Prepojenie 2 PC cez USB
Prepojenie 2 PC cez USB
Mohli by ste mi poradit, chcel som vyskusat ci ide prepojenie 2 PC cez USB prenosovy kabel. Uz som si aj kupil jeden ale nejak mi to nechce ist mohli by ste mi poradit ???
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak si kupil klasicky prepojovaci A-A kabel bez tzv. bridge chipu tak to nepojde. to s cim to ide vyzera ako na obr. v prilohe.
PS. pri kupe takeho kablu treba davat pozor este na jednu vec. niektore sluzia iba na prenos uzivatelskeho profilu z jedneho typu OS na druhy. napr. z visty na XP pripadne naopak.
ceny sa pohybuju v rozsahu 400-500 skk.
PS. pri kupe takeho kablu treba davat pozor este na jednu vec. niektore sluzia iba na prenos uzivatelskeho profilu z jedneho typu OS na druhy. napr. z visty na XP pripadne naopak.
ceny sa pohybuju v rozsahu 400-500 skk.
-
Runes
Addict
no ja ked som to chcel kupit daky rok ci dva dozadu tak ma odradila informacia predavaca ze ono to funguje len na prenos dat ziadna siet. proste cez ten soft spravis v oboch pc priecinok a obcsah tychto priecinkov potom mozno presuvat navzajom...
btw... klasicky cross kabel ta vyjde na 100sk a presuvas na plne gule
-
krija
VIP
tu je nieco v anglictine, lebo po nasom som nic rozumne nenasiel:
http://www.hardwaresecrets.com/article/248
http://www.hardwaresecrets.com/article/248
ja mam presne takyto http://www.goliathcomputing.co.uk/v3/PPHTML/247.html ale dostal som k tomu aj CD ale 1. tam neni vobec ovladac k tomu ale nejaky program, ktory mi vobec nechce otvorit 2. V instalocnom manualy mi to ziada aby som mal nainstalovany WET(Windows Easy Transfer) 3. A ked to mam vsetko nainstalovane tak mi to aj tak obidva pocitace nechcu najst (ten kabel)
ale ten predavac o tom musel vediet asi hovno, pretoze ked si otec kupoval notebook 2003 tak si kupil aj tuto srandu a pod XP sme normalne po naistalovani ovladacov rozbehali lanku. . .Runes napísal:no ja ked som to chcel kupit daky rok ci dva dozadu tak ma odradila informacia predavaca ze ono to funguje len na prenos dat ziadna siet. proste cez ten soft spravis v oboch pc priecinok a obcsah tychto priecinkov potom mozno presuvat navzajom...
-
Runes
Addict
lol predaac to mal oskusane a ked si vsimnes prispevok nadtebou tiez spomina daky program tak vla zdaru a lankuj dalejKesoman napísal:ale ten predavac o tom musel vediet asi hovno, pretoze ked si otec kupoval notebook 2003 tak si kupil aj tuto srandu a pod XP sme normalne po naistalovani ovladacov rozbehali lanku. . .