Kombinacia kava a gainer

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Kombinacia kava a gainer

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

na obrazku budete mat co si vsetko spolu zmiesavam priblizne hodnoty na den su asi v tejto gramazi.
Kava-dva balicky teda tie male.
syrovatka-150-200 gramov
Gainer-150 gramov
Glukoza-80 gramov
Granko-asi dve velke lyzice

Mal som zaludocne problemy schudol som cca 5-10 kil neviem presne. Problemy boli viac menej z jednej blbej kravy ktoru som cez prazdniny riesil,to by sme tu vsak boli dlho - kto bol zalubeny a podvedeny pozna ten stav. POtrebujem sa za kazdu cenu dostat do svojej povodnej hmotnosti pri vyske 197 cm na nejakych svojich 85 kil. Tak som sa rozhodol pre gainer. Mal by som ho pit trikrat do dna ked makam v posilke, ja sedim pri pocitaci a takto ho pijem,iba raz do dna a zajedam to vsetkym moznym od bagiet az po hamburgery. O moje svalstvo sa nestarajte ja sa najprv potrebujem dostat do svojej povodnej vahy a potom zacnem makat,skor nie.
Takze pytal som sa doma kompetentnych ci mi tato kombinacia moze skodit. (dostal som odpoved ze ked sa z toho neposieram tak je to v pohode. ) Dalej som nahlasil ingrediencie a doktorka moja mi akurat povedala ze NEMALO by mi to skodit aj ked na nefrologii som s tym radsej nebol.
V predajni so sportovymi pripravkami som to holke povedal tak na mna pozrela asi takto :shock: za tym dodala ufff..... a viac nic.
takze sa chcem spytat co vravite na tuto kombinaciu vy,pijem toho v objeme jeden liter na den zmiesane s vodou. Preotze mozno dakto z fora sa takemu dacomu venoval,alebo pozna vyzivove doplnky a podobne-moze mi poradit ci to skodi alebo nie-podla mna sa tam nennachadzaju latky ktore by mohli skodit ale istota je gulomet....
Rammer
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Rammer »

Ja len nerozumiem, preco si tam miesas aj kavu.
qwerty-xyz

Rammer napísal:Ja len nerozumiem, preco si tam miesas aj kavu.
pretoze ked si das gainer s tym vsetkym po hlavnom jedle bez kavy tak ta to zacne uspavat a vytravi ti to vsetko v spanku a povedzme ze ked tam dosypes kavu tak ta to -ked to das nalacno- dost preberie a ked po jedle tak ta to ponecha v takom stave akom si,inak ta zacne brat teda aspon mna na spanie. :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ta kava mi pride ako blud, gainer zeby uspaval..

tak, neviem preco to miesas vodou
vodou sa miesaju doplnky pri dietach (moze, nemusi) ale odporucam to miesat s nizkotucnym mliekom, jednak je to chutnejsie a "viac z toho priberies" v zmysle, ze ked si porovnas vodu a mlieko, tak vo vode toho vela nie je, takze z toho vela nepriberies..
qwerty-xyz

DeFeAt napísal:ta kava mi pride ako blud, gainer zeby uspaval..

tak, neviem preco to miesas vodou
vodou sa miesaju doplnky pri dietach (moze, nemusi) ale odporucam to miesat s nizkotucnym mliekom, jednak je to chutnejsie a "viac z toho priberies" v zmysle, ze ked si porovnas vodu a mlieko, tak vo vode toho vela nie je, takze z toho vela nepriberies..
preto do toho sypem aj syrovatku teda do tej vody a toho celeho,a uspava ma to preto lebo si to dam po jedle cize ked si prejedeny tak sa ti chce spat,teda aspon mne. S mliekom som to skusal a bolo to strasne aromaticke,neviem ako to napisat ale skrabalo ma to v hrdle. proste s mliekom som to pit nemohol,ak vies nejaky dobry pomer tak mi napis. Lebo inak toto moje chuti bohovo-ako presladena kava,tak fajne heheh :D
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

na kazdom by si mal mat davkovanie
ja si davam 25g protaku (85%) s 250ml vody, nepotrebujem mlieko..
ale viac mi to chuti s mliekom (len niezkotucne tam davaj, ZIADNE INE) a v tom istom pomere 1:10 t.j. 25g protaku a 250ml mlieka

