ICQ - nespravne zobrazovanie poctu online kontaktov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xaxaxa
Light Star
Light Star

ICQ - nespravne zobrazovanie poctu online kontaktov

Príspevok od používateľa xaxaxa »

V poslednej dobe mi zle ukazuej pocet online kontaktov. Konkretne sa mi niektori ludia zobrazuju so sivym logom icq - comu vobec nerozumiem preco, lebo sive je predsa len ked som ofline ja ... tieto sive kontakty sa mi potom pripocitavaju do online poctu pripojenych (napr. pise 5 z 10 ludi je online, pricom su online alebo invisible 4 a jeden je oznaceny ako sivy)
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

reinstall ICQ
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

skus QIP :-D pripadne to moze icq robit koli inemu klientovi ze dakto z nich pouziva daku nahradu za icq a to zobrazuje nekorektne
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

sak to je normalne mne tiez teraz ukazuje 14 online 10 su normalne online a 4 su sivi...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Supersonic napísal:sak to je normalne mne tiez teraz ukazuje 14 online 10 su normalne online a 4 su sivi...
zato že to tak ukazuje aj tebe je to normálne? alebo prečo? Neviem teda akú ma icq logiku a čo znamená sivý kontakt, ale ako to bolo popísané v prvom poste tak nech sa rozhodne či chce byť sivý, alebo zelený :)
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

sivy kontakt znamena ze ho mam sice v kontaktoch ale on ma neautorizoval.. :)
xaxaxa
Light Star
Light Star

Supersonic napísal:sivy kontakt znamena ze ho mam sice v kontaktoch ale on ma neautorizoval.. :)
Nezmysel. Nehovorim o nejakym pokusoch, konkretne mi ukazuje ako sive dva kontakty (nie vzdy!) o ktroych na 100% viem ze ma maju autorizovanych kedze ich osobne poznam roky a roky si s nimi pisem denne a tiez na beton viem ze nepouzivaju ineho klienta ako ICQ. Reinstal ICQ tiez nepomohol, skor to vyzera ako externy problem ICQ nie samotneho programu v PC.
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak u mna je to normalne lebo viem ze ma neautorizovali.skus este vyskusat icq 6.5 :)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Mám ten istý problém, to nebude chyba u teba,viem že ma majú autorizovaných a dobrých dvadsať kontaktov mám sivých, tiež sa mi niekedy samé od seba zmažú kontakty, alebo keď presúvam do skupín sa to niekedy nepresunie ale z pôvodnej to zmizne a do ďalšej nepridá, alebo niekedy vidím niekoho online napíšem mu a až vtedy to skočí že je off,
Icq nerieš je to fakt sprostý program ibaže ho potrebuješ mať lebo v našich končinách je moc obľúbený :(

// ch bože najnovšie mi nejdú dávať avatary budem to musieť reinstall omg to icq je strašne sux :lol:
xaxaxa
Light Star
Light Star

najnovsie mi ukaze (napr.) 3 online kontaktov a popritom zeleni su len dvaja a ziadny sivy.... nechapem co sa deje s tym ICQ
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

xaxaxa napísal:najnovsie mi ukaze (napr.) 3 online kontaktov a popritom zeleni su len dvaja a ziadny sivy.... nechapem co sa deje s tym ICQ
Mozno si dement a oni si ta dali prec z contact listu a preto nevidis ich status :idea: !
xaxaxa
Light Star
Light Star

moosha napísal:Mozno si dement a oni si ta dali prec z contact listu a preto nevidis ich status :idea: !
lepsie si zahryznut do jazyka ako povedat sprostost, vsak? ...hovorim o dvoch konkretnych kontaktoch ktori mam maju v kontaktoch na beton, cize v tomto to nebude.
Napísať odpoveď