Prepojenie 2 PC cez USB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jurinho
Novice
Novice

Prepojenie 2 PC cez USB

Príspevok od používateľa jurinho »

Mohli by ste mi poradit, chcel som vyskusat ci ide prepojenie 2 PC cez USB prenosovy kabel. Uz som si aj kupil jeden ale nejak mi to nechce ist mohli by ste mi poradit ???
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ak si kupil klasicky prepojovaci A-A kabel bez tzv. bridge chipu tak to nepojde. to s cim to ide vyzera ako na obr. v prilohe.
PS. pri kupe takeho kablu treba davat pozor este na jednu vec. niektore sluzia iba na prenos uzivatelskeho profilu z jedneho typu OS na druhy. napr. z visty na XP pripadne naopak.
ceny sa pohybuju v rozsahu 400-500 skk.
Prílohy
imageview2.jpeg
imageview.jpeg
jurinho
Novice
Novice

presne taky mam ale mam dojem ze ze je tu pisane len z WIN 98/2000/XP na Vistu to je asi problem pravda? Ja by som potreboval z XP na XP
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no ja ked som to chcel kupit daky rok ci dva dozadu tak ma odradila informacia predavaca ze ono to funguje len na prenos dat ziadna siet. proste cez ten soft spravis v oboch pc priecinok a obcsah tychto priecinkov potom mozno presuvat navzajom...
btw... klasicky cross kabel ta vyjde na 100sk a presuvas na plne gule
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

tu je nieco v anglictine, lebo po nasom som nic rozumne nenasiel:
http://www.hardwaresecrets.com/article/248
jurinho
Novice
Novice

ja mam presne takyto http://www.goliathcomputing.co.uk/v3/PPHTML/247.html ale dostal som k tomu aj CD ale 1. tam neni vobec ovladac k tomu ale nejaky program, ktory mi vobec nechce otvorit 2. V instalocnom manualy mi to ziada aby som mal nainstalovany WET(Windows Easy Transfer) 3. A ked to mam vsetko nainstalovane tak mi to aj tak obidva pocitace nechcu najst (ten kabel)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Runes napísal:no ja ked som to chcel kupit daky rok ci dva dozadu tak ma odradila informacia predavaca ze ono to funguje len na prenos dat ziadna siet. proste cez ten soft spravis v oboch pc priecinok a obcsah tychto priecinkov potom mozno presuvat navzajom...
btw... klasicky cross kabel ta vyjde na 100sk a presuvas na plne gule
ale ten predavac o tom musel vediet asi hovno, pretoze ked si otec kupoval notebook 2003 tak si kupil aj tuto srandu a pod XP sme normalne po naistalovani ovladacov rozbehali lanku. . .
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kesoman napísal:ale ten predavac o tom musel vediet asi hovno, pretoze ked si otec kupoval notebook 2003 tak si kupil aj tuto srandu a pod XP sme normalne po naistalovani ovladacov rozbehali lanku. . .
lol predaac to mal oskusane a ked si vsimnes prispevok nadtebou tiez spomina daky program tak vla zdaru a lankuj dalej :-)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Runes napísal:lol predaac to mal oskusane a ked si vsimnes prispevok nadtebou tiez spomina daky program tak vla zdaru a lankuj dalej :-)
ok mozme sa hadat domov idem okolo Vianoc ten prispevok si dam do bookmarkov a potom spravim aj video so nejakou gamesou po lan ;)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hh ok :-) ale kludne oze zavisiet od kabliku pripadne softu :-) len pravdupovediac ani mi nejde do gebene ako by cez USB mohla byt lanka :-)
Napísať odpoveď