problem so vztahom-asi koniec ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fateless
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

problem so vztahom-asi koniec ?

Príspevok od používateľa fateless »

asi pred dvoma mesiacmi som sa dal dokopy s mojou spoluziackou.viem, je to divne, ale pozname sa uz ten 4. rok a vzdy ma to k nej nejak tahalo. ziadna taka sexualna pritazlivost alebo take nieco, skor to bolo nieco silnejsie, vnutorne. okej no, takze dali sme sa dokopy a mal som proste z toho pocit, ze tak to ma byt. bezhlavo som sa do nej zamiloval, fakt nikdy predtym som tak moc holku nelubil. vsetko bolo okej, ona ma milovala a ja ju tiez. musel som ale odist na 3 tyzdne prec a ledva som to zvladal. po navrate bolo zase vsetko okej, ale asi tak pred tyzdnom sa proste zmenila. bola ticha a videl som to na nej, ze ju nieco trapilo. tak sme sa o tom porozpravali a vlastne mi povedala tolko, ze ma strasne miluje, ale ze ona by vztah asi nezvladla, ze by mi toho chcel a vela dat, ale ze uz to nema. bala sa toho vztahu, nechcela o mna prist. proste rozchod alebo tak nejak. ututlal som to trochu, ze okej, ze nemusime spolu chodit, ale mozme byt spolu aj tak. proste spolu nam bolo mrte dobre. to bolo asi tak pred tyzdnom. a dnes rano mi poslala sms, ze ma lubi, ale ze vztah nechce, ze sa nemozme teraz dlho vidiet, a ze sa mam odmilovat.
strasna rana pre mna. mno je to este cerstve teraz si vobec neviem predstavit jak to budem zvladat, mam az sebou uz vela rozchodov ale este sa mi nestalo, ze by to az takto bolelo a ze by sa holka so mnou rozisla kvoli nej. absolutne ma nenapada jak riesit situaciu.. mam 2 moznosti, z toho jedna nic nevyriesi, a to : 1. ist do krcmy a zapit to, minimalne tyzden, kazdy den. a za 2. pockat, ale v jej pripade neviem ci by som sa niecoho dockal.
vobec to neviem riesit. budem vdacny za akukolvek radu...

jo a kedze to tu trochu poznam, tak ano, som este mlady, mam 18, ona tiez. za sebou mam nescetne mnozstvo vztahov, ona len 2 ci 3, zato dlhodobe.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No lasku neprepijes :)
A k tomu cakaniu - nadej zomiera posledna, ale ak je definitivny koniec, tak sa nadeje treba vzdat cim skor, potom ta to rychlejsie prejde.
sinaj
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sinaj »

Mno co robit to je velmi taske.....ale ktomu rozhovoru snou urcite dojde ci uz sa pojdes schladit do baru alebo nie. Ale treba porozmyslat nadtym preco to tak chce..jedna moznost je ze ta mozno chtiac /nechtiac podviedla...nechtiac myslim nejaky ten ulet ked si bol prec a teras si to strasne vycita.....druhy taky asi filmovy dvovod moze byt ze jej nieco je moze byt chora alebo co ..nemusi byt zrovna smrtelne ale moze sa stat a preto to radsej chce takto(vtomto pripade by som odporucal:-Dje to mozno trocha smiesne ale kuknut si filme Keith je to z tohto roku..mozno by ti to pomohlo je to uzasny film)A tretia moznost ktora by bola jednoznacnejsia ma uz nenapada momentalne ale moze to byt vselico...ja by som si ked uz nie odnej tak aspon z jej okolia zistil aky to ma dvovod a potom zhodnotil ci mam zapijat a zabudat alebo pomost a nieco vyriesit..tak asi tolko odomna:-)
fateless
Amateur
Amateur

ono vlastne este musim nieco dodat a to, ze ona ten vztah nechce, lebo ona uz na to neveri a mysli si, ze kazdy vztah konci rozchodom.
jej posledny vztah trval 3 roky a tiez sa mrte lubili, ale typek ju podviedol a odkopol, takze sa v nej neico zlomilo a uz v to neveri...
sinaj
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sinaj »

fateless napísal:ono vlastne este musim nieco dodat a to, ze ona ten vztah nechce, lebo ona uz na to neveri a mysli si, ze kazdy vztah konci rozchodom.
jej posledny vztah trval 3 roky a tiez sa mrte lubili, ale typek ju podviedol a odkopol, takze sa v nej neico zlomilo a uz v to neveri...
Tak v tom pripade bud klame ze ta tak lubi, alebo je naozaj taka sklamana z minulosti a uz je teras natebe ci ju ches presviedcat o niecom inom,len aby si jej neublizil ties ... alebo to nechas tak bo nemas nato nervy alebo tolko vole a vyriesis si nejako to zabudanie:-D(zalezi aj natom aka je tvrdohlava a ako je otom silno presvedcena...ties by som si odniekial zistil..proste druhy nazor co pocul odnej alebo tak ze ci sama nevie co che alebo je pevne rozhodnuta aby zas teba nevlacila zanos)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Strasne ta miluje ale nechce vztah? Sorry, ale toto uz fakt nechapem.
fateless
Amateur
Amateur

