Slovensko má talent
-
Thrash/Death
Star
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Chuda Slovensko..Proste nevidim tam uz takmer normalneho cloveka co by to tam mohol vyhrat..Vsak ak by vyhral madar alebo tie dve co jedna je tam postihnuta, tak to by som nechcel vidiet co si o nas okolite krajiny pomyslia..V zahranicnom vyhral ten co spieva operu..Klobuk dole..A u nas vyhra madar, ktory nic okrem priblblych vyrazov tvari nevie alebo vyhraju tie dve truby ktore trosku poskacu po podiu
Akoze hanba..Ani jednu sutaz nevedia poriadne spravit, kde by sa bralo fakt na to, ze sa jedna o talent
-
The Calvin
Star
Nazor C954-a je podla mna vyyborny pretoze ziadny taky "talent" som tam nevidel cest vinimkam pretoze podla mna tam tie "talenty postupili z lutosti napr ta giska a spol , najmä kvoli tomu to nepozeram dalsi dvovod je "moderovanie" uplne ubohe dialogy ktorre su pisane 2 tyzne dopredu cize to vsetko vyznie trapne
cize preferujem CSI 
-
.:M4jco:.
Medium Star
Chyťte sa za srdce a povedzte si že zo všetkých zúčastnených by mal vyhrať Červienka, pretože to je TALENT. A ako niekto spomínal, ostatným krajinám by sme boli naozaj na hambu keby vyhrá nejaký maďar alebo decko z domova ktoré spieva ako polka dediny hej...Vo svete to vyhral operný spevák ktorý je fakt špica, dalej vyhrali skvelý tanečníci ktorý tancuju electro boogie (tuším) atd...a my sa pochválime dievčaťom ktoré je z deckého domova, alebo maďarom ktorý nevie hovoriť...a potom že prečo nás odsudzujú 
-
The Calvin
Star
-
Thrash/Death
Star
ja si tiež myslím že by to mal vyhrať Červienka, lebo to je snáď jediný talent v pravom slova zmysle, ktorý sa tam nachádza. Ostatok viac-menej súcit [ďnďi, gizela], hlúposť [ištváň] a nesúhlasím ani s tou opernou speváčkou. A ešte mi je riadne podozrivé, ako sa tam mohol dostať ten grgajúci chlapec - to je talent do čerta? V triede som mal spolužiaka čo vedel grgať oveľa lepšie jak on a aj viacej ako mená
Už mi neostáva nič iné, len volať slovo HANBA!
Ja som sa dopocul (ale berte to ako neoficialne) ze sa ma vraj konat celosvetova sutaz kde budu vitazi talentov... to bude pruser, ked to vyhra Madar, alebo tie dve postihacky, to bude pruser, ked sa postavia pred Paula Pottsa, operneho spevaka, ktory je NAOZAJSTNY talent...
//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2008, 18:06 )
Uplna hanba celeho slovenskeho soubiznisu
SMT preto zaradujem do kategorie "Markiza straca cisla" kam som uspesne zaradil aj Big Brother ci Elan je Elan
//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2008, 18:06 )
Prosim? Ake dialogy? Ved oni tam maju 2 citacky. Im sa staci usmievatCalvin SFX napísal:...najmä kvoli tomu to nepozeram dalsi dvovod je "moderovanie" uplne ubohe dialogy ktorre su pisane 2 tyzne dopredu
SMT preto zaradujem do kategorie "Markiza straca cisla" kam som uspesne zaradil aj Big Brother ci Elan je Elan
-
Thrash/Death
Star
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Zaujímavý názor - Trpím Downom, som cigáň a nefiém slovensky. Na Markíze mám talent!
-
Thrash/Death
Star
-
Menojenanič
Expert
-
Thrash/Death
Star