. Prejav záujem o jej problémy a postupne ju spracúvaj. Myslím, že je to na celkom dobrej ceste.
Mastros
Light Professional
Light Professional

zuzkazuzka napísal:Juj, to je také chutné čitať tieto pubertálne príbehy :) Ehm, no ale aby som nejako prispela, tak si myslím, že vám obom celkom vyhovuje takéto lístočkovanie a ošívanie sa. Ňou tiež riadne trieska puberta a asi si na ňu urobil dojem, inak by si s tebou nepísala. Preto v tom pokračujte, ty na ňu choď pomaly, aby si ju niečim neurazil, lebo z toho, čo píšeš, dievča vyzerá, že je dosť náladová a ešte by na teba vyskočila. Prejav záujem o jej problémy a postupne ju spracúvaj. Myslím, že je to na celkom dobrej ceste.
Konecne aj vyjadrenie zeny. :)
Juj, je to take chutne citat tu "chvalu". Upevnuje ma to. Viem, ze robim nieco dobre. :)
Let´s SMS! :)
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mastros napísal:jamess: Este nemam tu istotu. Mna treba naozaj vyprovokovat, ci uz do bitky alebo do inej iniciativy vztahy naozaj meniacej. A este otazka: Kde vidis tu jej ziarlivost?
ziarlivost: No... s babami sme dosli k zaveru, ze ked zmuznies, budu sa o Teba baby na stuzkovej zaujimat... budeme sa o Teba bit. Budes je*avy, budes vediet tancovat, galantny si uz teraz...

a v com nemas istotu? budes cakat este mesiac ci ti nahodou MOZNO nepovie ze no aj by MALA zaujem....zabudni, to je hollywood
proste prvy tah je, a vzdy bude na tebe lebo si chlap, inak pride nejaky iny chlap ktory ti ju vezme spodnosa tak ako ju mas naservirovanu, takze sup sup do roboty

good luck :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Istotu nebudes mat nikdy, teda pokial nejde o akcnu slecnu, co je asi tak 1 z 10 :) Ostatne zeny vzdy iba naznacuju, naznacuu, naznacuju, naznacuju, naznacuju, naznacuju, naznacuju, naznacuju...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

... naznačujú, naznačujú, naznačujú... a pritom to ani s tým dotyčným nemyslia tak vážne. :)
Každopádne, myslím, že toto je úplne krásny učebnicový príklad, kedy (pubertálne) dievča má nejaký záujem a je len na chalanovi, čo s tým bude robiť.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Istotu nebudes mat nikdy, teda pokial nejde o akcnu slecnu, co je asi tak 1 z 10 :) Ostatne zeny vzdy iba naznacuju, naznacuu, naznacuju, naznacuju, naznacuju, naznacuju, naznacuju, naznacuju...
a na to je dobry dovod ;) inak nemaju sancu vyfiltrovat schopnych otcov zpomedzi 3G chlapov
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mastros napísal:- No... s babami sme dosli k zaveru, ze ked zmuznies, budu sa o Teba baby na stuzkovej zaujimat... budeme sa o Teba bit. Budes je*avy, budes vediet tancovat, galantny si uz teraz...
Takyyyyyy siroky usmev mi to vycarilo... !
Ale poznáš to - dievčenské reči: jedna veľmi nesmelo niečo povie, druhá sa chytí, tretia tiež. Družne o tom už smelo džavocú, rozoberajú, smejú sa, žiadna sa už nebojí vyjadriť.

Avšak tak ako na začiatku debaty - ledva nejaká sa odváži o tom vyjadriť svoj názor - tak to bude aj v praxi.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Len to prosim neries dlho listockami a sms, neostavaj v stereotype, postupuj dopredu :wink:

A v com je problem ze ta triedny nevybere na daku oblsuhu stuzkovej, predpokladam ze vam daju tak moznost aj zarobit si, tak ked nabuduce sa bude chystat dakoho vybrat tak mu povedz ze si chces zarobit ze chces mat pocit ze tvoja praca za daco stala. Ver mi stravena noc s nou, aj popri praci, vyborny cas na spoznavanie sa a pokrocenie vztahu :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No skús spraviť nejaký ďalší krok, nejako dlhšie s ňou osamote pokonverzovať. Nenápadne ju odprevadiť zo školy, prípadne ju niekam pozvať. Z príspevkov usudzujem, že dievča má nízke sebavedomie, takže sa priprav na to, že ju budeš musieť stále utešovať, aká je krásna, štíhla, najlepšia, úžasná atď. Nemalo to byť v zlom, len aby si bol pripravený. :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ježiš ona kce počuť od teba ze sa ti pači a že snou niečo kceš mať ty to kceš počuť onej .....všeobecne zname že taketo veci prvy keca chalan tak sa ochlap .............nevravim že rano ako ju zbadaš v škole zakrič čau maťka si fest pekna nekceš somnou chodiť ,,,,,,,,,,,ale ked si budete napr. zase pisať a napiše že je sprosta a škareda tak napiše niesi sprosta podla mna si dosť inteligentna a určite aj pekna .................ona napiše nie niesom a ty ale si mne sa pačiš ..........a hotovo už to pojde samo ...............

