Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak to áno, som veľmi zvedavý, čo sa stane s Heroes - ami po zatmení Slnka. Som však celkom rád, že sa Mohinder z toho dostal, teda aspoň dočasne :P

Podľa môjho názoru celá séria veľmi pekne postupne graduje a už sa teším na ďalšiu časť :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Podla mna sa im vratia schopnosti, ved potom by to nedavalo zmysel, kedze Hero cestoval do buducnosti a ludia mali tie schopnosti... a zatmenie sa da asi tazko ovplyvnit...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Peckovy diel. Mohli dat dva za sebou ked uz su to 2 casti :cry: . Vie mi niekto vysvetlit co je to s Daphne?
edit: tak diky za vysvetlenie
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

zvonenie33 napísal:Peckovy diel. Mohli dat dva za sebou ked uz su to 2 casti :cry: . Vie mi niekto vysvetlit co je to s Daphne?
No veď Daphne pravdepodobne nevedela chodiť(možno mala obrnu, keď bola malá a dopadla rovnako ako Forest Gump), ale pri predposlednom zatmení sa u nej vyvinula schopnosť utekať ako blesk :wink: Ale keďže teraz všetci Herovia stratili schopnosti, dopadlo to s ňou rovnako...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Retne napísal:Podla mna sa im vratia schopnosti, ved potom by to nedavalo zmysel, kedze Hero cestoval do buducnosti a ludia mali tie schopnosti... a zatmenie sa da asi tazko ovplyvnit...
aj vtedy videl buducnost a ako vyzeral NY ? ta atomka tam padla.. ale aj tak verim tomu, ze schopnosti ziskaju

stale som rozmyslal, ze coho sa tak Daphne bala, ze jej vrati jej povodny zivot.. teraz uz viem..
Retne
Darca
Darca

Pilifo napísal:No veď Daphne pravdepodobne nevedela chodiť(možno mala obrnu, keď bola malá a dopadla rovnako ako Forest Gump), ale pri predposlednom zatmení sa u nej vyvinula schopnosť utekať ako blesk :wink: Ale keďže teraz všetci Herovia stratili schopnosti, dopadlo to s ňou rovnako...
Podla mna to nebude take jednoduche, predsa len ona je fakt ze super rychla a bezne telo by nevydrzalo taky napor vdzuchu, cize myslim ze tam je nieco s molekulami, ved aj ked ju prvy krat Hiro stopol, tak ta vlna za nou bola co?

//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2008, 17:31 )
Šu-Do napísal:aj vtedy videl buducnost a ako vyzeral NY ? ta atomka tam padla.. ale aj tak verim tomu, ze schopnosti ziskaju

stale som rozmyslal, ze coho sa tak Daphne bala, ze jej vrati jej povodny zivot.. teraz uz viem..
Tak s tou atomkou, to uz velky rozdiel, ale ked isiel Peter, tak to by sme uz mohli brat ako arhument, ved tam uz ten casovy rozdiel nie je taky velky.

Ale nechajme sa prekvapit, ja si myslim ze sa im vratia schopnosti hned po skonceni zatmenia.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

mna zaujima jak to dopadne Sylar s Ell ked sa s nimi ide pohrat otecko :D
Retne
Darca
Darca

Bad.boy napísal:mna zaujima jak to dopadne Sylar s Ell ked sa s nimi ide pohrat otecko :D
Tak Sylera, ma urcite dovod zabit, ale neverim ze sa to stane, podla mna, bude natahovat a po skonceni zatmenia sa im vratia schopnosti a pojde Okuliarnik pojde hore .....
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Podla mna sejme Ell a tym padom sa Sylar fakt postavi na ocovu stranu a bude riadny fight...s tym ze po zatmeni sa znovu prebudia schopnosti a hlavne u petra..a dufam ze scena s petrom a jeho schopnostami bude velkolepa...vsetko uz bude v <> a nakoniec tam pribehne peter a spravi masaker...:P
Retne
Darca
Darca

SpermoS napísal:Podla mna sejme Ell a tym padom sa Sylar fakt postavi na ocovu stranu a bude riadny fight...s tym ze po zatmeni sa znovu prebudia schopnosti a hlavne u petra..a dufam ze scena s petrom a jeho schopnostami bude velkolepa...vsetko uz bude v <> a nakoniec tam pribehne peter a spravi masaker...:P
S tym Petrom ta napadla, celkom pekna dejova linia... a ohladom Elle a Sylara nedokazem tipovat... :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

skoda, cakal som viac odpovedi v Eclipse Part 2...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

lol tvorcovia nas nechavaju stale v ocakavani, dostane peter naspat svoje schopnosti?
inak mozem sa spytat kde je moly? ta co vedela vyhladat kazdeho heroesa.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ehm .. nuda :(
schopnosti sa po tom najdlhosm zatmeni v historii "neocanavane" vratili a sme tam kde predtym

jedina pozitivna ve je ze gabriel je zase stary dobry sylar (dufam)

btw jedna vec ma stale neskonale udivuje .. a to je to, ako trenovany strelec vystriela cely zasobnik v ukazkovej streleckej pozicii na vzdialenost cca 10 metrov a trafi akurt tak stehno jednoho z dvoch ludi ...
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

dodam len ze part 1 bol lepsejsi:) nic nove sme sa nedozvedeli tak hadam v poslednych 2 castiach toho uvidime az az :)
gwixt
Addict
Addict

akych poslednych dvoch castiach? ved sme len v polovici serie
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vyriesenie tychto problemov by malo prist coskoro kedze konci kapitola....tato seria ma dve kapitoly ;)
Retne
Darca
Darca

mirak2 napísal:vyriesenie tychto problemov by malo prist coskoro kedze konci kapitola....tato seria ma dve kapitoly ;)
Ale nebudu medzi nimi casove medzery?

Inac k casti, dala sa, len teraz posledne stali viac za pozretie.
Podla je uz iste ze sa Petrovi vratia schopnosti, lebo ak by mu tvorcovia nedali spat schopnosti, tak by to asi nejako v casti naznacili, no a nic nenaznacili, cize natahuju to na co vsetci cakaju.

Zo Sylera som nebol prekvapeny...

Chyb v casti az tak vela nebolo... :)
gwixt
Addict
Addict

mirak2 napísal:vyriesenie tychto problemov by malo prist coskoro kedze konci kapitola....tato seria ma dve kapitoly ;)
imho to ze sa blizi koniec prvej "casti" tejto serie nema s vyrisenim problemov a so zodpovedanim otazok nic spolocne ... tretia seria ako taka ma mat 25 casti takze na odpovede si este pockame
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

gwixt napísal:akych poslednych dvoch castiach? ved sme len v polovici serie
Volume 3 ma 13 casti. Volume 4 ma zacat 2.2.09 na moje meniny;)
gwixt
Addict
Addict

a? co tym chcel basnik povedat?
Napísať odpoveď