Smradľavý zahraničný študent, čo s ním a s tým zápachom??
-
qwerty-xyz
kup dva deodoranty rovnakej vone,prelep ich lepiacou paskou aby nonstop striekali-strc mu ich do topanok a topanky daj do igelitky a zavri ju - potom otvor oknu alebo nechaj mierne vetrat lebo ked by si nevetral a nejaky kkt skrtne zapalkou tak budete mat v izbe riadne horuco. tym sa mu do topanky vyleje cca 100 ml deodorantu to by malo pomoct. Ked sa chlapec nechodi sprchovat alebo ho nepremozete silou,odporucam si zavesit do izby tie stromceky z billy co tak vonaju. A ked je to vazne debil prvej triedy (inka za smrad ta z intraku len tak nevyhodia) tak bez srandy vylej mu savo okolo postele - ten chlorovy smrad prekona vsetko. Jednoducho mu vysvetli ze smrdi jak tchor a ked s ti bude vyhrazat zober partiu svojich a si ho chytte,ked neste posrati tak ked na nho budete piati tak vam nic nespravi to by musel byt velky macher aby vas zlozil.J.O.S.E napísal:Dobrý deň prajem, mám taký dosť závažný problem, ktorý sa počas môjho pobytu vytvoril na internáte. Týka sa jedného zahraničného študenta - konkretne ide o čecha, ktorý je charakteristický neskutočným zápachom, ktorý sa neda vydržať, štipu z toho oči a pod.
Chcem povedať, že odkedy na intraku byvam tak tento zápach sa len stupnuje a čo je horšie nenecha si povedať po dobrom, t. j., slušný a priateľský rozhovor, a navyše už začal utočiť na mňa a spolubývajúcich, že zápach pochádza od nás, pričom sa mi už aj fyzicky vyhražal dnes. Pravda však zostava, že na chodbe sú len jeho vec (topánky) a chodí stále v tých istých ponožkach (nedavno som si umýval topanky a on vošiel a vstupil si v pôvodne bielych ponožkach do vane a začal si lešťiť tie svoje topánky, a videl som,aké su z bielych ponožiek zrazu čierne (asi neboli vyprané v Perwolle black magic), proste aj ked vyjde z kupelne tak po nom je smrad že moje oči už vyzerajú ako oči čínana také su šikme od puchu.
Ešte mi neda nespomenuť, že vždy ked niekto príde na izbu, tak len si zatka nos a pôvodne si myslí, že my mame tento smrad spoločný a nam to ani nevadí, resp. že všetci sme pôvodcami tohto zápachu. Tak som sa podujal a na dvere som vyvesil nádpis, v ktorom sa dištancujeme od tohto zápachu a nech s tým niečo robí (dožadujeme sa len svojich ústavou zakotvených práva a t. j., právo na zdravé životné prostredie)
Stretli ste sa už s niečim takým (nechcem písať, že s takým človekom, lebo normálny človek taký puch nemá tak píšem s takým niečim ako keby to bola vec - instrumentum vocale - hovoriaca vec). Ako by ste mi odporučali vyriešiť tento neľahky problem ak sa da tak diplomatickou cestou aj ked už prestávam veriť, že sa to vôbec mierovo vyriešiť da. Mam sa sťažovať niekde u vedenia intraku, majú šancu niečo urobiť so zahraničným študentom???
vopred vďaka za rady
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 20:06 )
kup dva deodoranty rovnakej vone,prelep ich lepiacou paskou aby nonstop striekali-strc mu ich do topanok a topanky daj do igelitky a zavri ju - potom otvor oknu alebo nechaj mierne vetrat lebo ked by si nevetral a nejaky kkt skrtne zapalkou tak budete mat v izbe riadne horuco. tym sa mu do topanky vyleje cca 100 ml deodorantu to by malo pomoct. Ked sa chlapec nechodi sprchovat alebo ho nepremozete silou,odporucam si zavesit do izby tie stromceky z billy co tak vonaju. A ked je to vazne debil prvej triedy (inka za smrad ta z intraku len tak nevyhodia) tak bez srandy vylej mu savo okolo postele - ten chlorovy smrad prekona vsetko. Jednoducho mu vysvetli ze smrdi jak tchor a ked s ti bude vyhrazat zober partiu svojich a si ho chytte,ked neste posrati tak ked na nho budete piati tak vam nic nespravi to by musel byt velky macher aby vas zlozil.J.O.S.E napísal:Dobrý deň prajem, mám taký dosť závažný problem, ktorý sa počas môjho pobytu vytvoril na internáte. Týka sa jedného zahraničného študenta - konkretne ide o čecha, ktorý je charakteristický neskutočným zápachom, ktorý sa neda vydržať, štipu z toho oči a pod.
