Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Mrk napísal:mam 17, samozrejme, ze bijem aj rovne lvly, ale obcas ked sa nudim tak takto huntim mensie lvly, ale nieje je pravidlom to, ze ho zabijem viackrat,....napr ked som expil alta tak som mal lognute dve postavy, vtedy lvl cca 30 a lvl 70 rogue ktory chodil za mnou v stealthe, a ked sa ma snazili zabit dvaja "rovnocenni" tak alt+tab a skoncili....kedze hram za alianciu na DT ktorej je pocetne podstatne menej tak ich treba vrazdit

a este jedna vec kvoli ktorej to obcasne robievam, ze zabijam low lvly aj viackrat je to, ze potom sa ti hraci preloguju na mainov bo su nasrany a da sa takto vyvolat pekna world bitka, ktora nieje az taka stereotypna ako niaky battleground :)
ako si si logol 2 chary naraz na ofic serveri ? pokial viem z jedneho acc to nejde nie ?
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

dva acc jeden moj+ plus kamosov (vtedy malo hraval tak som mal pristup k nemu
theBliZZard napísal:Na DT bolo gankovanie na dennom poriadnu, nie ze by mi to nevadilo, ale dajak som sa nad tym nepozastavoval, nefnukal som, som na PVP servery, vedel som do coho idem, ved to iste mozem robit aj ja, aj ked som to nikdy nerobil. Ak sa ti nepaci odmigruj.. ja som NASTASTIE odmigroval, aj ked nie kvoli gankovaniu.
nuz ja som chcel tiez ist prec kvoli vysokej cakacke vecer, hodinu cakat nieje bohvieco, ale kvoli kamaratom som ostal, lebo oni nechceli ist prec :?
JV napísal:toto ja riesim svojsky :D /bye a fly hack :D njn len skoda ze nemozem vidiet ksicht toho ksindla ked mu uletim ako fakt pvp dobre pvp ale ked na low levely to je fakt lamercina ja sam nedavam nikoho kto je mensi o viac ako 4 lvly a kto to robi si bud riesy komplex menejcennosti alebo je na prvom stupni zakladnej skoly
ked som zacinal a bol som obetou takychto utokov, a nemohol som sa nijako branit bo som nemal ziadneho vysoko lvloveho maina....a velmi dobre si pamatam ake nervy som pri tom chytal, tak teraz ten hrejivy pocit ked viem ako ten druhy musi zurit :D
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

chalani mam problem reinstaloval som si wow a dal som si tam addony a skoro ani jeden mi nejde setky mi svieta na zeleno ale nejdu ziaden q helper nic jedine co ide tak to je atlas a addon na odokritie mapy to je sedko server ide na pache 2.4.3
Kap0oo
Novice
Novice

Super server

Príspevok od používateľa Kap0oo »

Squste si tento server uplne naj server na jakom som hral. Je to blizzlike nema skoro ziadne bugy ide online cez 5 dni, proste super. Je to novy server preto tam nie je vela ludi coz by bol inak good :)
Fakt squste odporucam : http://bof.gromnet.net 8)
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

jezis to si kazdy potrat potrebuje spravit server z mangos repacku ? :x
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

H@wk: urcite nikdy nieje neskoro , a ak by si stihol doexpit cim skor lvl 80 tak sa dostat do dakej G. na progres/farmu nieje problem, staci len skill a aj trocha stastia aby sa ta G. nerozpadla po 2 dnoch :lol:
Wishmaster: no ak si alik a gangoval ta hordak to ber pozitivne, alici robia to iste ... ale aspon keby rovnake lvly tak budis, ale ked beha 70ka po tanarise a dokazujesi skill ... to je az trapne :P

rovnaky lvl 1v1 berem, to ked som expil alta drooda tak v searing gorge som vovelkom kempil alikou ... nasledne jeden odvazlivec prisiel zo 70kou lockom(S2+) a chcel ma dat, zasiel som ku winraiderovy a zacal som ho healovat a ten cvok tak zdochl ... tomu sa hovory skill toho alika :smt044
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

som si myslel ze som sam co to robim :D tiez vzdy zabehnem ku flight masterovi :D flight master FTW :D
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Počujte, koľko to vlastne koštuje na fofiku mesačne platbou cez účet.... ak sa teda dá z sk platiť na účet :D . Počul som že to je lacnejšie a o dosť než cez karty...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

filip102 napísal:Počujte, koľko to vlastne koštuje na fofiku mesačne platbou cez účet.... ak sa teda dá z sk platiť na účet :D . Počul som že to je lacnejšie a o dosť než cez karty...
je to tu na kazdej druhej strane. Nebudte lenivy chu*i uz ... potom podla toho aj tento topic vyzera :(
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

