Slovensko má talent

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Thrash/Death
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Ištván v žiadnom prípade nemal postúpiť, Slováci sú naprosto blbý národ keď tam poslali takýto "exemplár"... (a ešte k tomu aj maďarský). Veď to vystúpenie jeho bolo ultra trápne Nevie po slovensky a všetci si z neho urobili pi*u. A keď postúpi v nedeľu ten grgajúci chlapec, tak si to môžme rovno hodiť :cry:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Thrash/Death napísal:Ištván v žiadnom prípade nemal postúpiť, Slováci sú naprosto blbý národ keď tam poslali takýto "exemplár"... (a ešte k tomu aj maďarský). Veď to vystúpenie jeho bolo ultra trápne Nevie po slovensky a všetci si z neho urobili pi*u. A keď postúpi v nedeľu ten grgajúci chlapec, tak si to môžme rovno hodiť :cry:
ale co myslis kolko madarov mu poslalo SMSky podla mna mrte...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

podla mna tam nemaju robiť čo te sestri maria a gizela ,,,,,ako berem že su postihnute teda ta gizela ale pri takejto sutaži treba dať emocie nabok to by vo finale skončil nakoniec kdo ?? hluchy tanečnik gymnastky čo mavaju švihadlom a nič ine a ešte slepy lukostrelec nie ?
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Zaxman napísal:podla mna tam nemaju robiť čo te sestri maria a gizela ,,,,,ako berem že su postihnute teda ta gizela ale pri takejto sutaži treba dať emocie nabok to by vo finale skončil nakoniec kdo ?? hluchy tanečnik gymnastky čo mavaju švihadlom a nič ine a ešte slepy lukostrelec nie ?
ale o to vobec nejde... cim viac emocii tym viac ludia posielaju esemesky - cize vacsi zisk. o niakych saskov co sa potrebuju predvadzat to neni
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

na istvana nebol zly pohlad....slovensko madarsky boj je hlupy...malo by sme sa zmierit......chyby urobili obydve strany....vkazdom pripade by som istvana neodsudzoval koli tomu ze je madar...Aj ked si myslim ze NA SLOVNSKU PO SLOVENSKY.......na istvana sa dalo pozerat....az tak som sa nezabaval ako minule....v kazdom pripade daco v sebe ma ale na SK ma talent to neni
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Su ludia ktory dru od 5 rokov aby nieco dokazali a nepostupia.

Su aj ludia ktori nic extra nerobia sedia doma na zadku, potom sa so svojim debilnim prizvukom prihlasia do sutaze a hraju sa na idiotov zaco ich miluje polka naroda. Nuz ludia maju len to co si sami vyberu, potom to aj odraza to co na Slovensku je. Cim si vacsi debil tym lepsie mas postavenie, a poctiva praca a trening na Slovensku bohuzial nic neznamenaju, neexistuju v slovniku...
Thrash/Death
Star
Star

mal jednoznačne postúpiť ten husľový virtuóz, tie dve sestry či čo to bolo bolo slabota. A nehovoriac o tom maďarovi [kto je už len zvedavý na "recitátora" ktorý ani nevie poriadne po slovensky?]
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

proti madarom idem bojovat do tanku 8)

no k tomu istvanoj sa rehotam do teraz proste taky narez jaky on robil skoro som stal pri kompe ked som to pozeral :dedko:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

mi-chau napísal:Ak to Ištván vyhrá, predám telku.
mozes predavat :D. najvacsia ironia bude ked slovensko ma talent vyhraje madar istvan habodasz :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:Su ludia ktory dru od 5 rokov aby nieco dokazali a nepostupia.

