Tomb Raider Underworld

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

pouzi caps lock a hod si obe kocky a potom prebehni aj mne to trvalo
Prechtlr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Prechtlr »

smutko8882 napísal:Neviete niekto poradit jak sa za tou chobotnicou ci co to je da dostat cez tie dvere k ruke ??? su tam 2 plosinky na kocky a jedna miestnost kde su dve kocky ale tie ked chcem jednu z nich zobrat tak sa mi zavru dvere cize sa to neda ... =/ help niekto ? :oops:
uz to napisal D34Dlife...
ale skusim podrobnejsie: Prejdes do druhej miestnosti, obe kocky polozis na to "tlacidlo". postavis sa tam aj ty s Larou, dvihnes kocku a klavesou CAPS LOCK ju odhodis dverami do druhej miestnosti.
S Larou v pohode prejdes cez dvere nez sa zavru, ak nie, tak skombinuj beh so skokom a prikrcenim (efektne nimi preskoci :D ).
V druhej miestnosti polozis dve zavazia na jedno tlacidlo, S Larou sa postavis niekde medzi, Q-eckom zachytis tie dvere a postavis sa na druhe tlacidlo aby zapadla aj druha zapadka. Potom len klavesou E trosku pohybes dverami a padnu.
Rosinoo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rosinoo »

prosim vas poslite mi dakto save z tejto hry moc moc prosim lebo z nejakeho neznameho dovodu sa mi vzdy pri zacati novej hry zasekne nacitavanie. prosim dajaky save a co mozno najblizsie ku zaciatku hry dakujem :) :) :)
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa peto.vac »

Som v Mexiku level s motorkou a mam na jednej strane,aj druhej strane,vyzera to ako stadion a mam spravne potocit take ozubene kolesa zo skaly vytesane,no a ked ix spravne nastavim strede toho akoze stadiona zo zeme vyrastie brana,no je casovo obmedzena a ja som to nestihol a neviem,ako ju mam znovu otvorit,otacat tymi kolesami uz nejde...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

peto.vac napísal:Som v Mexiku level s motorkou a mam na jednej strane,aj druhej strane,vyzera to ako stadion a mam spravne potocit take ozubene kolesa zo skaly vytesane,no a ked ix spravne nastavim strede toho akoze stadiona zo zeme vyrastie brana,no je casovo obmedzena a ja som to nestihol a neviem,ako ju mam znovu otvorit,otacat tymi kolesami uz nejde...
si loadni save tam pred tym ako ju otvoris :wink: ,no ak nemas save tak potom neviem,ale podla mna tam bolo dost casu na to,ja som to stihol uplne v pohode

BTW uz som tuto hru presiel,trochu ma zarazil ten koniec ale inac super hra :smt112
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Presiel som na druhu stranu a tam som ju znova otvoril a uz som to stihol v pohode...Hru nesejvujem,sama sa sejvuje...Jak dlho ti to trvalo prejst,kolko levelov je este po Mexiku...???
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

peto.vac napísal:Presiel som na druhu stranu a tam som ju znova otvoril a uz som to stihol v pohode...Hru nesejvujem,sama sa sejvuje...Jak dlho ti to trvalo prejst,kolko levelov je este po Mexiku...???
ak sa nemylim tak mexiko je 4 level,tak potom este 3 levely aj ked 6 je velmi kratky
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Uz som v leveli s nazvom ostrov,zacinam na motorke v zasnezenom prostredi...

//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 11:27 )
Jak mam splhat po retazi,ktora ide proti smeru ktorym potrebujem splhat...???Alebo ako sa dostanem na jej koniec...???
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

peto.vac napísal:Uz som v leveli s nazvom ostrov,zacinam na motorke v zasnezenom prostredi...

//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 11:27 )
Jak mam splhat po retazi,ktora ide proti smeru ktorym potrebujem splhat...???Alebo ako sa dostanem na jej koniec...???
W+E :wink: aj ja som mal ten isty problem,musel som vsetko postlacat aby som zistil cim sa splha rychlejsie :lol:
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Hej,tak sa splha ryxlejsie...???Ja som to uz sice presiel,ale bez toho,som sa postavil na tu retaz a xodil som po nej,je to ryxlejsie,ako ruckovanie,aj ked dost blbe,lebo furt padala,ale presiel som to...Ten kratky level bol na lodi...???Prave som ho presiel a som zrejme v poslednom...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

peto.vac napísal:Hej,tak sa splha ryxlejsie...???Ja som to uz sice presiel,ale bez toho,som sa postavil na tu retaz a xodil som po nej,je to ryxlejsie,ako ruckovanie,aj ked dost blbe,lebo furt padala,ale presiel som to...Ten kratky level bol na lodi...???Prave som ho presiel a som zrejme v poslednom...
jj na lodi :wink: , ten posledny puzzle bol trochu narocnejsi,lebo sprvu som nevedel ze co mam robit :lol:
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Ktory puzzle myslis...???Level po lodi je posledny...???

//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 21:55 )
No prave som to presiel,skoncilo sa to v pohode,no celkovo dost lahke to bolo a vcelku kratke,tak raz,dva krat take som cakal ze to bude a cakal som na konci neakeho bossa,ako to zvycajne byva...No ale pekny Tomb Raider to bol,dobre spracovany...Takze mi uz nic ine neostava len cakat na dalsieho... :D
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no ja som si tiez myslel ze bbude boss fight s tou Natlou,ale nic :?
cardash
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cardash »

hned na začiatku v prvom levely neviem otvoriť tie dvere.jeden volant do tych dveri som našiel.ale druhy nie a nemožem sa dosteť dalej.tak povedzte ako alebo kde je druhy volant.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

cardash napísal:hned na začiatku v prvom levely neviem otvoriť tie dvere.jeden volant do tych dveri som našiel.ale druhy nie a nemožem sa dosteť dalej.tak povedzte ako alebo kde je druhy volant.
musis vyjst von z tej jaskyne kde je ten mechanizmus a naokolo mas este 2 dalsie,tie preskumaj a tam bude to jedno koleso :wink:
cardash
Novice
Novice

v druhom leveli (bol v deme) neviem prejsť koniec.mam tam schodisko a na každej strane si dva stlpy a predo mnou je stena.skušal som všetko ale stale nič.poradte.
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Skus vojst medzi tie dva stlpy a skakat z jedneho na druhy az uplne hore...
cardash
Novice
Novice

pokušal som sa ale nema sa ta lara čoho chytit.takže aj som skušal odrazovku a nešlo.
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Sak odrazit vo vzduxu od jedneho k druhemu a naopak az sa vyskace uplne hore...Netusim co myslis,skus hodit screen a podla toho ti poradim...
cardash
Novice
Novice

tu je obrazok.neviem sa s toho vymotať.

//autoeditácia príspevku ( 09 Dec 2008, 13:17 )
ludia.ved pomožte.na nič som neprišiel.
Prílohy
underworld.jpg
Napísať odpoveď