myslim ze vacsina by sa mala tak davkovat, skus to takto : )
pripominam, nizkotucne mlieko..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nedam ti pokoj so svalstvom: Ked teraz priberies, tak priberies akurat tak tuk na pupku, ked zacnes cvicit, tak zas to zacnes stracat a pomaly naberat svalstvo, proste teraz zabijes cas.
A nefunguje ten gainer tak, ze dostava viac vody do svalov? Teda, ze s nim budes priberat iba vtedy, ked budes zaroven aj cvicit?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

mna by zaujimalo niekolko veci:
preco nejes normalne akurat vacsie porcie? pomoze ti to omnoho skor a nebude trpiet tvoj organizmus tak, ako ked do seba mrdnes 80g glukopuru... celkom by ma zaujimal tvoj rozbor krvi a stav tvojich obliciek z haluze chod za lekarom a daj si vysetrit glukosuriu (glukoza v moci) a clearance (filtracna schopnost ladvin) mam tusaka, ze to nebude dobre... :) a k tomu granko, co je totalna bomba.
inak neviem, ci vies citat, ale na obale tych proteinovych umelych sraciek mas napisane slovne spojenie "sports nutrition", to znamena, ze sa to celkom vylucuje s tvojim naberanim tukovej vahy. este by ma zaujimalo, ze ked chodis do posilnovne, tak naberas svaly nie? ty chces tuk, co ma celkom prekvapuje. to radsej naberaj hned svaly nie? ako kaze logika. inak ked si po cviceni das hambace a podobne veci, tak nepriberies, lebo v podstate iba nahradis vo svaloch glykogen a celkovo glukozu v tele. tuku vytvoris malo
qwerty-xyz

ades napísal:mna by zaujimalo niekolko veci:
preco nejes normalne akurat vacsie porcie? pomoze ti to omnoho skor a nebude trpiet tvoj organizmus tak, ako ked do seba mrdnes 80g glukopuru... celkom by ma zaujimal tvoj rozbor krvi a stav tvojich obliciek z haluze chod za lekarom a daj si vysetrit glukosuriu (glukoza v moci) a clearance (filtracna schopnost ladvin) mam tusaka, ze to nebude dobre... :) a k tomu granko, co je totalna bomba.
inak neviem, ci vies citat, ale na obale tych proteinovych umelych sraciek mas napisane slovne spojenie "sports nutrition", to znamena, ze sa to celkom vylucuje s tvojim naberanim tukovej vahy. este by ma zaujimalo, ze ked chodis do posilnovne, tak naberas svaly nie? ty chces tuk, co ma celkom prekvapuje. to radsej naberaj hned svaly nie? ako kaze logika. inak ked si po cviceni das hambace a podobne veci, tak nepriberies, lebo v podstate iba nahradis vo svaloch glykogen a celkovo glukozu v tele. tuku vytvoris malo
No pretoze ja nechcem momentalne svaly a robit zo seba ramba,na vysetrenia nepojdem ved na nefrologii mi robila mama plus s tym spojena dializa ved by ma zabili keby vedeli co pijem, a moja vseobecna doktorka mi povedala ze to je v pohode len to nemam prehanat. Svaly necchem preto lebo nemam kedy cvicit a ked cvicim tak som vycerpany brutalne,tak vies dam si tu svoju miesaninku pospim dve hodinky vstanem poucim sa alebo som za netom a je klud. A inak ano priberam do pupku ale tak povedzme (nechvalim sa) ze som dobry cyklista a dakedy som behaval aj cosi za skolu takze s bruchom neni problem to zhodit -- teda keby som uz vyzeral vazne ako tehotny tak to vybeham alebo vybicyklujem. vacsie porcie nejem lebo nemam kedy,furt sa kdesi ponahlam a ked som na izbe tak jedine tuna sa normalne ako tak najem aj to nejakych somarin ktore som vypisoval.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ale ked zhodis ten pupok, tak zas budes na tej hmotnosti, ako si teraz :roll:
Robis to velmi hlupo. Telu taketo zmeny neprospievaju a to nnehovorim o ucinkoch toho, co do seba pchas. Radsej si daj pri obede o 2 knedliky viac ako toto. Ale nic, svoje som si povedal, ak chces, tak si rob po svojom, no urcite to nema dobry vplyv.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

