darcek pre priatelku na 18ku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Lub0$ napísal:Poznam aj take, ktora by sa urazila, lebo prisiel rano, a videl ju taku 'neosorenu' :D teda neupravenu, a ze jej smrdi z ust atd.
= sliepka

Mne sa moja najviac paci prave po rane, niekde tu o tom aj bola tema aj mi-chau mi dal za pravdu.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

Lub0$ napísal:Poznam aj take, ktora by sa urazila, lebo prisiel rano, a videl ju taku 'neosorenu' :D teda neupravenu, a ze jej smrdi z ust atd.
no tak od takejto by som utiekol co najdalej,lebo to musi byt riadna trubka...to ako keby chcel s nou ostat cely zivot,tak kazde rano by sa nesmel na nu divat???
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak ja nvm ale myslim že už sa par krat vedla neho zobudila nevraviiiiim že hned spolu museli spať (aj ked nevylučujem) ale tak určite už ostala u neho cez noc abo on unej .........a rano sa teda videli :D popripade jej ktym kvetom možeš dať žuvačky to už aj pre tvoje dobro ked ti bude ďakovať bozkami :D

djextrem.......no by musel na noc davať te somarinky na oči čo maju v USA filmoch čo si davaju pred spanim nvm jak sa to vola ....proste šatka cez oči
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Gangy napísal:= sliepka

Mne sa moja najviac paci prave po rane, niekde tu o tom aj bola tema aj mi-chau mi dal za pravdu.
nj vtedy je taka najviac prirodzena a vtedy je to ta prava holka bez makeupu, a bez inych uprav...
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

mojej z ust nesmrdi, moja je dokonala :)
tym chcem povedat, ze aj keby jej smrdelo,mne to nevadi, to jej treba v tej rychlosti povedat a bude vasa 8)
auto jej urcite kupovat nebudem,musi sa uspokojit s mojim :) mozno az na dvacinu jej ho kupim :D nejake Porsche zo Slovnaftky :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja by som šiel do útulku a doniesol jej psa.. a na vianoce niečo pre neho :)
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

triple napísal:ja by som šiel do útulku a doniesol jej psa.. a na vianoce niečo pre neho :)
ty kazdemu len psa ponukas :)
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

kup jej zuvacky, deodorant a osviezovac vzduchu :lol:
najviac sa mi pozdava djextreme-ov napad. s tym spevom neviem, ja by som to urcite neskusal, ale triple by ti mozno vedel poradit nejakeho spievajuceho psa :D
EL_nino
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa EL_nino »

s tym psom je to dobry napad....
neake šteniatko by neuškodilo :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

podla mna blbosť.....keby kcela psa tak si ho zaobstara a ked jej ho daš tak jej bude blbe povedať nie vratime ho s5 do utulku radšej si ho neha a nasilu sa onho bude starať
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

davat zviera je neskutocna hovadina, zvlast pes....
ak chova rybky a nejaku jej kupis je to ina vec, ako psisko, ktore moc zozere a treba sa onho starat si vybera majitel
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Mne sa priatelka prave po rane najviac paci.. je taka horuca, nevie kde je sever, roztrapatena, jednoducho prirodzena a velmi zlatucka :)

a imo by neuskodil aj nejaky plysak, teda neviem kolko ich ma, ale ak nema, stoji to za to. Zatial nepoznam babu co nema rada plysakov. Cize aj keby ich mala mrte vela, ale nie od teba, bol by to pekny dar. Ak pouzivas tu istu vonu, tak nastriekat, uvidis, bude s tym plysakom spavat. Mozes jej ho dat s tym, ze ked spolu nie ste, ze moze zaspavat s plysakom a citit tvoju vonu a budes jej pripominat, ze je pri tebe.
marcello
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marcello »

s tym plysakom som to uz urobil ;) zatial sa mi najviac pozdava napad taky trosku sialeny a neviem ci bude mozne ho zrealizovat kvoli jej rodicom a tak, ale ze do izby pred postel jej polozim ruze, nahadzem lupienky z ruzi po ceste ku kuchyni a v kuchyni ju privitam s ranajkami original odo mna :D a po tom vsetkom by som ju zobral na vianocne trhy do viedne, ktore uz dlho planujeme navstivit... to by sa jej podla mna aj pacilo :) len druha vec je to zrealizovat
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

OMG to tripla nikto nepochopil fakt? :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

marcello napísal:s tym plysakom som to uz urobil ;) zatial sa mi najviac pozdava napad taky trosku sialeny a neviem ci bude mozne ho zrealizovat kvoli jej rodicom a tak, ale ze do izby pred postel jej polozim ruze, nahadzem lupienky z ruzi po ceste ku kuchyni a v kuchyni ju privitam s ranajkami original odo mna :D a po tom vsetkom by som ju zobral na vianocne trhy do viedne, ktore uz dlho planujeme navstivit... to by sa jej podla mna aj pacilo :) len druha vec je to zrealizovat
Nj to je romanticke.....uz to len dokonale naplanuj a zrealizuj a vysledok mas zaruceny :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:OMG to tripla nikto nepochopil fakt? :D
hh aj ja som sa pobavil :lol:
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:hh aj ja som sa pobavil :lol:
nejde o to ci si sa pobavil alebo nie, ale pises to vsade a opakovany vtip uz nie je vtipny :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

triple: Keby si priniesol mne psa, tak ti nim dam v momente po hlave. Mam rad zvierata, ako psov, tak aj macky, mame doma macku a aj dvoch psov, ale ako darcek to podla mna urcite nie je vhodne.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:D áále v určitých prípadoch je to super darček ale je to len 0,5 %
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

je to super darček ked vieš že ho kce napr. idete do utulku a ukaže ti male štena vlčiaka dajme tomu ale povie no mama by mi ho aj tak nedovolila ale je fest pekny..............zbehneš za mamou a dohodneš sa snou že či by si ho mohla teda nehať a ak hej tak jej ho kupiš................jeden s pripadov ...kcem povedať že ked maš istotu že ho kce a ešte aj akeho tak je to fajn ...............ale inač ee .........pes totiž neni ako retiazka ktora sa ti nepači a nehaš ju v šufliku
Napísať odpoveď