Podľa môjho názoru celá séria veľmi pekne postupne graduje a už sa teším na ďalšiu časť
Heroes
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No veď Daphne pravdepodobne nevedela chodiť(možno mala obrnu, keď bola malá a dopadla rovnako ako Forest Gump), ale pri predposlednom zatmení sa u nej vyvinula schopnosť utekať ako bleskzvonenie33 napísal:Peckovy diel. Mohli dat dva za sebou ked uz su to 2 casti. Vie mi niekto vysvetlit co je to s Daphne?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
aj vtedy videl buducnost a ako vyzeral NY ? ta atomka tam padla.. ale aj tak verim tomu, ze schopnosti ziskajuRetne napísal:Podla mna sa im vratia schopnosti, ved potom by to nedavalo zmysel, kedze Hero cestoval do buducnosti a ludia mali tie schopnosti... a zatmenie sa da asi tazko ovplyvnit...
stale som rozmyslal, ze coho sa tak Daphne bala, ze jej vrati jej povodny zivot.. teraz uz viem..
Podla mna to nebude take jednoduche, predsa len ona je fakt ze super rychla a bezne telo by nevydrzalo taky napor vdzuchu, cize myslim ze tam je nieco s molekulami, ved aj ked ju prvy krat Hiro stopol, tak ta vlna za nou bola co?Pilifo napísal:No veď Daphne pravdepodobne nevedela chodiť(možno mala obrnu, keď bola malá a dopadla rovnako ako Forest Gump), ale pri predposlednom zatmení sa u nej vyvinula schopnosť utekať ako bleskAle keďže teraz všetci Herovia stratili schopnosti, dopadlo to s ňou rovnako...
//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2008, 17:31 )
Tak s tou atomkou, to uz velky rozdiel, ale ked isiel Peter, tak to by sme uz mohli brat ako arhument, ved tam uz ten casovy rozdiel nie je taky velky.Šu-Do napísal:aj vtedy videl buducnost a ako vyzeral NY ? ta atomka tam padla.. ale aj tak verim tomu, ze schopnosti ziskaju
stale som rozmyslal, ze coho sa tak Daphne bala, ze jej vrati jej povodny zivot.. teraz uz viem..
Ale nechajme sa prekvapit, ja si myslim ze sa im vratia schopnosti hned po skonceni zatmenia.
S tym Petrom ta napadla, celkom pekna dejova linia... a ohladom Elle a Sylara nedokazem tipovat...SpermoS napísal:Podla mna sejme Ell a tym padom sa Sylar fakt postavi na ocovu stranu a bude riadny fight...s tym ze po zatmeni sa znovu prebudia schopnosti a hlavne u petra..a dufam ze scena s petrom a jeho schopnostami bude velkolepa...vsetko uz bude v <> a nakoniec tam pribehne peter a spravi masaker...
ehm .. nuda 
schopnosti sa po tom najdlhosm zatmeni v historii "neocanavane" vratili a sme tam kde predtym
jedina pozitivna ve je ze gabriel je zase stary dobry sylar (dufam)
btw jedna vec ma stale neskonale udivuje .. a to je to, ako trenovany strelec vystriela cely zasobnik v ukazkovej streleckej pozicii na vzdialenost cca 10 metrov a trafi akurt tak stehno jednoho z dvoch ludi ...
schopnosti sa po tom najdlhosm zatmeni v historii "neocanavane" vratili a sme tam kde predtym
jedina pozitivna ve je ze gabriel je zase stary dobry sylar (dufam)
btw jedna vec ma stale neskonale udivuje .. a to je to, ako trenovany strelec vystriela cely zasobnik v ukazkovej streleckej pozicii na vzdialenost cca 10 metrov a trafi akurt tak stehno jednoho z dvoch ludi ...
Ale nebudu medzi nimi casove medzery?mirak2 napísal:vyriesenie tychto problemov by malo prist coskoro kedze konci kapitola....tato seria ma dve kapitoly
Inac k casti, dala sa, len teraz posledne stali viac za pozretie.
Podla je uz iste ze sa Petrovi vratia schopnosti, lebo ak by mu tvorcovia nedali spat schopnosti, tak by to asi nejako v casti naznacili, no a nic nenaznacili, cize natahuju to na co vsetci cakaju.
Zo Sylera som nebol prekvapeny...
Chyb v casti az tak vela nebolo...
imho to ze sa blizi koniec prvej "casti" tejto serie nema s vyrisenim problemov a so zodpovedanim otazok nic spolocne ... tretia seria ako taka ma mat 25 casti takze na odpovede si este pockamemirak2 napísal:vyriesenie tychto problemov by malo prist coskoro kedze konci kapitola....tato seria ma dve kapitoly