T-Com 4G Turbo 2 Plus

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
bongo
Amateur
Amateur

T-Com 4G Turbo 2 Plus

Príspevok od používateľa bongo »

Zdravim, uvazujem o kupe netu od tcomu konkretne Turbo 2 Plus, 1 536 / 256 (neobmedzený) za akciovu cenu 593,80 Sk aj s dph na 18 mesiacov
A zaujimala by vec, vy ktori je tento net mate doma, ci je skutocne neobmedzeny teda ziadne Fair Use Policy, a aka je tu agregacia. diky moc
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Ten neobmedzený internet znamená, že nemáš limit na objem prenesených dát, ale fup sa na 99% aplikovať bude..
http://www.tcom.sk/Default.aspx?CatID=2 ... ome#turbo2
http://www.tcom.sk/Default.aspx?catId=1423

//will.i.am.. aha, takže ešteže som nenapísal, že na 100% :D
bongo
Amateur
Amateur

diky moc, takze sa opat jedna o marketingovy tah prilakat dalsich zakaznikov.. :evil: Takze asi ostanem pri svojom pomalsom (ale skutocne neobmedzenom) wifi...
btw. aky limit prenesenych GB je pri tomto nete, nez T-com uplatni FUP?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

bongo napísal:diky moc, takze sa opat jedna o marketingovy tah prilakat dalsich zakaznikov.. :evil: Takze asi ostanem pri svojom pomalsom (ale skutocne neobmedzenom) wifi...
btw. aky limit prenesenych GB je pri tomto nete, nez T-com uplatni FUP?
Ja ho mam doma. A nikde v zmluve o FUP nie je nic spomenute. Takisto ani o objeme prenesenych dat...
A ak si to precitas poriadne:
Vysokorýchlostný internet pre všetkých účastníkov a sú uplatňované len pri službe Internet Maxi Študent
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

nie som nejak velky tahac (okolo 10GB do mesiaca) takze ohladom fup ti moc neporadim, ale agregaciu nepocitujem vobec prave naopak castokrat to ide nad limit okolo 210KB/s, keby zvysili trocha UP tak nemam ziadne vyhrady
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

od T-comu nemas velmi co pokazit.. mam turbo 3 a agragaciu nepocitujem, fup tam nieje... a ide to vpoho - vypadky su raz za cas a nie nadlho takze pohoda... narozdiel od napr slovanetu... priatelke net pada kazdu chvilu... :(
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: T-Com 4G Turbo 2 Plus

Príspevok od používateľa vladino001 »

bongo napísal:za akciovu cenu 593,80 Sk aj s dph na 18 mesiacov
:hehe: :hehe: :hehe: tak toto ma pobavilo to je už takmer ročná akcia. Inak suhlasim z predchodcami je to dobrý net bez FUP atď
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Mam tento net par mesiacov, agregacia v pohode, stiahnem cca 40-60GB mesacne a ziadne FUP nepocitujem. Delim si to so susedmi takze pre mna to nie je az take drahe...Oni niesu velky tahaci a bohate nam linka postacuje cely den...Ber to nevahaj, wifi mozes okaslat
bongo
Amateur
Amateur

jj diky chlapi, idem teda do toho, btw. kamosovi zvysili rychlost na cca 400kB/s (download) z povodnych 200 kB (ma net asi od decembra, turbo 2 plus)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

bongo napísal:jj diky chlapi, idem teda do toho, btw. kamosovi zvysili rychlost na cca 400kB/s (download) z povodnych 200 kB (ma net asi od decembra, turbo 2 plus)
to ako je mozne? tu musel prejst na vyssi program... neviem o tom aby sa zvysovala rychlost??
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak tak, stale mi to taha mojich starych dobrych 1536...

fajn net, odporucam :wink:
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

uvazujem o kupe turbo 1, ale je tam obmedzenie ohladom dat, neviete kolko sa plati za prekrocenie ?
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

inak zrychlovali ne o moc ale je 2mbit....a mne to konkretne ide od 250-280kb/s vacsinou 260-270 kb/s. Fup nieje ziadny vypadok som este nemal, agregacia ? nepocitil som a to som kazdy den na nete a vacsinou nieco stahujem...odozva pri onlinoevkach velmi dobra hry narocne na minimalnu odozvu tak t-com je jedno s velmi dobrych rieseni ako aj dostupnosti ich sluzieb....
vladino001
Light Professional
Light Professional

- Chcem sa spýtať, dajú sa zistiť info v predajni o zámeroch ohľadom internetu :?: (FTTH)
- Keď mi končí viazanosť na turbo 2 pofiči mi net aj ďalej za tu istú cenu či sa musím zase viazať :?:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vladino001 napísal:- Chcem sa spýtať, dajú sa zistiť info v predajni o zámeroch ohľadom internetu :?: (FTTH)
- Keď mi končí viazanosť na turbo 2 pofiči mi net aj ďalej za tu istú cenu či sa musím zase viazať :?:
- s FTTH by som neratal, snad FTTC casom bude dostupne... Pokial sa vyjadril jeden pan z T-C, ze oni nemaju problem zaviest optiku, ale obec im musi vybavit potrebne povolenia, ze oni uz len pridu a polozia kabel.. A obce to maju v ...
- ked ti konci viazanost, budes sa musiet zaviazat nanovo.. samozrejme modem uz kupovat nemusis pokial ti stary sluzi :) ale vzdy je nejaka akcia, takze nie je problem :) budes platit rovnako ;-)
vladino001
Light Professional
Light Professional

will.i.am napísal:- s FTTH by som neratal, snad FTTC casom bude dostupne... Pokial sa vyjadril jeden pan z T-C, ze oni nemaju problem zaviest optiku, ale obec im musi vybavit potrebne povolenia, ze oni uz len pridu a polozia kabel.. A obce to maju v ...
- ked ti konci viazanost, budes sa musiet zaviazat nanovo.. samozrejme modem uz kupovat nemusis pokial ti stary sluzi :) ale vzdy je nejaka akcia, takze nie je problem :) budes platit rovnako ;-)
no ja som na stranke mesta našiel žiadosť T-comu na kopanie tak preto sa pýtam. Nechcem sa moc viazať znova na 18 mes ked možno onedlho to tu bude funkčne. Bez viazanosti pokračovať v turbo 2 čo mam sa neda?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aj ked ti optiku natiahnu az pred dom, stale to bude ADSL. Lebo to nezalezi len od prenosoveho media. Tu ide napriklad o to, ze ked sme si chceli zaviest Magio, linka nepostacovala, lebo sme 1500 metrov od ustredne, no keby to bola optika, nie je problem...

A ten net sa bez viazanosti da, ale platil by si viac...
Neviem to na stranke najst, ale keby si sa siel spytat tak by ti urcite vedeli poradit...
Napísať odpoveď