Listocky a dievcenske samopodcenovanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
HARDeričko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HARDeričko »

kur*a tak toto tu je dobry matros...toto vsetko si mohol sam zriesit za ten
cas co tu vypisujes tieto pseudo romany.
Neviem co za kara vymyslelo toto EMO...alebo sa zase len mladi ludia opicia po amerike...ja ked som bol v tvojom veku ziadne EMO nebolo... ked som chcel nieco kocke povedat tak som jej to povedal a (chvalabohu) som to nesiel riesit na inet lebo este nebol takto rozsireny :)

O chvilu tu budes riesit aj farbu tvojho rannajsieho mocu ....

Bud chlap povedz jej co uz davno nosis v hlave...zeny nechcu pri sebe takych mekkysov akeho robis zo seba teraz ty.
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ale kedy si ti balil nejaku babu ........myslim teda ak maš 20 tak sryy ale ak maš ja nvm 35 a založenu rodinu tak to nemožeš porovnavať s terajškom ................ked si ty balil 15sky tak bola ina mentalita a teraz je ina
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Zaxman napísal:ale kedy si ti balil nejaku babu ........myslim teda ak maš 20 tak sryy ale ak maš ja nvm 35 a založenu rodinu tak to nemožeš porovnavať s terajškom ................ked si ty balil 15sky tak bola ina mentalita a teraz je ina
ale ani za tie roky sa nezmenilo to ze baby nechcu chudakov, ktori potrebuju na papieri, ze ich mozu pobozkat ... fakt sa tu riesia uz take banality ze nechapem :-)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

by ma zaujimalo či ju skušal niekedy zavolať von ..........abo niekde inde či to len škola a tipujem že aj pokec abo icq
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Byva na intraku, trvala adresa pri Topolcanoch... max. na vychadzku, ale aj to je len obmedzena doba.
HARDeričko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HARDeričko »

Tak na jeden den hodte obaja bobek na skolu...a mate volno..a uz mozete riesit veci osobne...bez papierov!! 8)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Je*at na tuto temu, zamknite to tu, zmazte... prosim.

//autoeditácia príspevku ( 14 Feb 2009, 13:17 )
Uplynuli 2 mesiace. :)
Maly pokrok, mam pocit, ze o mna zacala mat trochu zaujem...
Opisoval som jej vcera sen, v ktorom sa smiala a dobre bavila s jednou babou, ktoru nenavidi uz len preto ako vyzera.

Opisal som jej sen, potom polozila otazku, ci by som si s nou (s tou nenavidenou babou) zasexoval, keby som mal sancu.
Odpovedal som, ze ano, ak:
1.) by som nebol pri zmysloch,
2.) by som nebol zalubeny,
3.) by som nemal babu.

Nato ostala nekomunikativna, pisala, ze sa vo mne sklamala, o tri minuty napisala, ze vlastne nie je prekvapena... potom sa odhlasila. O hodinu sa vratila, zacal som sa obhajovat. Pisala, ze sex je zalozeny na laske, nie laska na sexe... sex bez lasky je onicom. Ja som jej vysvetlil svoj pohlad na tuto vec:
Dá sa sexovať aj bez citového zanietenia, ide len o uspokojenie fyziologických potrieb. Zatiaľ som však nemal tú česť. Milovanie je osobné.
Zrejme som obstal, ked potom povolila a zacali sme konecne "normalne komunikovat".
Spytal som sa, ci ma otazky. Odpovedala vselijak. Ma, ale radsej ich nepolozi. Nevie. Nema.
Spytal som sa preco. Odpovedou mi bolo: "lebo medved na 10 je lesny kok*t :D :D :D".
Nechal som to teda tak. Potom sme uz pisali o absolutne bezvyznamnych blbostiach, posielali si linky. Zacala ona, privolil som na jej hru.
Linky na youtube.com - orgazmy Kacera Donalda, tenisky, vtipne obrazky. Nemal som z toho dobry pocit. Odisiel som.

Priblizne o 10 min. mi prisla SMS:
"Dufam ze sa mna nehnevas,ale asi hej.A mas na to pravo.Prepac!Spravam sa ako krava."

Uz som nad tym nechcel premyslat. Davali Bladea, zozral som nejaku cokoladu a zaspal som.

Doobeda som sa prihlasil na net, Pokec, cakala ma RP:
"Velmi sa Ti ospravedlnujem za to ze ti vyhadzujem tu lamu na oci...nemam pravo sa na to hnevat, ked mi niekto povie ze som pi*a sku*vena a prije*** uz neviem cv akom to bolo poradi...tvoja lama je ako keby si mi povedal srdiecko ....sorry"

Vysvitlo, ze jej zase mladsia sestra pinda, Matu zerie, ze su prazky a bude doma, ze pocas skoly byva kvoli intraku doma len cez vikendy a sestra jej to vyhadzuje na oci...
Lamou som ju nazval, ked som ju chcel podpichnut, nemal som v umysle ju akokolvek ponizit ci urazit.

Viem, ze som to nenapisal vsetko detailne ako to bolo, ale kopirovat sem celu historiu je pracne. Co si o tom myslite?