je pekne, ze ti tam robila mama, ale to je rovnake ako ked ja poviem, ze stryko mi je riaditel mikony, tak si tam predsa nepojdem menit gumy :roll: kto ti hovori aby si podstupoval dialyzu? vies ty vobec co to ta dialyza je? lebo s meranim glukosurie alebo clearance to nema absolutne nic spolocne. takto nezabiju oni teba, ale ty sam. vseobecna ti povedala, ze to nemas prehanat, no zjavne na to series ak to uz tak mam povedat. aby bolo jasne, ja mam uplne v pazi, co si robis s telom, len sa nad sebou zamysli, lebo to, co robis urcite nie je normalne. mozes mi hovorit co chces o sporte, vyzive a hocicom inom, ale nikoho trocha inteligentneho a schopneho logicky uvazovat tym nepresvedcis. howgh
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Kokos, toľko chémie :sok: ! Myslel som, že máš svoje špecialne rozumové pôsobenie len vo fóre LVP, ale táto téma ma posadila na zadok.

Chápem, že na internáte zo stravy nemáš veľké šance na pribratie, ale zúfalejšie riešenie sa hádam ani nedalo napísať :smt045 .

Podľa mňa Ti to porobí riadnu paseku v žalúdku (vravel si, že si teraz ?podvyživený?), že si to zapamatáš do smrti, keďže to kombinuješ so stravou z fastfoodu.
Ono je výživový doplnok, nie náhrada treniny-polovice stravy organizmu.
qwerty-xyz

GothaR napísal:Ale ked zhodis ten pupok, tak zas budes na tej hmotnosti, ako si teraz :roll:
Robis to velmi hlupo. Telu taketo zmeny neprospievaju a to nnehovorim o ucinkoch toho, co do seba pchas. Radsej si daj pri obede o 2 knedliky viac ako toto. Ale nic, svoje som si povedal, ak chces, tak si rob po svojom, no urcite to nema dobry vplyv.
nechapeme sa,sleduj ja si pupok uz zhodim pri cviceni,s cyklistikou by som zacal az keby som to prehnal,teda zeby som pribral viac ako mam. Ja sa mam drzat medzi 80 - 90 timi kilami. Takze jednoducho,naberiem svoju povodnu vahu hoci do pupku a cvicenim zhodim pupek,naberiem svaly a necham si aku taku povodnu hmotnost akurat bez pupka a so svalmi.

//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2008, 1:01 )
ades napísal:je pekne, ze ti tam robila mama, ale to je rovnake ako ked ja poviem, ze stryko mi je riaditel mikony, tak si tam predsa nepojdem menit gumy :roll: kto ti hovori aby si podstupoval dialyzu? vies ty vobec co to ta dialyza je? lebo s meranim glukosurie alebo clearance to nema absolutne nic spolocne. takto nezabiju oni teba, ale ty sam. vseobecna ti povedala, ze to nemas prehanat, no zjavne na to series ak to uz tak mam povedat. aby bolo jasne, ja mam uplne v pazi, co si robis s telom, len sa nad sebou zamysli, lebo to, co robis urcite nie je normalne. mozes mi hovorit co chces o sporte, vyzive a hocicom inom, ale nikoho trocha inteligentneho a schopneho logicky uvazovat tym nepresvedcis. howgh
viem co je dialyza ale dialyza je u nas hned pri nefrologii a pokial viem nefrologia sa zaobera oblickami a mocom,do toho mi nekacaj to viem. dialyza je umela oblicka cistenie krvi pomocou stroja (by som ti o tych strojoch,filtroch a zaradeniach mohol dost dlho rozpravat ) Ale proste ze ma poznaju doktorky a sestricky tak to hned pojdu vytarat fotrovi na dalsom oddeleni ze co to pijem a ze mam z toho zle toto a hento a akurat z toho bude mat foter dalsi dovod na hadku a nervy.

Chlapi ked viete ze to skodi tak mi napiste ako,proste co to presne vo mne robi ake to ma nasledky a ako vazne to ohrozuje co ja viem organy-jednoducho klasika aby som vedel nie ze som ako poviete nenormalny a ze to skodi ale AKO presne to skodi.

Hej a inak k tomu horznovemu cukru,je to bohova vec - ked mam cukor v tom svojom napoji tak nic ine sladke za den nejem nemam na to vobec chut,cize vsetky sladkosti idu bokom. to je snad dobre nie? Jediny cukor ako taky mam v tom napoji no a este v normalnych jedlach ale tam ho urcite nie je tolko ako v nejakej deli cokoladke....

