tak vyzera ze by to slo aj dalej, len tak sa opytam kedze ste spoluziaci, robite stuzkove- alebo vy mate coskoro stuzkovu?
/ tak som si spravne myslel....
Konecne aj vyjadrenie zeny.zuzkazuzka napísal:Juj, to je také chutné čitať tieto pubertálne príbehyEhm, no ale aby som nejako prispela, tak si myslím, že vám obom celkom vyhovuje takéto lístočkovanie a ošívanie sa. Ňou tiež riadne trieska puberta a asi si na ňu urobil dojem, inak by si s tebou nepísala. Preto v tom pokračujte, ty na ňu choď pomaly, aby si ju niečim neurazil, lebo z toho, čo píšeš, dievča vyzerá, že je dosť náladová a ešte by na teba vyskočila. Prejav záujem o jej problémy a postupne ju spracúvaj. Myslím, že je to na celkom dobrej ceste.
ziarlivost: No... s babami sme dosli k zaveru, ze ked zmuznies, budu sa o Teba baby na stuzkovej zaujimat... budeme sa o Teba bit. Budes je*avy, budes vediet tancovat, galantny si uz teraz...Mastros napísal:jamess: Este nemam tu istotu. Mna treba naozaj vyprovokovat, ci uz do bitky alebo do inej iniciativy vztahy naozaj meniacej. A este otazka: Kde vidis tu jej ziarlivost?
Ale poznáš to - dievčenské reči: jedna veľmi nesmelo niečo povie, druhá sa chytí, tretia tiež. Družne o tom už smelo džavocú, rozoberajú, smejú sa, žiadna sa už nebojí vyjadriť.Mastros napísal:- No... s babami sme dosli k zaveru, ze ked zmuznies, budu sa o Teba baby na stuzkovej zaujimat... budeme sa o Teba bit. Budes je*avy, budes vediet tancovat, galantny si uz teraz...
Takyyyyyy siroky usmev mi to vycarilo... !
dneska sa kvoli tomu sebapodcenovaniu rozvadzali v sudnej sieni ,,,,,,,,a poviem ti takto ak je to človek abo ta baba teda konkretne o ktorej je tato tema taka že potrebuje každych 5 minut počuť slovo ze je pekna ,chuda,inteligentna, a stale stale aj po naprv 2-3ročnom vztahu alebo aj po roku stači ...........tak to je potom choroba a treba nato vyhladať pomoc ........bolek napísal:Nevravím, že nie. Len po čase dokazovať stále niekomu, že je skvelý, môže byť o nervy. Veď koniec koncov, keď s niekým chodíš, tak práve preto, že sa ti páči, aký je.