ICQ - nespravne zobrazovanie poctu online kontaktov
ICQ - nespravne zobrazovanie poctu online kontaktov
V poslednej dobe mi zle ukazuej pocet online kontaktov. Konkretne sa mi niektori ludia zobrazuju so sivym logom icq - comu vobec nerozumiem preco, lebo sive je predsa len ked som ofline ja ... tieto sive kontakty sa mi potom pripocitavaju do online poctu pripojenych (napr. pise 5 z 10 ludi je online, pricom su online alebo invisible 4 a jeden je oznaceny ako sivy)
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
zato že to tak ukazuje aj tebe je to normálne? alebo prečo? Neviem teda akú ma icq logiku a čo znamená sivý kontakt, ale ako to bolo popísané v prvom poste tak nech sa rozhodne či chce byť sivý, alebo zelenýSupersonic napísal:sak to je normalne mne tiez teraz ukazuje 14 online 10 su normalne online a 4 su sivi...
-
Supersonic
Light Professional
Nezmysel. Nehovorim o nejakym pokusoch, konkretne mi ukazuje ako sive dva kontakty (nie vzdy!) o ktroych na 100% viem ze ma maju autorizovanych kedze ich osobne poznam roky a roky si s nimi pisem denne a tiez na beton viem ze nepouzivaju ineho klienta ako ICQ. Reinstal ICQ tiez nepomohol, skor to vyzera ako externy problem ICQ nie samotneho programu v PC.Supersonic napísal:sivy kontakt znamena ze ho mam sice v kontaktoch ale on ma neautorizoval..
-
Supersonic
Light Professional
Mám ten istý problém, to nebude chyba u teba,viem že ma majú autorizovaných a dobrých dvadsať kontaktov mám sivých, tiež sa mi niekedy samé od seba zmažú kontakty, alebo keď presúvam do skupín sa to niekedy nepresunie ale z pôvodnej to zmizne a do ďalšej nepridá, alebo niekedy vidím niekoho online napíšem mu a až vtedy to skočí že je off,
Icq nerieš je to fakt sprostý program ibaže ho potrebuješ mať lebo v našich končinách je moc obľúbený
// ch bože najnovšie mi nejdú dávať avatary budem to musieť reinstall omg to icq je strašne sux
Icq nerieš je to fakt sprostý program ibaže ho potrebuješ mať lebo v našich končinách je moc obľúbený
// ch bože najnovšie mi nejdú dávať avatary budem to musieť reinstall omg to icq je strašne sux