ved to je to, ze jato nechapem tiez. mozno keby som to pochopil, tak by som jej vedel pomoct, ale podla mna ona v to neveri, takze potrebuje znovu nadobudnut doveru a proste jej musim dokazat, ze mi na nej najviac zalezi a nielen jej o tom rozpravat.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Neviem preco by si mal nieco dokazovat, ona dobre vie co k nej citis, a podla mna ju to desi lebo ona to neciti. Kedze ti nechce ublizit tak ti nakecala ze ta lubi, ale ze nechce vztah.
Bacha to je ale iba moj nazor.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

fateless napísal:ono vlastne este musim nieco dodat a to, ze ona ten vztah nechce, lebo ona uz na to neveri a mysli si, ze kazdy vztah konci rozchodom.
A slečna si teraz sama sebe dokazala, že je to pravda, že vzťahy vždy končia rozchodom, keďže sa s tebou rozišla ona,,, sebaľutosť,,, ja by som jej hneď povedal čo a ako,,,
mi-chau napísal:Strasne ta miluje ale nechce vztah? Sorry, ale toto uz fakt nechapem.
ja tomu chápem,,, to sú take tie prázdne reči. "ľubim ťa, si super človek, nestretla som ešte takeho ako ti, ale,,, "
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ty vole .. ja by som asi šiel za nou a dal je zo dve facky nech sa zobudí.. to čo prosím ťa vypráva že ťa strašne myluje ale nechce vzťah.. to sa chce vydať tak že neviem ani ako to vyjadriť..

jednoznačne chod za nou a nie ja som chudáčik zronený.. proste prídi sebavedomo a zjeb ju .. a pak ju schmatni pevne do náručia pobozkaj a pomiluj.. a ak si nedá povedať tak sa z toho rýchlo dostan bo čakanie bude v tomto prípade zbytočné :(

áách bože tieto ženy.. strašné su.. ma je*** ak mi toto povie aj moja
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

triple napísal:ty vole .. ja by som asi šiel za nou a dal je zo dve facky nech sa zobudí..
áách bože tieto ženy.. strašné su.. ma je*** ak mi toto povie aj moja
ja uz len nechapem ako ti to este povedat nemohla ked si taky jebson :roll:

a aby som nebol OT: to dievca nevie co rozprava,tot vse
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Je to realista ktorý si nenechá srať na hlavu..toť vše..život ťa niečo naučí..A aj tak si myslím že by to neurobil..to bolo len obrazne povedane podla mna. :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Jirayima napísal:ja uz len nechapem ako ti to este povedat nemohla ked si taky jebson :roll:
k tomuto si prosím vysvetlenie a toho jebsona si čím skôr odpusti
Opak napísal:A aj tak si myslím že by to neurobil..to bolo len obrazne povedane podla mna. :wink:
tak tak
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ja som ta teda dost nepochopil....miluje ta,ale boji sa vztahu???...a potom lubi ta,ale vztah nechce??? a mas sa odmilovat???...moc to nechapem teda :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

To sú ženy to tak ľahko ani nepochopíš :) ona nevie čo chce a nevie čo vypráva..že miluje..hh..utrčite, nevie čo hovorí..asi nevie čo to v skutočnosti znamená
fateless
Amateur
Amateur

no jo diky moc, som bol taky rozcitlively rano :D
kazdopadne, zajtra by som sa s nou mal stretnut, ak teda dojde, a potom si to s nou poriadne vyjasnim.

a ;) dik za podporu
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mi-chau napísal:a podla mna ju to desi lebo ona to neciti
tiez som toho nazoru
navyse...ona ti povedala, ze konci vztah a ty si povedal ok a odkracal?...to ju musis naozaj strasne milovat
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

Opak napísal:To sú ženy to tak ľahko ani nepochopíš :) ona nevie čo chce a nevie čo vypráva..že miluje..hh..utrčite, nevie čo hovorí..asi nevie čo to v skutočnosti znamená
to si myslim skor aj ja...asi vela ludi nechape skutocny vyznam slova milovat
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

pises, ze sa poznate uz 4 roky. to je dost dlha doba na to aby ste sa navzajom dobre spoznali a vedeli, co mozte jeden od druheho ocakavat. Ty si ale vo vasom vtedajsom vztahu pred dvama mesiacmi urobil velky krok, ktory uplne rozbil doterajsie vnimanie jeden druheho. Tri tyzdne si bol prec, tj. realne spolu chodite nieco vyse mesiaca, co zas nie je az tak dlho. Ona za tie dva mesiace zistila, ze jej chyba ten vas vtedajsi vztah bez lasky a chce sa k nemu vratit.
Povedal by som, ze ta ma strasne rada, ale nemiluje ta, lebo by toto nerobila. Chce ta ako najlepsieho kamarata, lebo taky si bol predtym, ale to jej ako priatel dat nemozes.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

podla mňa mu len nevie povedať že ho nechce..a nechce mu moc ublýžiť... on jej dal srdce a ona ho nechce a bláboli typu mylujem ťa.. ale.. ved to všetci dobre poznáme
Napísať odpoveď