T-Com 4G Turbo 2 Plus
T-Com 4G Turbo 2 Plus
Zdravim, uvazujem o kupe netu od tcomu konkretne Turbo 2 Plus, 1 536 / 256 (neobmedzený) za akciovu cenu 593,80 Sk aj s dph na 18 mesiacov
A zaujimala by vec, vy ktori je tento net mate doma, ci je skutocne neobmedzeny teda ziadne Fair Use Policy, a aka je tu agregacia. diky moc
A zaujimala by vec, vy ktori je tento net mate doma, ci je skutocne neobmedzeny teda ziadne Fair Use Policy, a aka je tu agregacia. diky moc
Ten neobmedzený internet znamená, že nemáš limit na objem prenesených dát, ale fup sa na 99% aplikovať bude..
http://www.tcom.sk/Default.aspx?CatID=2 ... ome#turbo2
http://www.tcom.sk/Default.aspx?catId=1423
//will.i.am.. aha, takže ešteže som nenapísal, že na 100%
http://www.tcom.sk/Default.aspx?CatID=2 ... ome#turbo2
http://www.tcom.sk/Default.aspx?catId=1423
//will.i.am.. aha, takže ešteže som nenapísal, že na 100%
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja ho mam doma. A nikde v zmluve o FUP nie je nic spomenute. Takisto ani o objeme prenesenych dat...bongo napísal:diky moc, takze sa opat jedna o marketingovy tah prilakat dalsich zakaznikov..Takze asi ostanem pri svojom pomalsom (ale skutocne neobmedzenom) wifi...
btw. aky limit prenesenych GB je pri tomto nete, nez T-com uplatni FUP?
A ak si to precitas poriadne:
Vysokorýchlostný internet pre všetkých účastníkov a sú uplatňované len pri službe Internet Maxi Študent
-
vladino001
Light Professional
Re: T-Com 4G Turbo 2 Plus
bongo napísal:za akciovu cenu 593,80 Sk aj s dph na 18 mesiacov
inak zrychlovali ne o moc ale je 2mbit....a mne to konkretne ide od 250-280kb/s vacsinou 260-270 kb/s. Fup nieje ziadny vypadok som este nemal, agregacia ? nepocitil som a to som kazdy den na nete a vacsinou nieco stahujem...odozva pri onlinoevkach velmi dobra hry narocne na minimalnu odozvu tak t-com je jedno s velmi dobrych rieseni ako aj dostupnosti ich sluzieb....
-
vladino001
Light Professional
-
will.i.am
Darca
- s FTTH by som neratal, snad FTTC casom bude dostupne... Pokial sa vyjadril jeden pan z T-C, ze oni nemaju problem zaviest optiku, ale obec im musi vybavit potrebne povolenia, ze oni uz len pridu a polozia kabel.. A obce to maju v ...vladino001 napísal:- Chcem sa spýtať, dajú sa zistiť info v predajni o zámeroch ohľadom internetu(FTTH)
- Keď mi končí viazanosť na turbo 2 pofiči mi net aj ďalej za tu istú cenu či sa musím zase viazať
- ked ti konci viazanost, budes sa musiet zaviazat nanovo.. samozrejme modem uz kupovat nemusis pokial ti stary sluzi
-
vladino001
Light Professional
no ja som na stranke mesta našiel žiadosť T-comu na kopanie tak preto sa pýtam. Nechcem sa moc viazať znova na 18 mes ked možno onedlho to tu bude funkčne. Bez viazanosti pokračovať v turbo 2 čo mam sa neda?will.i.am napísal:- s FTTH by som neratal, snad FTTC casom bude dostupne... Pokial sa vyjadril jeden pan z T-C, ze oni nemaju problem zaviest optiku, ale obec im musi vybavit potrebne povolenia, ze oni uz len pridu a polozia kabel.. A obce to maju v ...
- ked ti konci viazanost, budes sa musiet zaviazat nanovo.. samozrejme modem uz kupovat nemusis pokial ti stary sluziale vzdy je nejaka akcia, takze nie je problem
budes platit rovnako
-
will.i.am
Darca
aj ked ti optiku natiahnu az pred dom, stale to bude ADSL. Lebo to nezalezi len od prenosoveho media. Tu ide napriklad o to, ze ked sme si chceli zaviest Magio, linka nepostacovala, lebo sme 1500 metrov od ustredne, no keby to bola optika, nie je problem...
A ten net sa bez viazanosti da, ale platil by si viac...
Neviem to na stranke najst, ale keby si sa siel spytat tak by ti urcite vedeli poradit...
A ten net sa bez viazanosti da, ale platil by si viac...
Neviem to na stranke najst, ale keby si sa siel spytat tak by ti urcite vedeli poradit...