Optima II
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Optima II
Včera (29.11.08) v sobotu otvorili druhu polovicu Košického obchodneho centra Optima vlastne to je nova dostavba k Optime s Velkym Multi kinom , obchodmi a Mc Donaldom
a ... Zaujimalo by ma co nato poviete ci je to dalsi zbytocny obchod alebo to Košiciam iba pomôze napr. väcsi vyber obchodov v na jednom mieste
-
The Calvin
Star
-
The Calvin
Star
boli tam vcera fotrovci, vraj bieda (same handry, nedokoncene priestory)
celkom vpoho, ze pribudli nove obchody - stale ked som v prahe, tak nikdy neobidem C&A a H&M, teraz to uz budem mat pod nosom
, taktiez konecne uz je otvoreny aj reserved (pocas pristavovania bol zatvoreny, takze som musel ist do PP)
inak neviem, preco sa tak dusujete z mekaca, ved ten je v KE uz roky, v optime bol tiez uz od zaciatku
(co je teraz miesto mc v "starej" casti?)... KFC tam nahodou nie je? pokial ano, tak sa vytesujte z neho 
a otvaracia doba je aka? zabludili sme tam s kamaratmi v piatok okolo polnoci, ale uz bolo closed
celkom vpoho, ze pribudli nove obchody - stale ked som v prahe, tak nikdy neobidem C&A a H&M, teraz to uz budem mat pod nosom
inak neviem, preco sa tak dusujete z mekaca, ved ten je v KE uz roky, v optime bol tiez uz od zaciatku
a otvaracia doba je aka? zabludili sme tam s kamaratmi v piatok okolo polnoci, ale uz bolo closed
-
The Calvin
Star
-
gumb4ll
Light Star
vcera som sa tam bol pozriet aj ja (nevydrzal som
). Ale nastalo velke sklamanie, ako pise smejo: "same handry, nedokoncene priestory" + a plus dost velka kosa bola v tej novej casti (asi im este neslo kurenie?). Najviac ma zaujali tie nove kina co tam urobili tak to je pecka.
btw tu restauracnu cast presunuli celu do novej casti a staru uzatvorili sadrokartonom, neviete co tam bude?
btw tu restauracnu cast presunuli celu do novej casti a staru uzatvorili sadrokartonom, neviete co tam bude?
-
The Calvin
Star