Chronicki neplatici

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

mastermind napísal:no neviem ci je to prave tym. Ja osobne pochadzam z rodiny, kde peniaze nikdy neboli kriticka vec. Nie, ze by ich bolo tak vela, ale stale sa dalo bez problemov vyjst.
Moj druhy kolega, ma 3 deti, manzelku na materskej, no NEEXISTUJE aby dal menej, alebo sa nechal pozvat...
asi som sa zle vyjadril, prepac. je mozne, ze je to tak z mojej skusenosti. ja tiez nepochadzam z nejakej bohatej rodiny, skor taky priemer. to zavisi vsetko aj od povahy cloveka, ako sa hovori, ci ma chochmes. ten tvoj kolega ho ocividne teda ma :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

TIez mam aj skusenosti napr s benzinom ja ako sofer dam najviac aj ked som si cestu nevybral len ma zavolali ze ci ich nezoberem a ja samozrejme idem lebo sa dobre najem... ( na vecerne akcie som este sofer nikdy nebol :) )
no a ja dam napr 300 druhy da 200 a ten treti povie ze on da potom lebo nema drobne !! ale takto to uz bolo asi 10 a viac krat !!! prisaham vacku ...
kebyze mi aspom MC donalda zobere ale nic vobec nic... uplne na to zabudne... :!:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Našťastie ja a väčšina kamošov máme v sebe základy etiky toho typu že raz poviem niekomu nech ma zobere a nie je problém a rovnako nabudúce beriem toho človeka na niečo ja. No a keď ide o niečo drahšie ako jedlo tak každý dá do banku toľko čo prejedol zaokrúhlenéí na desiatky smerom hore a sme vybavení ešte je aj sprepitné :)
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

urcite som uz s takymi za stolom sedel...vtedy som to riesil ze som dal presne tolko kolko som mal a o nich som sa nestaral a potom vytiahli aj dalsie papeiraky :P ...ale zvacsa chodim do restiky, krcmi a pod s kamaratmi alebo rodinov kde uz mame zabehany styl ze ked nahodou niekto nema tak to oznami uz vopred a niekto ho pozve...a na dalsi krat je to naopak ze pozyva dlzobnik :-P
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

V kolektive mame zabehnuty svoj styl. Vacsinou zaplatim vsetko ja a potom mi daju peniaze, ked nahodou niekto nema male tak zaplatim zanho a nic sa nedeje. Viem ze nabuduce mi zoberie on, alebo da naviac. :)

Este sa nestalo zeby sme s tym mali problem :)
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

tak my ked sme v bare, mam platit napr 187, dam dvojkilo a je po probleme

a ked nemam peniaze, tak nikde nechodim :lol:
nechcem byt v situacii, pod, ja ta pozvem..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

všetko je to o ľuďoch. Pokiaľ je v partii nejaký pribrzdený, ktorý robí také problémy, tak by sa to malo vrámci partie riešiť. Taktne mu vysvetliť kde je problém a prečo ho nikto von nevolá. Do pekla, kam sa podela pointa tohoto vtipu? : 5 chlapi v krčme - účet na 450 sk, každý vytiahne stovku a vraví že "to je dobré." 5 žien v kaviarni, ten istý účet. Každá loví v kabelke kalkulačku.

Kam sa podela gracióznosť nášho mužského rodu :cry:
:D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

to nie je o negracioznosti muzov, ale o prilisnej gracioznosti zien :wink: niekedy az chorobnej, no na druhej strane, aby som ich neprznil, poznam mnoho zien, ktore su v tomto normalnejsie ako chlapi (no ak zien je mnoho, potom chlapov je plna prdel). to bude v genoch
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

my sme s chalanmi nemali nidky problem zlozit sa na nieco ked sme niekam isli...bud sme sa vsetci zlozili alebo to zobral jeden vsetko a na druhy krat to zoberu druhy.... riadime sa heslom: Dnes TY, zajtra ON... :D no a samozrejme ked idu baby tak oni neplatia....

takze ja osobne stymito ludmi "chronickymi neplaticmi" problem zatial nemam a snad ani nebudem okradat kamaratov tak to je uz bordel v matrixe...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

R1k1nko napísal:TIez mam aj skusenosti napr s benzinom ja ako sofer dam najviac aj ked som si cestu nevybral len ma zavolali ze ci ich nezoberem a ja samozrejme idem lebo sa dobre najem... ( na vecerne akcie som este sofer nikdy nebol :) )
no a ja dam napr 300 druhy da 200 a ten treti povie ze on da potom lebo nema drobne !! ale takto to uz bolo asi 10 a viac krat !!! prisaham vacku ...
kebyze mi aspom MC donalda zobere ale nic vobec nic... uplne na to zabudne... :!:
Hej, poznam :) Všade všetkých vozím (napr. keď sa ide na chatu časť berem sebou, ostatných vozim po vlakoch a autobusoch, do obchodu a pod), s pitím som kôli tomu pozadu.. Samozrejme ja si do nádrže štím, takže je to ok.. :) Najviac ma dostala jedna baba, čo sa ma arogantne spýtala, či stačí poďakovať alebo chcem 10 korun. :) "Poteši"

Klasika su tiež byty (alebo aj chaty), kde je vela ludi. Keď jeden nakúpi žranicu a chlast pre všetkych s tým, že potom sa to vyrovná. Tak to proste nefunguje. Buď sa na to uplne zabudne a ludia sa rozlezu, než k tomu dojde resp. teraz nemaju/nepočuju/odkyvnu, že dobre, no nič z toho.
Tu sa osvečil spôsob vyzbierať peniaze vopred a za to ísť nakúpiť alebo nech si každý kúpi to, čo zožere.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Frikso napísal:Najviac ma dostala jedna baba, čo sa ma arogantne spýtala, či stačí poďakovať alebo chcem 10 korun. :) "Poteši"
Takej pi*i by som okamzite zamkol dvere a zaviezol ju spat tam odkial som ju bral. Nech sa prejde.
Napísať odpoveď