bolek myslim že to by jej mal vraveť aj keby ma velke sebavedomie
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nevravím, že nie. Len po čase dokazovať stále niekomu, že je skvelý, môže byť o nervy. Veď koniec koncov, keď s niekým chodíš, tak práve preto, že sa ti páči, aký je. :)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Ou jeeee!
Dnes bolo v skole co, vazeni? Hovno!
Videl som ju dokopy 5 minut, mozno aj to som napisal vysoku cifru.

Kompenzacia bola na pokeci.
Kym sa prihlasila, pridal som si medzi priatelov tych, kt. tam maju mna. Bola medzi nim, sup tam s nou. :)
Prihlasila sa. Aby jej vyskocila ikonka, ze je pritel online, odhlasil a prihlasil som sa. :)
Napisala do 10 minut.
Bla bla bla, kecali sme. Doslo aj k jej psychickym stavom (depka).
Pisala, ze sa asi zacina opakovat historia zo zakladky. Mavala nejake nalady a napady ako teraz emaci.
Tak sme o tom zacali pisat, snazil som sa z nej vypacit, co je vo veci.
Dosiel som k tomu, ze tuto naladu ma len preto, lebo nema zamestnanu mysel. Poradil som jej nejake aktivity (beh, cajkel, parkour, hocico narocne a zabavne) nech ma hlavu plnu inych veci...
Bla bla bla... spytal som sa:
Dokazes sformovat svoje myslienkove pochody do konkretnych slov?
Odpoved prisla o par minut.
Nieco take, ze premysla nad minulostou, co porobila, co pokazila, ze si nezasluzi byt milovana, ze nevie, co chce... a kamarata, ktory ju miluje, nemiluje zase ona.
Odpoved moja silna (priblizne znenie), po ktorej sa udajne rozplakala a ulavilo sa jej:
Co si urobila uz nezmenis, mozes si z toho vsak vziat ponaucenie, nie? Kazdy ma svoje osobne kuzlo, vdaka ktoremu je milovany, co plati aj o Tebe. Ze nevies, co chces, je v puberte normalne. Kamarata sa spytaj, ci by chcel od stola dostat po papuli naspat, ked donho buchne.

Napisala, ze som jej pomohol, rozplakal ju, ze sa jej ulavilo. Podakovala 2 krat v jednej RP, druhe "dakujem" bolo pisane velkymi pismenami. Nemal som dobry pocit z toho, salala z toho ironia.
To som jej napisal, znovu napisala, ze to myslela vazne... nechal som to teda tak. Preniesol som tazisko rozhovoru na bezne veci... robila rekonstrukcie albumov, pochvalila sa bratrancom/sesternicou (nestihla odpoved, bo musela ist tahet).

No... posnazim sa jej cez vikend vyhnut aspon cez ten net. Ak SMS, odpoviem. Ak telefonat, odpoviem... uvidim, co bude na buduci tyzden.
Vase idey?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

bolek napísal:Nevravím, že nie. Len po čase dokazovať stále niekomu, že je skvelý, môže byť o nervy. Veď koniec koncov, keď s niekým chodíš, tak práve preto, že sa ti páči, aký je. :)
dneska sa kvoli tomu sebapodcenovaniu rozvadzali v sudnej sieni ,,,,,,,,a poviem ti takto ak je to človek abo ta baba teda konkretne o ktorej je tato tema taka že potrebuje každych 5 minut počuť slovo ze je pekna ,chuda,inteligentna, a stale stale aj po naprv 2-3ročnom vztahu alebo aj po roku stači ...........tak to je potom choroba a treba nato vyhladať pomoc ........
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mastros napísal:Nieco take, ze premysla nad minulostou, co porobila, co pokazila, ze si nezasluzi byt milovana, ze nevie, co chce... a kamarata, ktory ju miluje, nemiluje zase ona.
Ruky prec :) S tym budes mat iba trapenie, sam som to zazil a bolo to iba pritazou.
Napísať odpoveď