Su aj ludia ktori nic extra nerobia sedia doma na zadku, potom sa so svojim debilnim prizvukom prihlasia do sutaze a hraju sa na idiotov zaco ich miluje polka naroda. Nuz ludia maju len to co si sami vyberu, potom to aj odraza to co na Slovensku je. Cim si vacsi debil tym lepsie mas postavenie, a poctiva praca a trening na Slovensku bohuzial nic neznamenaju, neexistuju v slovniku...
vieš to je slovensko ma talent nie slovensko ma hviezdu čo na sebe makala ...............ked sa niekto narodi stym ze vie tancovat tak isto ako ten čo to maka 5 rokov tak to vyhra ten stym talentom aj ked sa tak nedrvil ale je jednoducho lepši a hotovo tak isto ako to povedal habera fizzymu ,..........a za druhe ludia ktory tancuju alebo aj niečo ine nejaky šport a robia ho 5 rokov tak netužia vyhrat nejaky talent slovenska maju svoje turnaje sutaže majstrovstva a pre nich to znamena viac .......aj ked 3 melony su 3 melony
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Tak mi povedz aky talent mal ten typek co postupil prosim lebo hento dokaze spravit kazdy Madar ktory nevie dobre po Slovensky.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Ujo Marky napísal:Tak mi povedz aky talent mal ten typek co postupil prosim lebo hento dokaze spravit kazdy Madar ktory nevie dobre po Slovensky.
Schválne sa prihlas do madarsko má talent a uvidíme či to dokážeš! mudrovať vie každý trtko!
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ide o ten prizvuk o te grimasi o samu osobnosť a ako to preživa ..........to je talent to sa nenaučiš
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

poslednu nedelu som nevidel jednoznacneho vitaza, aj ma trocha prekvapilo vitazstvo istvana, ale ked SMK posiela SMS tak sa to dalo cakat :D nehovorim ze som sa nenasmial, rad si ho vypocujem aj nabuduce, ale na postup urcite nemal...
co sa tyka tych sestriciek. mne sa ich vystupenie pacilo, ale mal som pocit akoby uz vopred boli pripravene sentimentalne reci typu: co by spravili s vyhrou atd. markiza to ma rafinovane vymyslene, mozno nemaju talent ako ostatni, maju nieco ine, dokazu u ludi prebudit emocie...a aj zobudit nehlasujucich a o tom je kazda sou, o prachoch :?
porota si ziskala ludi filantropickym gestom, markiza zarobila a este len zarobi. co viac si mohli zelat
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

quancej napísal:...
To je to iste ako s Gyongi :) Ale ja im to doprajem a treba to brat aj tak, ze ti ostatni, ktori talent skutocne maju, sa mozu uplatnit aj normalne, nie len cez sutaz :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

quancej napísal: porota si zikala ludi filantropickym gestom, markiza zarobila a este len zarobi. co viac si mohli zelat
a tomu ver ze aj na buduci rok bude SMT 2 :lol:
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

podla mna je to pekne spestrenie toho madara co sa snazi recitovat slovensky je to celkom sranda :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Zaxman napísal:ide o ten prizvuk o te grimasi o samu osobnosť a ako to preživa ..........to je talent to sa nenaučiš
ide o to, že ludia z mne neznameho dôvodu hlasuju za najväčšich debilov.... važne... alebo je to tu už až take zle... mame viac madarov na slovensku ako som si myslel asi... :lol: zoberte si vyvolenych dvojku... ludia posielali hlasy debilnemu ciganovi transvestitovi s iq 50 :roll: no lol... a tak je to stale...
Thrash/Death
Star
Star

Old Dirty Bastard napísal:ide o to, že ludia z mne neznameho dôvodu hlasuju za najväčšich debilov.... važne... alebo je to tu už až take zle... mame viac madarov na slovensku ako som si myslel asi... :lol: zoberte si vyvolenych dvojku... ludia posielali hlasy debilnemu ciganovi transvestitovi s iq 50 :roll: no lol... a tak je to stale...
a ešte k tomu sa vyhováral že nevyplnil celý IQ test :lol: :lol: :lol:
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Gaba Drobova nadiktovala emocie tak sa podla toho riadia. Inak by nepostupila ta cigaňa, ktora je zo vsetkych najfalosnejsia a spievat vie rovnako ako vsetky ciganky. To s tym, ze je z chudobnych pomerov, je bezny oblbovak na Slovakov, aby si mysleli, ze joj, chuda :lol: je to na smiech. A rovnako aj tie dve postihacky - Gizka si priniesla z olympiady dajakej striebornu medialu a srali na nu jak na placaty kamen. Zaujimave, ze v televizii to je riadny talent...

Jedine, co podporujem, ze postupeny akordeonista z predminuleho kola a som velmi zvedavy, koho poslu do finale Slovaci zajtra? Zase ciganov? Alebo toho ehm hahaha "gitaristu" Ronyho? :lol: :lol:

A toho Madara ani nekomentujem. Obcan, ktory zije na Slovensku a pre media sa nevie vyjadrit bez toho, aby mu to prelozil jeho otec? Tak tomu by som v zivote hlas neposlal. Uz len z narodnej hrdosti.
Napísať odpoveď