Piska zdroj pri hrani

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ovecka
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Piska zdroj pri hrani

Príspevok od používateľa Ovecka »

Cafte mam zostavu

MSI K9A2 PLATINUM, AMD Athlon64 X2 6000+,WESTERN DIgital 160GB sata2,DVD LG, KIngston ddr2 2x1gb, ASUS EAH4830,

na procaku mam : Arctic cooling freezer 64 pro
v zadu v skrini arctic cooling fan 12
a nedavno menene chladenie na grafickej na Arctic Cooling Accelero TWIN TURBO

zdroj mam fortron450W saga 450P

pri hrani NFS Undercovert mi pri intre a pocas hry piska je to take kolisave piskanie ako nahle dosiahne strop seka hra, ked uberiem detaily tak menej seka = menej piska,

skusal som Mafiu tam napriklad vobec nepiska,
skusal som AtiTool show 3D view tam je kolisave piskanie

na googli som sa docital ze to moze byt kvoli aktivnemu PFC aky mate nazor ? nemoze mat graficka malo stavy ? mal uz niekto podobny problem ?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Si si istý, že to je zdroj? Keby zdroj nestíhal, tak by rovno resetol a nesekalo by. Skôr by som povedal, že Ti píska doska alebo grafika.. alebo niečo iné. Skús si to ešte raz overiť.. a pokukaj témy na fóre ohľadom pískania..

http://www.hojko.com/piskanie-v-bedni-p ... 98814.html
http://www.hojko.com/komp-piska-t96736.html
Ovecka
Darca
Darca

praveze to je pocut ze to ide zo zdroja zozadu odkial vychadza vzduch ... zostava je pomerne nova..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja si myslim, ze je to grafickou, ktora sa hreje, po urcitom stupni teploty sa podtaktuju jadra, seka hra a potom po ochladeni si nataktuje na svoje 3D frekvencie..
skus pozriet cez RivaTuner... historiu teplot.. nie aktualne...
Ovecka
Darca
Darca

praveze teploty mam 54°C v zatazi na grafickej si robim logy cez everest.. fakt som dal ucho ku grafickej nepsike ucho ku zdroju piska... keby som aspon mohol vysksuat bez grafickej testy ale zakladovka nema graf cip a dalsia vec je ked nejak omylom buchnem viac po skrini tak zacne ventilator v zdroji strasne hucat pomoze vyp a zap pc ...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nemas zle zapojene nejake kable ? napajanie pre VGA
Ovecka
Darca
Darca

praveze som vsetko pozeral asik si poziciam daky zdroj zajtra z roboty a dam vediet...

edit: prave som mal vonku zdroj a tak som to vyskusal, piska to v zdroji, inak aky by ste mi navrhli zdroj na moju zostavu vid prvy post,

a docital soms a ze to moze byt aj kvoli PFC
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

V PFC by som chybu nehladal...Jedna sa vlastne o obvod ktory obsahuje cievky,takze to vlastne moze byt aj prave cievkou v tomto obvode.Avsak kludne aj inou.
Ja si myslim,ze ti tam piska prave cievka..Takze ak si sikovnejsi,rozober zdroj a vsetky cievky zalej lepidlom.Mozes sa pokusit najst konkretne cievku,ktora piska-a to tak,ze ak bezi zdroj tak nejakym nevodivim predmetom skus pohybovat cievkami.Ak natrafis na piskajucu a budes nou pohybovat(mierne),tak frekvencia piskotu sa bude menit popr.piskot zmizne uplne.

Ja pouzivam lepidlove tycinky urcene pre TAVIACE PISTOLE .Dobre roztavim pajkovackou a zalejem cievku.Davnejsie,ked este neboli na trhu,tak som pouzival obycajne sviecky a cievky zalievel voskom.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

dudo02 napísal:V PFC by som chybu nehladal...Jedna sa vlastne o obvod ktory obsahuje cievky,takze to vlastne moze byt aj prave cievkou v tomto obvode.Avsak kludne aj inou.
Ja si myslim,ze ti tam piska prave cievka..Takze ak si sikovnejsi,rozober zdroj a vsetky cievky zalej lepidlom.Mozes sa pokusit najst konkretne cievku,ktora piska-a to tak,ze ak bezi zdroj tak nejakym nevodivim predmetom skus pohybovat cievkami.Ak natrafis na piskajucu a budes nou pohybovat(mierne),tak frekvencia piskotu sa bude menit popr.piskot zmizne uplne.

Ja pouzivam lepidlove tycinky urcene pre TAVIACE PISTOLE .Dobre roztavim pajkovackou a zalejem cievku.Davnejsie,ked este neboli na trhu,tak som pouzival obycajne sviecky a cievky zalievel voskom.
skus precisit zdroj od prachu... moze to byt ventilator.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

@dudo02: Presne. S podobnym problemom sa stretol svagor a tiez to podobne riesil.
Ovecka
Darca
Darca

rozoberat sa mi ho nechce a reklamovat detto, hmm racej kupim iny zdroj a henten dam niekomu kto sklada office pc
Napísať odpoveď