Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
google11
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa google11 »

Moze niekto vysvetlit znova co je zle na tych Pavilion notebookoch?

Rozmyslal som nad tymto jednym http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv5-1140ec-d102270.htm (je to dv7, v odkaze je chyba)

Nejake nedostatky, problemy?
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

google11 napísal:Moze niekto vysvetlit znova co je zle na tych Pavilion notebookoch?

Rozmyslal som nad tymto jednym http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv5-1140ec-d102270.htm (je to dv7, v odkaze je chyba)

Nejake nedostatky, problemy?
No proste su tam hlavne zle MB takze celkom lahko sa ti stane ze ide ide ide a nejdeeeee :-) Kamaratovi isla DV5 1199 az neuveritelnych 4hod :-D ked chces kukaj acer parametrovo su blizsie spolahlivostou lepsie a ked uz sa daco do... tak do 2 dni je opraveny vdaka centralnemu servisu v Brne :-)

BTW ktori EEE PC mama zobrat abo ktoru alternativu ???
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No aceri su fakt uzasne spolahlive. To si zadrel.

//Tak si stastny clovek. Statistiky, servisne strediska a skusenosti inych hovoria ale nieco ine, nemam pravdu?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mam acer a msi a nemam problem :P proste uz ma acer nalepku tak sa zle odlepuje :roll:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Runes napísal:Kamaratovi isla DV5 1199 az neuveritelnych 4hod :-D
Co sa mu odrbalo? :D Ja mam skoro to iste DV7 1199 ef
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:No aceri su fakt uzasne spolahlive. To si zadrel.

//Tak si stastny clovek. Statistiky, servisne strediska a skusenosti inych hovoria ale nieco ine, nemam pravdu?
hmm tak sa poinformuj ja som dost pobehal po obchodoch a sade to iste pavilion na ...... a necete acer ten sa celkom vysvihol a fakt co som pytal ludi co maju acer a to som sa ich pytal dost tak ziaden problem dokonca aj predajca ze pouziva aceri lebo ja ked sa mu daco po... tak to brno je super co mozme koniec koncov potvrdit ked sa mne pokazil tak do 3 dni to vzdy bolo opravene takze acer v pohode co sa tohoto tyka .... ako bolo spomenute ma nalepku a nevie sa jej zbavit mimo toho ze ked v aceri daco slo do ... tak to nebola ich chyba na mojom sla oprdele klavesnica co bola cela seria dodavky vadna ale ked uz raz daco vyexpedovalo tak uz to tazko stiahnes s obehu a 2 vec bol HDD ktori bol od toshiby ani v jednom pripade nebola ich chyba, dalsie plus co hovori pre acer je to ze moj 3 rocny dedko ktori je uz opraveny je stale tichucky aj ked ide na plne gule jedine co vrci je HDD takze asi tak

A ten pavilion odisla mu asi maticna lebo proste po 4 hod zhasol a nesiel akurat dneska dostal chalan kus za kus a ospravedlnenie
google11
Light Expert
Light Expert

kazia sa aj novsie modely dv7 ?

nejake dalsie nedostatky?
meloolem
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

zdravim

Príspevok od používateľa meloolem »

je mozne ze niekde na tychto 88 stranach to uz bolo spominane ale naozaj som nemal sil to vsetko prebehnut tak sa rovno opytam...je nejaky rozdiel medzi Intel Dual Core a Intel Core 2 Duo??...ak ano, ktory teda doporucujete??....a ak mate cas mohli by ste mrknut sem a napisat ci sa tento notas oplati, alebo su to vyhodene peniaze?? (cenovo som samozrejme limitovany tak do dvacky, mozno 22, nech nezerem :D )...dakujem..PS: nema to byt na hry, samozrejme

HP 6730S NA783ES

Kód: Vybrať všetko

http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;15134
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

google11 napísal:kazia sa aj novsie modely dv7 ?

nejake dalsie nedostatky?
medzi dv5 a dv 7 je rozdiel medzi dysplajom :-) jeden je 15,4" druhy tusim 17" inak komplet to iste :-) a 1199 je novinka cize jj kazia ale to je fakt o ruke mozno preve ten tvoj je vybraty stastnou rukou a nic mu nebude hlavne sksu ci vsetko fici :-) od kazdeho USB cez WiFi az po Rj 45 bluetooth ...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja som mal stastnu ruku, moj tiez drzi... a Runes, co teraz ze je to novinka, tym sa to ma kazit??? Ved cim novise tym lepsie a v podstate kazdy notas bol niekedy novinka...
J10
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa J10 »

Cau , potreboval by som poradit nejaky notebook

Cena cca 18 - 20 000 sk,-

Nieco aby na tom slapali uz aj novsie hry + nejaka ta office robota..
google11
Light Expert
Light Expert

