Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

Eritrea napísal:dakujem..:) takze oni asi maju niekde zaznam zo skusok a potom uz len podla mena si vyhladaju ze ano ona urobila?...no strankove dni a hodiny neviem prave najst...to idem do PO, existuje nejaka oficialna stranka policie celeho slovenska?:)
hej, presne tak, policajt po skuske zada do systemu, v ktorom uz si, kedze si o skusku ziadala(resp autoskola to spravila za teba) a do tohoto systemu sa vzdy zapise vysledok skusky, no a ked bude napisane, ze si urobila(teta si ta tam najde, podla mena a datumu skusky/autoskoly) tak vyplnis formular, das im cislo a ked to budes mat dostanes sms
stranky samozrejme existuju(neviem rpesne ake, najdi si ministerstvo vnutra a uz sa ktomu urcite preklikas), ale malo by sa to robit v mieste tvojho bydliska

p.s. toto vsetko ti mali povedat v autoskole, aj policajt, aj instruktor, mne to hovoril aj jeden aj druhy,s tym ze pocas teorie som to pocul od instruktora asi 5 krat(to samozrejme nie proti tebe, len tak pomimo, blahozelam k papierom,vela stastnych km ;) )
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Eritrea napísal:dakujem..:) takze oni asi maju niekde zaznam zo skusok a potom uz len podla mena si vyhladaju ze ano ona urobila?...no strankove dni a hodiny neviem prave najst...to idem do PO, existuje nejaka oficialna stranka policie celeho slovenska?:)
http://www.minv.sk/?stranky_po
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

vdaka vdaka.:) sama by som to nenasla.:)
no tak v ten den to bol chaos..po jazde ma len vysadili a policajt povedal ze pridte v pondelok..nic viac..a s instruktorom sme sa tiez o tom nebavili ..trochu to odflakli teda...navyse rano sme na nich cakali vyse hodiny kym dorazili vobec na skusky...nechapem ten pristup ...proste totalna ignoracia, a to ma byt vizitka nasich uradnych osob?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Eritrea: Niekde sa vodicak a dalsie doklady vydavaju na meststkom urade. Inak co sa tyka skusok samotnych, tak je to asi normalna vec, povedia ti, aby si prisla na siedmu a aj tak nezacnes skor ako o osmej, je to uz z toho dovodu, pretoze pred zacatim skusok si musia policajti v autoskole skontrolovat vsetky zaznamy o jazdach, cvicisko, teorie atd... a cely ten proces aj nieco trva.
Ronye
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ronye »

zdravím chcem sa spýtať v autoškole som úspešne vykonal skúšku a dal som si spraviť vodičák a dostal som nejaké potvrdenie
no a moja otázka znie že či môžem už na to potvrdenie jazdiť alebo musím čakať až na vodičák ???
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

musis cakat... :wink:

EHM hojko :arrow: alebo kazdy instruktor sa radsej nespolahne na dochvilnost ludi na skusky a povie im nech pridu o hodinu skor. Mne tiez tak povedal ze lepsie by bolo keby som tam bol od 7.00 a som mu povedal ze o 7.00 si musim este daco vybavovat ze dokedy tam mozem prist, a len povedal no oficialne sa zacina az o 8.00 a hned som bol happy a 7.45 som tam a on dobre len nemeskaj
Ronye
Expert
Expert