Chcem povedať, že odkedy na intraku byvam tak tento zápach sa len stupnuje a čo je horšie nenecha si povedať po dobrom, t. j., slušný a priateľský rozhovor, a navyše už začal utočiť na mňa a spolubývajúcich, že zápach pochádza od nás, pričom sa mi už aj fyzicky vyhražal dnes. Pravda však zostava, že na chodbe sú len jeho vec (topánky) a chodí stále v tých istých ponožkach (nedavno som si umýval topanky a on vošiel a vstupil si v pôvodne bielych ponožkach do vane a začal si lešťiť tie svoje topánky, a videl som,aké su z bielych ponožiek zrazu čierne (asi neboli vyprané v Perwolle black magic), proste aj ked vyjde z kupelne tak po nom je smrad že moje oči už vyzerajú ako oči čínana také su šikme od puchu.
Ešte mi neda nespomenuť, že vždy ked niekto príde na izbu, tak len si zatka nos a pôvodne si myslí, že my mame tento smrad spoločný a nam to ani nevadí, resp. že všetci sme pôvodcami tohto zápachu. Tak som sa podujal a na dvere som vyvesil nádpis, v ktorom sa dištancujeme od tohto zápachu a nech s tým niečo robí (dožadujeme sa len svojich ústavou zakotvených práva a t. j., právo na zdravé životné prostredie)
Stretli ste sa už s niečim takým (nechcem písať, že s takým človekom, lebo normálny človek taký puch nemá tak píšem s takým niečim ako keby to bola vec - instrumentum vocale - hovoriaca vec). Ako by ste mi odporučali vyriešiť tento neľahky problem ak sa da tak diplomatickou cestou aj ked už prestávam veriť, že sa to vôbec mierovo vyriešiť da. Mam sa sťažovať niekde u vedenia intraku, majú šancu niečo urobiť so zahraničným študentom???
vopred vďaka za rady
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Po precitani tvojho prveho prispevku si myslim, ze je to dobry dement, ked to ma napisane na dverach cierne na bielom vsetkym na ociach a vobec to s nim nepohne. Normalny clovek by sa citil trapne a zacal by sa o seba starat, alebo by sa odstahoval do nejakej osady, kde by zapadol. Treba s tym ist za vedenim a nech ho strcia na nejaku samotku. Mozno by ani neprotestoval. Vsak pradpokladam, ze vase vztahy nie su dva krat idealne.
By ma zaujimalo, ako si taky clovek predstavuje svoju buducnost. Rodina, zamestnanie, atd.
By ma zaujimalo, ako si taky clovek predstavuje svoju buducnost. Rodina, zamestnanie, atd.
