Kava-dva balicky teda tie male.
syrovatka-150-200 gramov
Gainer-150 gramov
Glukoza-80 gramov
Granko-asi dve velke lyzice
Mal som zaludocne problemy schudol som cca 5-10 kil neviem presne. Problemy boli viac menej z jednej blbej kravy ktoru som cez prazdniny riesil,to by sme tu vsak boli dlho - kto bol zalubeny a podvedeny pozna ten stav. POtrebujem sa za kazdu cenu dostat do svojej povodnej hmotnosti pri vyske 197 cm na nejakych svojich 85 kil. Tak som sa rozhodol pre gainer. Mal by som ho pit trikrat do dna ked makam v posilke, ja sedim pri pocitaci a takto ho pijem,iba raz do dna a zajedam to vsetkym moznym od bagiet az po hamburgery. O moje svalstvo sa nestarajte ja sa najprv potrebujem dostat do svojej povodnej vahy a potom zacnem makat,skor nie.
Takze pytal som sa doma kompetentnych ci mi tato kombinacia moze skodit. (dostal som odpoved ze ked sa z toho neposieram tak je to v pohode. ) Dalej som nahlasil ingrediencie a doktorka moja mi akurat povedala ze NEMALO by mi to skodit aj ked na nefrologii som s tym radsej nebol.
V predajni so sportovymi pripravkami som to holke povedal tak na mna pozrela asi takto
takze sa chcem spytat co vravite na tuto kombinaciu vy,pijem toho v objeme jeden liter na den zmiesane s vodou. Preotze mozno dakto z fora sa takemu dacomu venoval,alebo pozna vyzivove doplnky a podobne-moze mi poradit ci to skodi alebo nie-podla mna sa tam nennachadzaju latky ktore by mohli skodit ale istota je gulomet....