filip102 napísal:Počujte, koľko to vlastne koštuje na fofiku mesačne platbou cez účet.... ak sa teda dá z sk platiť na účet :D . Počul som že to je lacnejšie a o dosť než cez karty...
mesacne to stoji s pouzitim platobnej karty 12.99€ to znamena, ze ked napisete cislo svojej visa, visa electron, jcb, american express alebo master card na ich stranku, tak oni si budu stahovat danych 12.99€ mesacne z uctu, potom tam je 35.97€ trojmesacne a 65.94€ polrocne(vsetko pladba dopredu)

mozte kupovat dvojmesacne GameTime karty. ktore stoja 29.48€+doprava(zalezi aj na sposobe pladby v eshope), alebo "ilegalne" za goldy cez znamosti len seriove cisla z gt karied, ktore vam napisu po zaplateni cca 3000G v hre cez whisper ti, ktori to vybavuju(zalezi na vela aspektoch).... neodporucam vybavovat na vlastnu past, lebo vas pekne mozu osrat a ani GM vam nepomoze, pretoze to je "zakazane"(nechapem preco, ved aj tak tie gt karty musi niekto kupit, aby sa dostal k tomu seriovemu cislu - ale mozno to kradnu :D)

ja mam pladbu mesacne(12.99€) nastavenu, ale pozastavenu, pretoze zatial mam free 30 dni za kupu originalky, a potom by som chcel zmaturovat, takze si dam prestavku na dva-tri mesiace, a potom si kupim za 600SK gt card(presnejsie len kod) po znamosti(spoluziak kupil za spominanych 3k Goldov, ale chce ramku, takze dava pod cenu :D)
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

Heh. Zaplaťte si na pol roka a máte po starostiach :lol: .
Ja mám do mája pokoj ( potom už asi skončím s wow-om ), bo 3 roky to hrať, už mi to lezie na nervy!!!
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

hah tak toto je zaujimave, teraz na fore OG som cital ze sa nakoniec nebude musiet platit za hranie, ani nebude treba byt clenom..
proste sa môze nadalej bezplatne hrat..
urobili okolo toho riadny "skandal" a vznikli 2 nove servre, som zvedavy ci sa niekto na OG vrati.. ja by som sa vratil mam tam svoju 70 :P
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

OG ? mozes vysvetlit ?
tomek00
Light Professional
Light Professional

H@wk napísal:OG ? mozes vysvetlit ?
co presne chces vysvetlit? :)
OG = OnlineGamers
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Tak ja by som sa na OG nevracal... lebo bude nejaká chyba... napíšeš GM a to sa na teba vyprdne lebo neplatíš. A tiež to blbé uprednostňovanie platiacich... lepšie raty a tak. Toto ešte viac pohnojí server... to už ofik ktorý je stabilný ako free server :lol:
Ale no čo, prešiel som na mystiq a potom ak ma prestane baviť idem na wowscape kde som aj začínal :D
Martin3z
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Martin3z »

wowko som zacal hravat nedvno , rovnosom siel na ofik a spokojnost plna Darkthul server, jediny problem bol nedavno ked kvoli maintenance nesli vsekt servre.

Za kolko kupujete prepaid cards? viete poradit najlacnejsi zdroj ?
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

chalani spravili by ste mi prosim talenty na pvp u warlocka dik
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Martin3z napísal:wowko som zacal hravat nedvno , rovnosom siel na ofik a spokojnost plna Darkthul server, jediny problem bol nedavno ked kvoli maintenance nesli vsekt servre.

Za kolko kupujete prepaid cards? viete poradit najlacnejsi zdroj ?
cez svoj account managment si zvol platenie cez kartu, napises cislo karty a oni si stiahnu z tvojho uctu 12.99€ ak mas...

inak ta odkazujem na moj link v tejto teme
tomek00
Light Professional
Light Professional

filip102 napísal:Tak ja by som sa na OG nevracal... lebo bude nejaká chyba... napíšeš GM a to sa na teba vyprdne lebo neplatíš. A tiež to blbé uprednostňovanie platiacich... lepšie raty a tak. Toto ešte viac pohnojí server... to už ofik ktorý je stabilný ako free server :lol:
Ale no čo, prešiel som na mystiq a potom ak ma prestane baviť idem na wowscape kde som aj začínal :D
ten wowscape ma aku stranku? lebo wowscape.net mi nejde otvorit a google nevie nic ine najst :) .. zmenili nazov alebo ako?
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

tomek00 napísal:ten wowscape ma aku stranku? lebo wowscape.net mi nejde otvorit a google nevie nic ine najst :) .. zmenili nazov alebo ako?
myslim ze momentalne su na scapegaming.com, nie som si vsak isty
Napísať odpoveď