ja mam tiez takeho spoluziaka, smrdi ako prasa, z pysku mu smrdi neskutocne asi ma helikobacter abo co
a kazdy do neho doje***, si z neho robia srandu, volaju ho tchor a co ja viem ako a on tiez nic stym nerobi.. ale on je uplny humusak, on asi zahniva abo co cely chrbat ma doje***, xicht ma taky doje*** ze ani nepoznat povodnu farbu koze.. skratka humusak neskutocny.. a takto to je uz 4 roky a nic so sebou chlapec nerobi ani nezrobi asi.. mame smolu jednoducho.. vzdy sedi sam v lavici a okolo neho lavice su volne 
-
Runes
Addict
hmm s toho co pises mozno zato ani nemoze, moze to byt daky druh kozneho zapaloveho ochorenia a s tym nespravis vela jedine ku koznej a dlhodoba liecba.brainwirm napísal:ja mam tiez takeho spoluziaka, smrdi ako prasa, z pysku mu smrdi neskutocne asi ma helikobacter abo coa kazdy do neho doje***, si z neho robia srandu, volaju ho tchor a co ja viem ako a on tiez nic stym nerobi.. ale on je uplny humusak, on asi zahniva abo co cely chrbat ma doje***, xicht ma taky doje*** ze ani nepoznat povodnu farbu koze.. skratka humusak neskutocny.. a takto to je uz 4 roky a nic so sebou chlapec nerobi ani nezrobi asi.. mame smolu jednoducho.. vzdy sedi sam v lavici a okolo neho lavice su volne
-
qwerty-xyz
porozmyslaj savo smrdi za chlorom dokonale to prerazi kazdy smrad,ved viem dneska som s tym cistil nas zachod na intraku a ked to neide dole savom ako bez srandy na to davam kyselinu chlorovodikovu taku co kupis vo farby laky predajni-zachodu to nikdy nic nespravilo,ale tak riesime smrad spolubyvajuceho tak okrem sava ma nenapada vela veci.J.O.S.E napísal:Vonne stromčeky sme už na izbe vyskúšali, ale pomohlo to na cca. tri hodiny a opäť je tam ostrý zápach, s tým savom by to nemusel byť zlý nápad, len samozrejme chcem zatiaľ rozmýšľať v takom smere aby z jeho strany nemohla nasledovať žiadna odveta, a to savo aby mi potom on na hlavu nevylial
Ale poznam takych ludi mal som ich par kolo seba ale nikdy na tak dlho a v takej blizkosti a takym ludom nevysvetlis,moj spolubyvajuci kludne sa smejte vkuse prdi jak saleny--DOSLOVA mu nutim espumisan no on si to proste nevezme akurat ja si asi kupim v OOPP-cku plynovu masku . . .
//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2008, 17:17 )
Old Dirty Bastard napísal:a môj spolubyvajuci zase kruto chrape a nepomaha ani fyzicky utok počas spanku... nič ho nezobudi... ako medved... tož ked smola, tak smola...
//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2008, 17:19 )
my sme to skusali a slo to. Vies kozene botasky a mas ich cely den tak to je hroza,sice potom ani nevonali ani nesmrdeli - neviem ani co to je tak divne to vonia.Grim-Reaperka napísal:qwerty - s tym deodorantom do topanok to neni dobry napad. Potom mu tie topanky budu smrdiet este viac...z vlastnej skusenosti.
Nastiekane boli dva deodoranty Fa- for men speedster
no hej ale smrad z ust sa da liecit na 99% u neho kvalitne uraduje helikobacter a ket ne tak nejake zazivacie problemy no ale hucis do neho 4 roky a on s tym nic nerobi a tvari sa jak keby sa nic nedialo, a nas az nadvihuje z neho.. darmo vidlak zo zastrcenej dediny, doktora to nepozna, skratka humusak na entu.. sak on smrdi na kilometre. a to ze ma doje*** xicht to javiem ze to moze mat zlozite ale je to dalsia ukazka toho ze sa o seba nestara..Runes napísal:hmm s toho co pises mozno zato ani nemoze, moze to byt daky druh kozneho zapaloveho ochorenia a s tym nespravis vela jedine ku koznej a dlhodoba liecba.
-
Runes
Addict
hmm tak to savo inak neni dobry napad to je zieravina to by mohlo pokozku dost znicit heh.
A to chrapanie to je sice fakt ze to obtazuje ale nezabudaj ze je to choroba a osoba zato nemoze, da sa to liecit operaciou ja osobne chrapem tiez pri ochoreni staci mi minimalny opuch a uz je to na svete. Inak znie to haluzne ale chrapanie moze cloveka zabit lebo ma vtedy nepravidelne dychanie
A to chrapanie to je sice fakt ze to obtazuje ale nezabudaj ze je to choroba a osoba zato nemoze, da sa to liecit operaciou ja osobne chrapem tiez pri ochoreni staci mi minimalny opuch a uz je to na svete. Inak znie to haluzne ale chrapanie moze cloveka zabit lebo ma vtedy nepravidelne dychanie
-
qwerty-xyz
Re: správa
J.O.S.E napísal:Tak dnes som bol zo spolubývajúcim nahlásiť ten neskutočný zápach ubytovateľke, vravela, že za nim pôjde, tak uvidíme, čo sa z toho vykľuje nakoniec![]()
btw. ak nezaberie, tak sa prikloník k riešeniu problému už spomínaným SAVOM