:D Proste musim pribrat este 4 kila aby som bol spokojny....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Kombinacia kava a gainer

Príspevok od používateľa Te-wei »

qwerty-xyz napísal:...O moje svalstvo sa nestarajte ja sa najprv potrebujem dostat do svojej povodnej vahy a potom zacnem makat,skor nie.
....
tak tomuto som vôbec nepochopil,,,

do svojej pôvodnej vahy sa naj dostaneš tým, že začneš makať,,,
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

qwerty-xyz napísal:pretoze ked si das gainer s tym vsetkym po hlavnom jedle bez kavy tak ta to zacne uspavat a vytravi ti to vsetko v spanku a povedzme ze ked tam dosypes kavu tak ta to -ked to das nalacno- dost preberie a ked po jedle tak ta to ponecha v takom stave akom si,inak ta zacne brat teda aspon mna na spanie. :)
Vytravit neni spalit. Ja po treningu slopem pivo aby som mohol ist spat, potrebne kalorie sa ukladaju tam kde sa maju. A mimochodom kofein je spalovac :wink:
qwerty-xyz napísal:nechapeme sa,sleduj ja si pupok uz zhodim pri cviceni,s cyklistikou by som zacal az keby som to prehnal,teda zeby som pribral viac ako mam. Ja sa mam drzat medzi 80 - 90 timi kilami. Takze jednoducho,naberiem svoju povodnu vahu hoci do pupku a cvicenim zhodim pupek,naberiem svaly a necham si aku taku povodnu hmotnost akurat bez pupka a so svalmi.
Si to velmi lachko predstavujes. S cyklistikou a behanim shodis uz aj tak to malo svalov co mas a ten pupek ti ostane aj ked pas bude mensi ale celkovi vzhlad bude rovnaky.

Pupek zhodis len dietov a ked si das dietu nemozes naberat svaly lebo tieto dve cinnosti idu proti sebe.

Takze aby som ti aj odpovedal na otazku, tie suplementy su len doplnok vyzivy a su urcene pre trenujucich ludi, pre teba netrenujuceho do bude mat asi taky vyznam ako ked si das nejaku slaninu s chlebom, lebo tak ci tak ti to pojde do tuku.

Miesanie tych suplementov ti nijako neuskodi len je to zbytocne vyhodeny peniaz vzhladom nato ake mas ciele, lebo tie sa daju dosiahnut aj jedenim masneho chleba s vodou a este fajnovo usetris. :wink:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

pribral som cca 8kg za 3 tyzdne nechtiac.. teda odvazil som sa zistil som ze mam o 8kg viac potesilo..vsetko to spocivalo iba v kreatine a vo vode..jedlo bolo tak ci tak take iste.. a vobec som nemusel ist do gaineroch a proteinov..
HARDeričko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HARDeričko »

Takze pre MURPhYo...ked chces naberat kvalitnu a trvacnu hmotu (svaly)
urcite z kreatinu to nebude...ked ho vysadit odtecies ako pracka...a bude po tvojich objemoch a hmotnosti. (Vseobecna vlastnost kreatinu je ze na seba viaze vodu)

No a k teme ...ked chces pribrat...a teraz sa ti nejedna o kvalitu...tak samozrejme zvys objem stravy...a castejsie jedz (plati stare pravidlo ze musis viac energie prijat ako vydat..PRIBERAS!!!).
No a co jest...ked problemovo priberas...tak jedz vsetko za radom :))
Inak velmi dobre na priberanie (hlavne tuku) :lol: je chlieb,pizza sladene napoje...kola a spol. Ako prilohy si davaj hlavne cestoviny, cez den zozer velke balenie piskot,na veceru sa najedz detskej krupice.
A samozrejme sladkosti...ako keksy a cokolady.
Gainer vynechaj...ten je pre ludi co cvicia a vedia presne co chcu dosiahnut. Ked zacnes cvicit potom sa mozme bavit o kombinacii Gainer,Protak,Maltoza,kreatin a dalsie smakoviny :))

Prikladam aj jeden velmi poucny link...ale ten je hlavne pre cvicencov...ale kazdy si v nom moze najst nieco pre seba...

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95 :twisted:

Idu sviatky...teraz sa bude lahko priberat z reznov a salatikov :))
Napísať odpoveď