wolodo napísal:Tak nezastavenie na stopke a problem v lekarnicke je dost rozdiel. Zda sa mi ze vravel ze 3x bolo to asi tak pred 8 mesiacmi takze za to nerucim
Ano to viem, len som tym chcel povedat, ze som zastavil lebo po hlavnej sli auta takze tiez som dostal pokutu za nic ale nevadi, dako bolo, dako bude
Ak si v skusobnej lehote, doskolenie je za kazdy priestupok - lekarnicka, parkovanie alebo rychlost, cervena. CO je podla mna hlupost, no ale je to uz raz tak no...
Fabo napísal:Ak si v skusobnej lehote, doskolenie je za kazdy priestupok - lekarnicka, parkovanie alebo rychlost, cervena. CO je podla mna hlupost, no ale je to uz raz tak no...
nie, nieje. Ak spachas 2 ZAVAZNEJSIE priestupky, dojde k odobratiu vodicskeho a DI rozhodne o doskolovacom kurze.
Fabo napísal:Ak si v skusobnej lehote, doskolenie je za kazdy priestupok - lekarnicka, parkovanie alebo rychlost, cervena. CO je podla mna hlupost, no ale je to uz raz tak no...
Ja som minule dostal papucu za parkovanie a povedal ze mi za to bod neda (aj ked mozno len rezignoval lebo som sa tam s nim 10 minut hadal o tom ze dopravne znacenie nieje videtelne a nakoniec som to mal za dve kila..)
BoBor89 napísal:inak každý hovorí niečo iné, ja som zase počul že 2 priestupky môžeš urobiť, a tretí už je na preskušanie, takže ako to teda vlastne je???
a ja som zase pocul ze vaznejsi prisetupok je ak dostanes pokutu viac ako 2000 sk. A aby si dostalpokutu viac ako 2000 Sk, by sa to muselo riesit v spravnom konani. Ale to som len pocul...takze...
No ja som sa specialne na to pytal policajta na skuskach, a povedal mi ze sa rata kazdy jeden priestupok. No mozno to fakt zalezi na tom ci sa "dohodnes" s danym policajtom. Ostatne ked pokuta ide jemu do vacku, tazko ti moze zapisat priestupok do oficialnej databazy
teraz už majú take kraviny, že ked ťa zastavia autom tak si ťa cvaknu, väčšina ich to má... a ked ťa zastavia už si tam už ťa zapíšu, ked je to pri obyčajnej kontrole tak tam tušim to nie je, ale za rychlosť alebo za nejaku blbosť..
inak ta skušobna lehota sa nemala náhodou rušiť???
BoBor89 napísal:teraz už majú take kraviny, že ked ťa zastavia autom tak si ťa cvaknu, väčšina ich to má... a ked ťa zastavia už si tam už ťa zapíšu, ked je to pri obyčajnej kontrole tak tam tušim to nie je, ale za rychlosť alebo za nejaku blbosť..
inak ta skušobna lehota sa nemala náhodou rušiť???
mala, bolo to v navrhu toho noveho zakona o premavke na pozemnych komunikaciach...neviem ci to odtial vyhodili, ale asi to tam stale je.
ja som sa pytal este pred 3 rokmi ked som robil papiere ako to je so skusobnou lehotou a povedal mi nieco taketo.
Doskolovaci kurz musis urobit ak spachas 2 vacsie priestupky. ALE: vodicak ti nevezmu. Priklad. Prekorocim rychlost o 20km dostanem pokutu ale papiere mi nechaju. spravim to este raz zase dostanem pokutu ale stale mam vodicak. Nasledne mi pride domov papier ze si musim urobit doskolovaci kurz a preukazat ho na DI, ak nie tak musim odovzdat vodicak.
Teda: Na kurz pridete vlastnym autom. sadnete do auta autoskoly odsoferujete si jazdu nasledne nasadnete do svojho auta a odveziete sa domov
ja si myslim ze doskolovaci kurz je uz len o peniazoch a nijako neovplivnuje vlastnosti a zrucnosti vodica....
maaaaaaaaaaam to :):) o jedneho sofera na cestach viac..takze si davajte na mna bacha.
nevie niekto ako je to s fotenim u policajtov a doby vyhotovenia???
Eritrea: Normalne, len tam prides, tusim das kolok, oni si ta uz odfotia, hodis jeden podpis, das mobil alebo mail kam ti pride sprava o tom, ze mas spraveny vodicak a ides domov.
Eritrea napísal:maaaaaaaaaaam to :):) o jedneho sofera na cestach viac..takze si davajte na mna bacha.
nevie niekto ako je to s fotenim u policajtov a doby vyhotovenia???
Doba vyhotovenia podla zakona do 30 dni. V skutocnosti by si ho mala do tyzdna mat.
kolok?..no mne len polis povedal ze pridte sa v pon odfotit...ani cas neviem ..o kolku nic nehovoril..no ale velmi mi to nevyhovuje v pon.myslis ze mozem dojst inokedy?
ano, mozes ist aj inokedy, strankove dni zvycajne pondelok, streda, piatok ale to si radsej zisti na policii, aj do kolkej tam su, aby si tam ensla nadarmo.
dakujem.. takze oni asi maju niekde zaznam zo skusok a potom uz len podla mena si vyhladaju ze ano ona urobila?...no strankove dni a hodiny neviem prave najst...to idem do PO, existuje nejaka oficialna stranka policie celeho slovenska?:)