= sliepkaLub0$ napísal:Poznam aj take, ktora by sa urazila, lebo prisiel rano, a videl ju taku 'neosorenu'teda neupravenu, a ze jej smrdi z ust atd.
Mne sa moja najviac paci prave po rane, niekde tu o tom aj bola tema aj mi-chau mi dal za pravdu.
no tak od takejto by som utiekol co najdalej,lebo to musi byt riadna trubka...to ako keby chcel s nou ostat cely zivot,tak kazde rano by sa nesmel na nu divat???Lub0$ napísal:Poznam aj take, ktora by sa urazila, lebo prisiel rano, a videl ju taku 'neosorenu'teda neupravenu, a ze jej smrdi z ust atd.
Nj to je romanticke.....uz to len dokonale naplanuj a zrealizuj a vysledok mas zarucenymarcello napísal:s tym plysakom som to uz urobilzatial sa mi najviac pozdava napad taky trosku sialeny a neviem ci bude mozne ho zrealizovat kvoli jej rodicom a tak, ale ze do izby pred postel jej polozim ruze, nahadzem lupienky z ruzi po ceste ku kuchyni a v kuchyni ju privitam s ranajkami original odo mna
a po tom vsetkom by som ju zobral na vianocne trhy do viedne, ktore uz dlho planujeme navstivit... to by sa jej podla mna aj pacilo
len druha vec je to zrealizovat