Je*at na tuto temu, zamknite to tu, zmazte... prosim.
//autoeditácia príspevku ( 14 Feb 2009, 13:17 )
Uplynuli 2 mesiace.

Maly pokrok, mam pocit, ze o mna zacala mat trochu zaujem...
Opisoval som jej vcera sen, v ktorom sa smiala a dobre bavila s jednou babou, ktoru nenavidi uz len preto ako vyzera.
Opisal som jej sen, potom polozila otazku, ci by som si s nou (s tou nenavidenou babou) zasexoval, keby som mal sancu.
Odpovedal som, ze ano, ak:
1.) by som nebol pri zmysloch,
2.) by som nebol zalubeny,
3.) by som nemal babu.
Nato ostala nekomunikativna, pisala, ze sa vo mne sklamala, o tri minuty napisala, ze vlastne nie je prekvapena... potom sa odhlasila. O hodinu sa vratila, zacal som sa obhajovat. Pisala, ze sex je zalozeny na laske, nie laska na sexe... sex bez lasky je onicom. Ja som jej vysvetlil svoj pohlad na tuto vec:
Dá sa sexovať aj bez citového zanietenia, ide len o uspokojenie fyziologických potrieb. Zatiaľ som však nemal tú česť. Milovanie je osobné.
Zrejme som obstal, ked potom povolila a zacali sme konecne "normalne komunikovat".
Spytal som sa, ci ma otazky. Odpovedala vselijak. Ma, ale radsej ich nepolozi. Nevie. Nema.
Spytal som sa preco. Odpovedou mi bolo: "lebo medved na 10 je lesny kok*t

".
Nechal som to teda tak. Potom sme uz pisali o absolutne bezvyznamnych blbostiach, posielali si linky. Zacala ona, privolil som na jej hru.
Linky na youtube.com - orgazmy Kacera Donalda, tenisky, vtipne obrazky. Nemal som z toho dobry pocit. Odisiel som.
Priblizne o 10 min. mi prisla SMS:
"Dufam ze sa mna nehnevas,ale asi hej.A mas na to pravo.Prepac!Spravam sa ako krava."
Uz som nad tym nechcel premyslat. Davali Bladea, zozral som nejaku cokoladu a zaspal som.
Doobeda som sa prihlasil na net, Pokec, cakala ma RP:
"Velmi sa Ti ospravedlnujem za to ze ti vyhadzujem tu lamu na oci...nemam pravo sa na to hnevat, ked mi niekto povie ze som pi*a sku*vena a prije*** uz neviem cv akom to bolo poradi...tvoja lama je ako keby si mi povedal srdiecko ....sorry"
Vysvitlo, ze jej zase mladsia sestra pinda, Matu zerie, ze su prazky a bude doma, ze pocas skoly byva kvoli intraku doma len cez vikendy a sestra jej to vyhadzuje na oci...
Lamou som ju nazval, ked som ju chcel podpichnut, nemal som v umysle ju akokolvek ponizit ci urazit.
Viem, ze som to nenapisal vsetko detailne ako to bolo, ale kopirovat sem celu historiu je pracne. Co si o tom myslite?
Dakujem GothaRovi za unlock.