problem so vztahom-asi koniec ?
problem so vztahom-asi koniec ?
asi pred dvoma mesiacmi som sa dal dokopy s mojou spoluziackou.viem, je to divne, ale pozname sa uz ten 4. rok a vzdy ma to k nej nejak tahalo. ziadna taka sexualna pritazlivost alebo take nieco, skor to bolo nieco silnejsie, vnutorne. okej no, takze dali sme sa dokopy a mal som proste z toho pocit, ze tak to ma byt. bezhlavo som sa do nej zamiloval, fakt nikdy predtym som tak moc holku nelubil. vsetko bolo okej, ona ma milovala a ja ju tiez. musel som ale odist na 3 tyzdne prec a ledva som to zvladal. po navrate bolo zase vsetko okej, ale asi tak pred tyzdnom sa proste zmenila. bola ticha a videl som to na nej, ze ju nieco trapilo. tak sme sa o tom porozpravali a vlastne mi povedala tolko, ze ma strasne miluje, ale ze ona by vztah asi nezvladla, ze by mi toho chcel a vela dat, ale ze uz to nema. bala sa toho vztahu, nechcela o mna prist. proste rozchod alebo tak nejak. ututlal som to trochu, ze okej, ze nemusime spolu chodit, ale mozme byt spolu aj tak. proste spolu nam bolo mrte dobre. to bolo asi tak pred tyzdnom. a dnes rano mi poslala sms, ze ma lubi, ale ze vztah nechce, ze sa nemozme teraz dlho vidiet, a ze sa mam odmilovat.
strasna rana pre mna. mno je to este cerstve teraz si vobec neviem predstavit jak to budem zvladat, mam az sebou uz vela rozchodov ale este sa mi nestalo, ze by to az takto bolelo a ze by sa holka so mnou rozisla kvoli nej. absolutne ma nenapada jak riesit situaciu.. mam 2 moznosti, z toho jedna nic nevyriesi, a to : 1. ist do krcmy a zapit to, minimalne tyzden, kazdy den. a za 2. pockat, ale v jej pripade neviem ci by som sa niecoho dockal.
vobec to neviem riesit. budem vdacny za akukolvek radu...
jo a kedze to tu trochu poznam, tak ano, som este mlady, mam 18, ona tiez. za sebou mam nescetne mnozstvo vztahov, ona len 2 ci 3, zato dlhodobe.
strasna rana pre mna. mno je to este cerstve teraz si vobec neviem predstavit jak to budem zvladat, mam az sebou uz vela rozchodov ale este sa mi nestalo, ze by to az takto bolelo a ze by sa holka so mnou rozisla kvoli nej. absolutne ma nenapada jak riesit situaciu.. mam 2 moznosti, z toho jedna nic nevyriesi, a to : 1. ist do krcmy a zapit to, minimalne tyzden, kazdy den. a za 2. pockat, ale v jej pripade neviem ci by som sa niecoho dockal.
vobec to neviem riesit. budem vdacny za akukolvek radu...
jo a kedze to tu trochu poznam, tak ano, som este mlady, mam 18, ona tiez. za sebou mam nescetne mnozstvo vztahov, ona len 2 ci 3, zato dlhodobe.