Dakujem GothaRovi za unlock.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kvoli tomuto som to odomykal? :) Ved ona sa vobec nezmenila, ruky prec.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Chlape, ta musi byt riadne sexi...
Mastros
Light Professional
Light Professional

J, je. :) Paci sa mi strasne moc.

Uz dvakrat som jej povedal (napisal), ze ju lubim. Keby vysla ozieracka na tento pondelok, povedal by som jej to do oci. Mal som to v plane, ale chata nevysla...

Opisoval som tu aj jej sny? Mala dva, ktore boli podla jej slov velmi zive a figuroval som v nich. Vlastne sme tam boli len my dvaja.

1.) Nezverila sa s nim, udajne, ani najlepsej kamaratke. V tom sne sme sa bozkavali.
Sen bozkavacieho charakteru nemala prvy raz. Mala ho predtym uz asi dva krat, vzdy s inym figurantom a sen sa vraj do isteho casu naplnil, stal sa skutocnostou.
2.) Nahodou som objavil, ze ked jej beham koncekmi prstov po chrbte, rukach, krku... ze ostava nesvoja, mrvi sa, ale s usmevom. Jej druhy sen sa tykal prave tychto dotykov. Podla jej slov to bolo velmi prijemne.

Tesim sa na nejaky vylet, aspon 3 - 4 dni mimo skoly, chata. Nieco sa urcite odohra.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Mastros napísal:Pisala, ze sex je zalozeny na laske, nie laska na sexe... sex bez lasky je onicom.
ked holka dospeje zistí že opak je pravdou.. ked vo vzťahu nefunguje sex nieje ani láska
Sex bez lásky je o ničom? kto neskúsi nevie :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Triple porovnavas neporovnavatelne. To tvoje je cisto pudova zalezitost (Pichnes oklepes odides).
Ak v tom nevidis rozdiel tak gratulujem. Uz vies ako to vyzera ked mas "Profesionalnu Deformaciu" A Sex s priatelkou nieje pre teba nic ine ako sex s ktoroukolvek na ulici.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

a sme doma Shrak si zase mýli dojmy s pojmami - ako vždy pochopil si to z druho konca.. aby som ti to uviedol na správnu mieru..
sex s mojou priateľkou ktorú neskutočne ľúbim je úžasný.
a týmto: "Sex bez lásky je o ničom? kto neskúsi nevie Smile" som len chcel povedať že aj sex bez lásky môže byť vinikajúci ale je to len "SEX" to pred tým je viac.
a týmto:"ked vo vzťahu nefunguje sex nieje ani láska" zase to. že ked vo vzťahu nefunguje sex bezproblémovo niečo sa v tom vzťahu kazí a je to indikátor niečoho zlého poprípade rozchodu (sa skús zamyslieť: meisac bez príčiny si z holkou nezasexujete - je to v poriadku - všetko fičí ako má??)

moje vysvetlenie pre istotu

:oops: hh teraz som nepochopil ako si to myslel s tým, že píšeš zrozumiteľne :oops: som ja ale chuju :o
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak pisem zrozumitelne ;)
triple napísal:a týmto:"ked vo vzťahu nefunguje sex nieje ani láska" zase to. že ked vo vzťahu nefunguje sex bezproblémovo niečo sa v tom vzťahu kazí a je to indikátor niečoho zlého poprípade rozchodu (sa skús zamyslieť: meisac bez príčiny si z holkou nezasexujete - je to v poriadku - všetko fičí ako má??)
Tak to je jasne ... O tomto niet pochyb.

//Ked nechcem aby moj prispevok nebol zle pochopeny tak pisem zrozumitelnejsie. Tak pis zrozumitelne. :).
Comprende??
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Chlapi, sex bez lasky aspon nieje taky zly ako laska bez sexu... :wink:
Mastros napísal:J, je. :) Paci sa mi strasne moc.
To bol sarkazmus, sexepil ako vyvazenie niecoho ineho.
Mastros napísal:Uz dvakrat som jej povedal (napisal), ze ju lubim. Keby vysla ozieracka na tento pondelok, povedal by som jej to do oci.
:slap:

Ja uz len cakam, kedy sa budu mladi zasnubovat cez skype.. :wink:

//GothaR: ja cakam na zasnubenie cez RP na pokeci :D
Mastros
Light Professional
Light Professional

Nebudem jej uz nic pisat. Vsetko bude povedane osobne.
R4ZoRs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa R4ZoRs »

Už si aspoň niečo spravil(pusa...)?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Mám pocit že vám by to klapalo... Ona bude furt nariekať a smokliť, a ty jej budeš rozprávať básnické metafory :) :wink:
Mastros
Light Professional
Light Professional

R4ZoRs napísal:Už si aspoň niečo spravil(pusa...)?
Zatial to vyzera ako otazka casu.
Take nieco sa odohra pri vhodnej atmosfere. Vecer alebo niekedy inokedy, ked budeme sami aspon hodinku-dve.
Skromny odhad. :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

len si toho moc neplanuj lebo stroskotas, nechaj veci plynut... :wink:
inak gothar: LOL :D
Napísať odpoveď