J10 napísal:Cau , potreboval by som poradit nejaky notebook

Cena cca 18 - 20 000 sk,-

Nieco aby na tom slapali uz aj novsie hry + nejaka ta office robota..
http://www.alza.sk/ibm-lenovo-thinkpad-sl500-d97285.htm
Gangy
Darca
Darca

Chce to na hry a ty mu sem hodis nb s intergovanou gk? Sa spamataj

J10 co povies na tento? http://www.alza.sk/asus-f5sr-ap027-d101832.htm
J10
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa J10 »

celkom fajn vyzera , je to pre sestru a sem tam pre mna zahrat si nieco nove lebo na mojom starom pc toho moc nenarobim uz :)
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

Chalani a čo poviete jaký je veľký rozdiel v grafickom výkone mdzi
NVIDIA GeForce 8200M a
Radeon 3470
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

J10 napísal:celkom fajn vyzera , je to pre sestru a sem tam pre mna zahrat si nieco nove lebo na mojom starom pc toho moc nenarobim uz :)
Ale pre istotu este porozmyslaj, ci skutocne ide len o tie hry najviac. Ten asus sa lenovu kvalitou nevyrovna ani keby sa na hlavu postavil. A je jedno, ze je to rada lenovo, kde je dbane na cenu. Tie plasty vyzeraju ako z dakeho nepodareneho cinskeho vyrobku, len asi tolko. A nezabudaj, ze je to pre sestru, ta sa hrat asi nebude. Radsej by som jej zobral lenovo a ty by si si mohol trebars neskor upgradnut/kupit nove pc. Je to urcite rozumnejsia volba.
Gangy napísal:Mam notebook s rovnakou sasi uz styri roky, vlacil som ho po po chatach kde sa nan vylievalo a grcalo vselico, kde padal zo stolov a policiek, mal som ho na domacich party kde ho naje*** spoluziak skopal, pouzival som ho kazdy bozi den po cely ten cas a hadaj co? Nic, ziadna prasklina nic, aj panty doteraz pri kazdonennom pouzivani funguju tak ako ked mi ho prvy krat doniesli. Tak tu pls nepot ch*j*viny, ak si ten nb este nemal v rukach...
S ludmi ako si ty, sa nehodno ani bavit. Tvoje spravanie sa svedci o tebe samotnom. Na ten notas pri tom tvojom grcani vysplechlo asi aj nieco zo sedej kory mozgovej, pozrel by som sa po tom.
Btw. Ano, drzal som ich viacero a vsetky su na jedno kopyto.

updated: Len si posluz s tou karmou .... :blee:
Gangy
Darca
Darca

pato83 napísal:Ale pre istotu este porozmyslaj, ci skutocne ide len o tie hry najviac. Ten asus sa lenovu kvalitou nevyrovna ani keby sa na hlavu postavil. A je jedno, ze je to rada lenovo, kde je dbane na cenu. Tie plasty vyzeraju ako z dakeho nepodareneho cinskeho vyrobku, len asi tolko. A nezabudaj, ze je to pre sestru, ta sa hrat asi nebude. Radsej by som jej zobral lenovo a ty by si si mohol trebars neskor upgradnut/kupit nove pc. Je to urcite rozumnejsia volba.
Mam notebook s rovnakou sasi uz styri roky, vlacil som ho po po chatach kde sa nan vylievalo a grcalo vselico, kde padal zo stolov a policiek, mal som ho na domacich party kde ho naje*** spoluziak skopal, pouzival som ho kazdy bozi den po cely ten cas a hadaj co? Nic, ziadna prasklina nic, aj panty doteraz pri kazdonennom pouzivani funguju tak ako ked mi ho prvy krat doniesli. Tak tu pls nepot ch*j*viny, ak si ten nb este nemal v rukach...
mihaloo_ma
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mihaloo_ma »

ktory NB sa oplati viac od tmobile?

MSI Wind U100 alebo Acer Extensa EX5230

http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=128001
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mihaloo_ma napísal:ktory NB sa oplati viac od tmobile?
porovnavas dve veci, ktore sa porovnat prilis nedaju. MSI je netbook osadeny CPU Intel Atom 1,6 GHz, nema opticku mechaniku a ma display s uhloprieckou 10" a vazi asi 1 a pol kila, pricom Acer je standardny 15,4" NTB so standardnym procesorom aj mechanikou a vsetkym co k tomu patri akurat parametrovo je to lepsia kalkulacka :D
meloolem
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

este raz

Príspevok od používateľa meloolem »

spytam sa teda este raz a kratsie....co hovorite na tento notas??oplati sa alebo ani velmi nie??? (admin ten moj vyssie uvedeny prispevok zmaz prosim)...

http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;15134
Napísať odpoveď