asi som sa zle vyjadril, prepac. je mozne, ze je to tak z mojej skusenosti. ja tiez nepochadzam z nejakej bohatej rodiny, skor taky priemer. to zavisi vsetko aj od povahy cloveka, ako sa hovori, ci ma chochmes. ten tvoj kolega ho ocividne teda mamastermind napísal:no neviem ci je to prave tym. Ja osobne pochadzam z rodiny, kde peniaze nikdy neboli kriticka vec. Nie, ze by ich bolo tak vela, ale stale sa dalo bez problemov vyjst.
Moj druhy kolega, ma 3 deti, manzelku na materskej, no NEEXISTUJE aby dal menej, alebo sa nechal pozvat...
Chronicki neplatici
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
TIez mam aj skusenosti napr s benzinom ja ako sofer dam najviac aj ked som si cestu nevybral len ma zavolali ze ci ich nezoberem a ja samozrejme idem lebo sa dobre najem... ( na vecerne akcie som este sofer nikdy nebol
)
no a ja dam napr 300 druhy da 200 a ten treti povie ze on da potom lebo nema drobne !! ale takto to uz bolo asi 10 a viac krat !!! prisaham vacku ...
kebyze mi aspom MC donalda zobere ale nic vobec nic... uplne na to zabudne...
no a ja dam napr 300 druhy da 200 a ten treti povie ze on da potom lebo nema drobne !! ale takto to uz bolo asi 10 a viac krat !!! prisaham vacku ...
-
Vesper
Professional
Našťastie ja a väčšina kamošov máme v sebe základy etiky toho typu že raz poviem niekomu nech ma zobere a nie je problém a rovnako nabudúce beriem toho človeka na niečo ja. No a keď ide o niečo drahšie ako jedlo tak každý dá do banku toľko čo prejedol zaokrúhlenéí na desiatky smerom hore a sme vybavení ešte je aj sprepitné 
urcite som uz s takymi za stolom sedel...vtedy som to riesil ze som dal presne tolko kolko som mal a o nich som sa nestaral a potom vytiahli aj dalsie papeiraky
...ale zvacsa chodim do restiky, krcmi a pod s kamaratmi alebo rodinov kde uz mame zabehany styl ze ked nahodou niekto nema tak to oznami uz vopred a niekto ho pozve...a na dalsi krat je to naopak ze pozyva dlzobnik 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Stoporko
VIP
všetko je to o ľuďoch. Pokiaľ je v partii nejaký pribrzdený, ktorý robí také problémy, tak by sa to malo vrámci partie riešiť. Taktne mu vysvetliť kde je problém a prečo ho nikto von nevolá. Do pekla, kam sa podela pointa tohoto vtipu? : 5 chlapi v krčme - účet na 450 sk, každý vytiahne stovku a vraví že "to je dobré." 5 žien v kaviarni, ten istý účet. Každá loví v kabelke kalkulačku.
Kam sa podela gracióznosť nášho mužského rodu

Kam sa podela gracióznosť nášho mužského rodu
my sme s chalanmi nemali nidky problem zlozit sa na nieco ked sme niekam isli...bud sme sa vsetci zlozili alebo to zobral jeden vsetko a na druhy krat to zoberu druhy.... riadime sa heslom: Dnes TY, zajtra ON...
no a samozrejme ked idu baby tak oni neplatia....
takze ja osobne stymito ludmi "chronickymi neplaticmi" problem zatial nemam a snad ani nebudem okradat kamaratov tak to je uz bordel v matrixe...
takze ja osobne stymito ludmi "chronickymi neplaticmi" problem zatial nemam a snad ani nebudem okradat kamaratov tak to je uz bordel v matrixe...
Hej, poznamR1k1nko napísal:TIez mam aj skusenosti napr s benzinom ja ako sofer dam najviac aj ked som si cestu nevybral len ma zavolali ze ci ich nezoberem a ja samozrejme idem lebo sa dobre najem... ( na vecerne akcie som este sofer nikdy nebol)
Klasika su tiež byty (alebo aj chaty), kde je vela ludi. Keď jeden nakúpi žranicu a chlast pre všetkych s tým, že potom sa to vyrovná. Tak to proste nefunguje. Buď sa na to uplne zabudne a ludia sa rozlezu, než k tomu dojde resp. teraz nemaju/nepočuju/odkyvnu, že dobre, no nič z toho.
Tu sa osvečil spôsob vyzbierať peniaze vopred a za to ísť nakúpiť alebo nech si každý kúpi to, čo zožere.