Este ma aj Dual Wield, takze mozes mat v oboch rukach jednorucne zbrane na dmg
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
uprimne ti povim ze to nebude skor ako za 1/2 roka a kym to bude fungovat tak asi nikdy lebo tie q toho typu sa nedaju porobit na mangose budu vsetky bugle a obzvlast zaciatocne q na DK to nepojde na free serveroch jedine ze tam bude DK vendorMathews napísal:zdrawim ludia mna by zaujmalo kedy sa dostane na free servere Wrath of the Lich King pre nas smrtelnikou dik za odpoved
//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2008, 20:12 )
a co je najlepsie na tank mat 2x one hand alebo 1x 2-hand na DKWishmaster napísal:Det knecht nemoze zobrat stit, tak ma frost presence ako nahradu za stit - kde sa mu prida 10% hp a 60% armoru. Takze moze tankovat s 2h sword, mace, axe.
Este ma aj Dual Wield, takze mozes mat v oboch rukach jednorucne zbrane na dmg)
-
Lord PROXI
King
-
xH4wK
Ludia , tak rozmyslam ze by som si kupil WoW + BC + WOTLK , vyjde to na nejakych 1789 sk za vsetko ... tak chcem vediet ci sa este oplati zacat to hrat ked uz vsade je kopa 70-80tiek , ci budem mat zancu sa po naexpeni dostat niekam do raidu , ci su nejake (lepsie) klany(guildy) ktore beru hracov
Na aky server sa oplati ist kde je vela slovenskych hracov , kde nie je vela takych tych deti ktore masturbuju ked niekoho daju (chapete co myslim)
Mam z WoW dost skusenosti a co teraz vysiel ten datac tak vsade citam len same chvaly a tak sa rozhodujem ze to zacnem hrat
tak piste...
Na aky server sa oplati ist kde je vela slovenskych hracov , kde nie je vela takych tych deti ktore masturbuju ked niekoho daju (chapete co myslim)
Mam z WoW dost skusenosti a co teraz vysiel ten datac tak vsade citam len same chvaly a tak sa rozhodujem ze to zacnem hrat
-
Wishmaster
Medium Professional
Nikdy nieje neskoro
)
Teraz das 1-60 velmi rychlo, 60-70 tiez v poho, s patchom 3.0.2 znizily expy na lvly o 30%. a 70-80 tiez rychlo ide. Za 10-15dni hrania behas heroicy na Northrende..
/edit k tym realmom. Neviem, Drakthul je 99,9% cz/sk realm. Ale mna osobne to tam prestava bavit. Clovek ked si qsti, takto dost naserie ak ma lootnut 10 q itemov a z toho 20x scipne, ked ho resskiluje dookola nejaka 80tka
Ale ked to hordacikov bavi a mastia si tym ego, nech sa paci
A ked zase na druhej strane, viem, ze som na pvp realme. Ale ako co ja zmozem s eq T4/T5 proti nejakej 80tke s S3/S4 eq..
--------------------------------------
Spiseme peticiu na nastavenie DT na pve a basta
---------------------------------------
(medzi ciarami, brat s rezervou a hlavne zo srandy prosim)
Teraz das 1-60 velmi rychlo, 60-70 tiez v poho, s patchom 3.0.2 znizily expy na lvly o 30%. a 70-80 tiez rychlo ide. Za 10-15dni hrania behas heroicy na Northrende..
/edit k tym realmom. Neviem, Drakthul je 99,9% cz/sk realm. Ale mna osobne to tam prestava bavit. Clovek ked si qsti, takto dost naserie ak ma lootnut 10 q itemov a z toho 20x scipne, ked ho resskiluje dookola nejaka 80tka
--------------------------------------
Spiseme peticiu na nastavenie DT na pve a basta
---------------------------------------
(medzi ciarami, brat s rezervou a hlavne zo srandy prosim)
-
xH4wK
No niesom stale rozhodnuty , je todost zrac casu , hraval som to na free serveroch asi rok a pol ... ale tka ci tak rozmyslam ci sa to oplati vobec ked mam denne max 3-4 hodinky na hranie (kvoli praci)
btw kolko to vyjde mesacne cez kreditku ? ...
a este ked sa uz rozhodnem, tak na aky server ist ... ?
//btw a aky char potom zacat hrat , ktory beru radi do raidov aj bez nejakeho uber EQ a je dobry aj na pvp ? rozmyslam nad paladinom
toho som este nehral ani na freecku xD
btw kolko to vyjde mesacne cez kreditku ? ...
a este ked sa uz rozhodnem, tak na aky server ist ... ?
Vidis , prave o tom som hovoril , ze nejake dieta si honi ego taky server nechcem ...Wishmaster napísal:a z toho 20x scipne, ked ho resskiluje dookola nejaka 80tkaAle ked to hordacikov bavi a mastia si tym ego, nech sa paci
//btw a aky char potom zacat hrat , ktory beru radi do raidov aj bez nejakeho uber EQ a je dobry aj na pvp ? rozmyslam nad paladinom
-
Wishmaster
Medium Professional
-
xH4wK
to si robis srandu este to aj tak verejne napises , lol . .. a potom sa na tom spravis nie ? Takych ludi nenavidimMrk napísal:ale pri platbe pol roka dopredu, pri platbe mesacne to je necelych 400sk, no je to pvp realma mna s rogunou tiez celkom bavi behat v stealthe a dorazat ambushom
pretoze viem ako je potom ta druha strana nasrana, tak isto aj low lvly, co je cervene to treba zabit
-
xH4wK
-
theBliZZard
Star
Na DT bolo gankovanie na dennom poriadnu, nie ze by mi to nevadilo, ale dajak som sa nad tym nepozastavoval, nefnukal som, som na PVP servery, vedel som do coho idem, ved to iste mozem robit aj ja, aj ked som to nikdy nerobil. Ak sa ti nepaci odmigruj.. ja som NASTASTIE odmigroval, aj ked nie kvoli gankovaniu.
-
Mrk
Professional
mam 17, samozrejme, ze bijem aj rovne lvly, ale obcas ked sa nudim tak takto huntim mensie lvly, ale nieje je pravidlom to, ze ho zabijem viackrat,....napr ked som expil alta tak som mal lognute dve postavy, vtedy lvl cca 30 a lvl 70 rogue ktory chodil za mnou v stealthe, a ked sa ma snazili zabit dvaja "rovnocenni" tak alt+tab a skoncili....kedze hram za alianciu na DT ktorej je pocetne podstatne menej tak ich treba vrazdit
a este jedna vec kvoli ktorej to obcasne robievam, ze zabijam low lvly aj viackrat je to, ze potom sa ti hraci preloguju na mainov bo su nasrany a da sa takto vyvolat pekna world bitka, ktora nieje az taka stereotypna ako niaky battleground
a este jedna vec kvoli ktorej to obcasne robievam, ze zabijam low lvly aj viackrat je to, ze potom sa ti hraci preloguju na mainov bo su nasrany a da sa takto vyvolat pekna world bitka, ktora nieje az taka stereotypna ako niaky battleground
toto ja riesim svojsky
/bye a fly hack
njn len skoda ze nemozem vidiet ksicht toho ksindla ked mu uletim ako fakt pvp dobre pvp ale ked na low levely to je fakt lamercina ja sam nedavam nikoho kto je mensi o viac ako 4 lvly a kto to robi si bud riesy komplex menejcennosti alebo je na prvom stupni zakladnej skoly