ako si si logol 2 chary naraz na ofic serveri ? pokial viem z jedneho acc to nejde nie ?Mrk napísal:mam 17, samozrejme, ze bijem aj rovne lvly, ale obcas ked sa nudim tak takto huntim mensie lvly, ale nieje je pravidlom to, ze ho zabijem viackrat,....napr ked som expil alta tak som mal lognute dve postavy, vtedy lvl cca 30 a lvl 70 rogue ktory chodil za mnou v stealthe, a ked sa ma snazili zabit dvaja "rovnocenni" tak alt+tab a skoncili....kedze hram za alianciu na DT ktorej je pocetne podstatne menej tak ich treba vrazdit
a este jedna vec kvoli ktorej to obcasne robievam, ze zabijam low lvly aj viackrat je to, ze potom sa ti hraci preloguju na mainov bo su nasrany a da sa takto vyvolat pekna world bitka, ktora nieje az taka stereotypna ako niaky battleground
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
dva acc jeden moj+ plus kamosov (vtedy malo hraval tak som mal pristup k nemu

nuz ja som chcel tiez ist prec kvoli vysokej cakacke vecer, hodinu cakat nieje bohvieco, ale kvoli kamaratom som ostal, lebo oni nechceli ist prectheBliZZard napísal:Na DT bolo gankovanie na dennom poriadnu, nie ze by mi to nevadilo, ale dajak som sa nad tym nepozastavoval, nefnukal som, som na PVP servery, vedel som do coho idem, ved to iste mozem robit aj ja, aj ked som to nikdy nerobil. Ak sa ti nepaci odmigruj.. ja som NASTASTIE odmigroval, aj ked nie kvoli gankovaniu.
ked som zacinal a bol som obetou takychto utokov, a nemohol som sa nijako branit bo som nemal ziadneho vysoko lvloveho maina....a velmi dobre si pamatam ake nervy som pri tom chytal, tak teraz ten hrejivy pocit ked viem ako ten druhy musi zuritJV napísal:toto ja riesim svojsky/bye a fly hack
njn len skoda ze nemozem vidiet ksicht toho ksindla ked mu uletim ako fakt pvp dobre pvp ale ked na low levely to je fakt lamercina ja sam nedavam nikoho kto je mensi o viac ako 4 lvly a kto to robi si bud riesy komplex menejcennosti alebo je na prvom stupni zakladnej skoly
-
RainbowSix
Light Professional
Super server
Squste si tento server uplne naj server na jakom som hral. Je to blizzlike nema skoro ziadne bugy ide online cez 5 dni, proste super. Je to novy server preto tam nie je vela ludi coz by bol inak good
Fakt squste odporucam : http://bof.gromnet.net
Fakt squste odporucam : http://bof.gromnet.net
-
Lord PROXI
King
H@wk: urcite nikdy nieje neskoro , a ak by si stihol doexpit cim skor lvl 80 tak sa dostat do dakej G. na progres/farmu nieje problem, staci len skill a aj trocha stastia aby sa ta G. nerozpadla po 2 dnoch
Wishmaster: no ak si alik a gangoval ta hordak to ber pozitivne, alici robia to iste ... ale aspon keby rovnake lvly tak budis, ale ked beha 70ka po tanarise a dokazujesi skill ... to je az trapne
rovnaky lvl 1v1 berem, to ked som expil alta drooda tak v searing gorge som vovelkom kempil alikou ... nasledne jeden odvazlivec prisiel zo 70kou lockom(S2+) a chcel ma dat, zasiel som ku winraiderovy a zacal som ho healovat a ten cvok tak zdochl ... tomu sa hovory skill toho alika
Wishmaster: no ak si alik a gangoval ta hordak to ber pozitivne, alici robia to iste ... ale aspon keby rovnake lvly tak budis, ale ked beha 70ka po tanarise a dokazujesi skill ... to je az trapne
rovnaky lvl 1v1 berem, to ked som expil alta drooda tak v searing gorge som vovelkom kempil alikou ... nasledne jeden odvazlivec prisiel zo 70kou lockom(S2+) a chcel ma dat, zasiel som ku winraiderovy a zacal som ho healovat a ten cvok tak zdochl ... tomu sa hovory skill toho alika
-
AXO
Professional
mesacne to stoji s pouzitim platobnej karty 12.99€ to znamena, ze ked napisete cislo svojej visa, visa electron, jcb, american express alebo master card na ich stranku, tak oni si budu stahovat danych 12.99€ mesacne z uctu, potom tam je 35.97€ trojmesacne a 65.94€ polrocne(vsetko pladba dopredu)filip102 napísal:Počujte, koľko to vlastne koštuje na fofiku mesačne platbou cez účet.... ak sa teda dá z sk platiť na účet. Počul som že to je lacnejšie a o dosť než cez karty...
