Jezis maria,ved to savo nemaju vyliat na nho,ved to je zieravina ale tak okolo neho chapes,nalejes mu to kolo postele(NIE NA POSTEL) a smrad zo sava prerazi ten jeho.Runes napísal:ak pouziju savo tak asi velmi zle kedze mu tym poskodia pokozku
Smradľavý zahraničný študent, čo s ním a s tým zápachom??
-
qwerty-xyz
takže chalani, diplomacia nezabrala nastupujú tvrdé opatrenia z mojej strany, zajtra začnem kamošom Savom, a uvidíme čim budem pokračovať, dnes bol v izbe neskutočný zápach, a včera sa ten smradľavý čech vypytoval, kto sa bol na neho sťažovať, a čo je hlavne tak smrad bol dnes v celej izbe, len čo otvoril dvere do svojej spálne, na balkone ma neskutočný bordel, človek už iba očakáva, kedy z toho bordelu vybehne nejaká háveď - nejaký mutant votrelca alebo čo ja viem čo
.
Edit// tu je dôkaz neskutočného bordelu a aj potenciálny pôvod zápachu
Edit 2// tu pomôže už iba zmrtvychvstanie Atilu - vodcu Hunov, aby to tam do základov vypalil ako sa patrí
Edit// tu je dôkaz neskutočného bordelu a aj potenciálny pôvod zápachu
Edit 2// tu pomôže už iba zmrtvychvstanie Atilu - vodcu Hunov, aby to tam do základov vypalil ako sa patrí
-
qwerty-xyz
hm,chlapi a nepomohla by vam nejaka dymovnica? To som prehnal,ale nejako dostat ten smrad prec alebo vazne kupte v OOPP cku provizorne plynove masky a chodte s nimi kolo nehoJ.O.S.E napísal:takže chalani, diplomacia nezabrala nastupujú tvrdé opatrenia z mojej strany, zajtra začnem kamošom Savom, a uvidíme čim budem pokračovať, dnes bol v izbe neskutočný zápach, a včera sa ten smradľavý čech vypytoval, kto sa bol na neho sťažovať, a čo je hlavne tak smrad bol dnes v celej izbe, len čo otvoril dvere do svojej spálne, na balkone ma neskutočný bordel, človek už iba očakáva, kedy z toho bordelu vybehne nejaká háveď - nejaký mutant votrelca alebo čo ja viem čo![]()
.
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
myslim, ze to asik nepomoze, ako to tak citam, stale mam dojem, ze sa jedna o trosku naruseneho jedinca, bud si riesi nejake komplexy tym ze vam robi svojim svinstvom nervy, alebo je to nejaka porucha v jeho gebuli. Pretoze toto by normalny clovek neurobil ani keby co. Kazdy je predsa viacmenej cistotny. Toto je ale vela, ako bezdomovec
No toto si skoro trafil klinček po hlavičke, kedže minule zadrbal záchod nejakými chlpmi /nechcem si ani predstavit odkial pochadzali/ a povedal nato, že to nie je jeho a že nevie, kto to urobil, po chvíli došiel s tým, že to urobil naschvál, s tým dovodom, že aj on mal minule zadrbany zachod, a že to urobil naschval - proste dve rozdielne stanoviska v priebehu kratkej doby jasne hovoria o tom, aký zmatok v jeho hlave je - teda, že ide da sa povedat o rozdvojenú osobu.
btw. už to vyzera ta, že chodí po nociach na cintorin a vykopáva si nejaké mrtvoly a nasledne si ich pašuje do postele aby nebol sam, kedže sa nemůžu kostry branit

btw. už to vyzera ta, že chodí po nociach na cintorin a vykopáva si nejaké mrtvoly a nasledne si ich pašuje do postele aby nebol sam, kedže sa nemůžu kostry branit