Digi TV ZADARMO
ty si to asi myliš stym čo sa vtedy vravelo že cez thor ma isť NOVA ktora doteraz nejde ..........a piratska verzia ma 500 ako čitam a mi mame 2000 aj čosi programov a platim samozrejme ....
a ešte niekto písal že čo ked digi zvetši mesačnu splatku ........tak ked mam asi v zmluve 290 sk tak aj debila napadne že ju zvetšiť premna už asi nemožu ?? ?
a ešte niekto písal že čo ked digi zvetši mesačnu splatku ........tak ked mam asi v zmluve 290 sk tak aj debila napadne že ju zvetšiť premna už asi nemožu ?? ?
-
elephant83
Novice
nejake forum ???
hmm adake sikovne forum kde sa da najs viacej informacii o postupe emulacie nepoznate ??? dik
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj je to tak...ked je zamracene, teda ked prsi...signal spadne pod 15% a vtedy sa rozsype obrazMakeFake napísal:Zevraj DIGI TV neni uplne digitalna. Niekto mi hovoril ,ze oni vysielaju digitalne analogovy signal.
DIGI si to dosrali tym ,ze co som pocul davaju male paraboly a potom napr. v dazdi alebo pri burke a pod. je problem s obrazom.
Aj znamy to tak ma a ked prsi tak sa mu rozsype obraz.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
kde ako, mne sa to este ani raz nestalo. inac pre tych ciernych uzivatelov: treba nahrat stary firmware 5.14 a zadat kody pretoze tie novsie verzie si stale zmenia kodovanie nato povodne.
http://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=9
http://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=9
digi zadara
som si ku sviatkom kupil ten zazracny openbox X890, a vsetko ficalo
az celyx osem dni
husta investicia 2800 Sk, stvrtok 25.12 vymenili kody, a ja som zas na zaciatku...
typek, co my to strelil bol len sprostretkovatel, reklamacie na lamparni
takze, ak my niekto vie seriózne poradit, ako na update kodov, by som bol vdacny..ale funguje to....