kks fakt musím čakať veď to je kolkované žiadosť to ma neoprávnuje viesť vozidlo ? šak to ako keby som už vodičák mal :(
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Vydrzal si roky, tak jeden tyzden to uz nejak vydrzis :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ronye napísal:zdravím chcem sa spýtať v autoškole som úspešne vykonal skúšku a dal som si spraviť vodičák a dostal som nejaké potvrdenie
no a moja otázka znie že či môžem už na to potvrdenie jazdiť alebo musím čakať až na vodičák ???
Ak Ti nedali nejaký papierik, ktorý Ťa oprávňuje dočasne do vydania vodičáka viesť auto, tak si budeš musieť počkať na vydanie vodičáku...Ale viem, že sa to dá vybaviť, lebo prednedávnom mi kamarát spomínal, že pri bežnej kontrole zbalili jeho otcovi vodičák za to, že sa narodil v 1962 a na vodičáku mal napísané "Dátum vydania : 1960" :D Takže mu policajt zobral vodičák, povedal mu, nech si príde o nejaký čas pre nový, ale dal mu aj potvrdenie, ktoré ho oprávňuje naďalej jazdiť aj bez falošného vodičáku :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

KoCi napísal:Vydrzal si roky, tak jeden tyzden to uz nejak vydrzis :)
No to by si sa divil ako ta osiva :D Ja som jazdil aj kym son nan cakal :oops:
Ronye
Expert
Expert

no práve ja jazdím tiež
ale teraz v stredu by som mal mať dlhú jazdu tak preto sa pýtal že ako to je lebo by bolo blbé keby sa to pos**lo takto pred tým ako ho mám dostať
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm co takto zapamatat si informacie vodicaku a mat 500 korun a ked ta chytia povedat meno kamarata ktory ma vodicak a aj cislo vodicaku a ze si si ho zabudol ze si to ty. daju ti pokutu do 500 a ides dalej... tak to robi bratranec a sestra uz asi 3-4 mesiace...

/Som zvedavy ked stretnu toho isteho fizla druhy krat :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja mam jedno stastie ze hned vecer po podani ziadosti som siel do Prahy takze ma neosiva :)

K teme, podla toho co nam hovoril policajt na skuske, tak ak ta chytia tak to mas normalne priestupok ako kazdy iny, a teda neprides hned o vodicak.
Gangy
Darca
Darca

Ronye napísal:no práve ja jazdím tiež
ale teraz v stredu by som mal mať dlhú jazdu tak preto sa pýtal že ako to je lebo by bolo blbé keby sa to pos**lo takto pred tým ako ho mám dostať
Myslim ze by som to v pohode vykecal.
KoCi
Darca
Darca

Gangy napísal:No to by si sa divil ako ta osiva :D Ja som jazdil aj kym son nan cakal :oops:
Nuz kym som nemal vlastne, tak ma nemalo moc co pokusat, takze pohodka, ten tyzden som vydrzal a ani som netrpel :) .. ale teraz ked mam, tak ma mrle zeru, ze som doma :D
Gangy
Darca
Darca

KoCi napísal:Nuz kym som nemal vlastne, tak ma nemalo moc co pokusat, takze pohodka, ten tyzden som vydrzal a ani som netrpel :) .. ale teraz ked mam, tak ma mrle zeru, ze som doma :D
Jj, tiez sa musim kazdy den niekam vozit lebo by ma je*lo. :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Myslim ze by som to v pohode vykecal.
Je vobec nieco s cim by si ty nemal problem??? :roll:
KoCi
Darca
Darca

OT: asi si sa chcel spytat inak :)
Gangy
Darca
Darca

hojko napísal:Je vobec nieco s cim by si ty nemal problem??? :roll:
Je nieco co by si ty nevedel arogantne okomentovat? Ak mas so mnou nejaky problem (a ze ho ty aj tomase evidentne mate uz dlho) mozes mi napisat na ss alebo icq. Jaj aha pockaj, tam by si uz nemohol zmazat co by si chcel. Tak nic, dalej onanuj tu na fore, budam sa tvarit ze ma to strasne zere :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

KoCi: Nie, spytal som sa presne tak ako som chcel.

Gangy: Tak mi teda prezrad ako by si to ukecal. Jazdis bez vodicaku, hoci si skusky spravil, ale nemas ho, takze jazdis na cierno, co je normalne odklad 2 roky. Ako by si to ty teda vykecal???
Napísať odpoveď