Mno co robit to je velmi taske.....ale ktomu rozhovoru snou urcite dojde ci uz sa pojdes schladit do baru alebo nie. Ale treba porozmyslat nadtym preco to tak chce..jedna moznost je ze ta mozno chtiac /nechtiac podviedla...nechtiac myslim nejaky ten ulet ked si bol prec a teras si to strasne vycita.....druhy taky asi filmovy dvovod moze byt ze jej nieco je moze byt chora alebo co ..nemusi byt zrovna smrtelne ale moze sa stat a preto to radsej chce takto(vtomto pripade by som odporucal:-Dje to mozno trocha smiesne ale kuknut si filme Keith je to z tohto roku..mozno by ti to pomohlo je to uzasny film)A tretia moznost ktora by bola jednoznacnejsia ma uz nenapada momentalne ale moze to byt vselico...ja by som si ked uz nie odnej tak aspon z jej okolia zistil aky to ma dvovod a potom zhodnotil ci mam zapijat a zabudat alebo pomost a nieco vyriesit..tak asi tolko odomna:-)
Tak v tom pripade bud klame ze ta tak lubi, alebo je naozaj taka sklamana z minulosti a uz je teras natebe ci ju ches presviedcat o niecom inom,len aby si jej neublizil ties ... alebo to nechas tak bo nemas nato nervy alebo tolko vole a vyriesis si nejako to zabudanie:-D(zalezi aj natom aka je tvrdohlava a ako je otom silno presvedcena...ties by som si odniekial zistil..proste druhy nazor co pocul odnej alebo tak ze ci sama nevie co che alebo je pevne rozhodnuta aby zas teba nevlacila zanos)fateless napísal:ono vlastne este musim nieco dodat a to, ze ona ten vztah nechce, lebo ona uz na to neveri a mysli si, ze kazdy vztah konci rozchodom.
jej posledny vztah trval 3 roky a tiez sa mrte lubili, ale typek ju podviedol a odkopol, takze sa v nej neico zlomilo a uz v to neveri...
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A slečna si teraz sama sebe dokazala, že je to pravda, že vzťahy vždy končia rozchodom, keďže sa s tebou rozišla ona,,, sebaľutosť,,, ja by som jej hneď povedal čo a ako,,,fateless napísal:ono vlastne este musim nieco dodat a to, ze ona ten vztah nechce, lebo ona uz na to neveri a mysli si, ze kazdy vztah konci rozchodom.
jej posledny vztah trval 3 roky a tiez sa mrte lubili, ale typek ju podviedol a odkopol, takze sa v nej neico zlomilo a uz v to neveri...
ja tomu chápem,,, to sú take tie prázdne reči. "ľubim ťa, si super človek, nestretla som ešte takeho ako ti, ale,,, "mi-chau napísal:Strasne ta miluje ale nechce vztah? Sorry, ale toto uz fakt nechapem.
-
triple
Guru wannabe
ty vole .. ja by som asi šiel za nou a dal je zo dve facky nech sa zobudí.. to čo prosím ťa vypráva že ťa strašne myluje ale nechce vzťah.. to sa chce vydať tak že neviem ani ako to vyjadriť..
jednoznačne chod za nou a nie ja som chudáčik zronený.. proste prídi sebavedomo a zjeb ju .. a pak ju schmatni pevne do náručia pobozkaj a pomiluj.. a ak si nedá povedať tak sa z toho rýchlo dostan bo čakanie bude v tomto prípade zbytočné
áách bože tieto ženy.. strašné su.. ma je*** ak mi toto povie aj moja
jednoznačne chod za nou a nie ja som chudáčik zronený.. proste prídi sebavedomo a zjeb ju .. a pak ju schmatni pevne do náručia pobozkaj a pomiluj.. a ak si nedá povedať tak sa z toho rýchlo dostan bo čakanie bude v tomto prípade zbytočné
áách bože tieto ženy.. strašné su.. ma je*** ak mi toto povie aj moja
-
kabul
Expert
pises, ze sa poznate uz 4 roky. to je dost dlha doba na to aby ste sa navzajom dobre spoznali a vedeli, co mozte jeden od druheho ocakavat. Ty si ale vo vasom vtedajsom vztahu pred dvama mesiacmi urobil velky krok, ktory uplne rozbil doterajsie vnimanie jeden druheho. Tri tyzdne si bol prec, tj. realne spolu chodite nieco vyse mesiaca, co zas nie je az tak dlho. Ona za tie dva mesiace zistila, ze jej chyba ten vas vtedajsi vztah bez lasky a chce sa k nemu vratit.
Povedal by som, ze ta ma strasne rada, ale nemiluje ta, lebo by toto nerobila. Chce ta ako najlepsieho kamarata, lebo taky si bol predtym, ale to jej ako priatel dat nemozes.
Povedal by som, ze ta ma strasne rada, ale nemiluje ta, lebo by toto nerobila. Chce ta ako najlepsieho kamarata, lebo taky si bol predtym, ale to jej ako priatel dat nemozes.