mozte kupovat dvojmesacne GameTime karty. ktore stoja 29.48€+doprava(zalezi aj na sposobe pladby v eshope), alebo "ilegalne" za goldy cez znamosti len seriove cisla z gt karied, ktore vam napisu po zaplateni cca 3000G v hre cez whisper ti, ktori to vybavuju(zalezi na vela aspektoch).... neodporucam vybavovat na vlastnu past, lebo vas pekne mozu osrat a ani GM vam nepomoze, pretoze to je "zakazane"(nechapem preco, ved aj tak tie gt karty musi niekto kupit, aby sa dostal k tomu seriovemu cislu - ale mozno to kradnu
ja mam pladbu mesacne(12.99€) nastavenu, ale pozastavenu, pretoze zatial mam free 30 dni za kupu originalky, a potom by som chcel zmaturovat, takze si dam prestavku na dva-tri mesiace, a potom si kupim za 600SK gt card(presnejsie len kod) po znamosti(spoluziak kupil za spominanych 3k Goldov, ale chce ramku, takze dava pod cenu
hah tak toto je zaujimave, teraz na fore OG som cital ze sa nakoniec nebude musiet platit za hranie, ani nebude treba byt clenom..
proste sa môze nadalej bezplatne hrat..
urobili okolo toho riadny "skandal" a vznikli 2 nove servre, som zvedavy ci sa niekto na OG vrati.. ja by som sa vratil mam tam svoju 70
proste sa môze nadalej bezplatne hrat..
urobili okolo toho riadny "skandal" a vznikli 2 nove servre, som zvedavy ci sa niekto na OG vrati.. ja by som sa vratil mam tam svoju 70
Tak ja by som sa na OG nevracal... lebo bude nejaká chyba... napíšeš GM a to sa na teba vyprdne lebo neplatíš. A tiež to blbé uprednostňovanie platiacich... lepšie raty a tak. Toto ešte viac pohnojí server... to už ofik ktorý je stabilný ako free server
Ale no čo, prešiel som na mystiq a potom ak ma prestane baviť idem na wowscape kde som aj začínal
Ale no čo, prešiel som na mystiq a potom ak ma prestane baviť idem na wowscape kde som aj začínal
-
RainbowSix
Light Professional
-
AXO
Professional
cez svoj account managment si zvol platenie cez kartu, napises cislo karty a oni si stiahnu z tvojho uctu 12.99€ ak mas...Martin3z napísal:wowko som zacal hravat nedvno , rovnosom siel na ofik a spokojnost plna Darkthul server, jediny problem bol nedavno ked kvoli maintenance nesli vsekt servre.
Za kolko kupujete prepaid cards? viete poradit najlacnejsi zdroj ?
inak ta odkazujem na moj link v tejto teme
ten wowscape ma aku stranku? lebo wowscape.net mi nejde otvorit a google nevie nic ine najstfilip102 napísal:Tak ja by som sa na OG nevracal... lebo bude nejaká chyba... napíšeš GM a to sa na teba vyprdne lebo neplatíš. A tiež to blbé uprednostňovanie platiacich... lepšie raty a tak. Toto ešte viac pohnojí server... to už ofik ktorý je stabilný ako free server![]()