Smradľavý zahraničný študent, čo s ním a s tým zápachom??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Runes napísal:ak pouziju savo tak asi velmi zle kedze mu tym poskodia pokozku
Jezis maria,ved to savo nemaju vyliat na nho,ved to je zieravina ale tak okolo neho chapes,nalejes mu to kolo postele(NIE NA POSTEL) a smrad zo sava prerazi ten jeho.
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

takže chalani, diplomacia nezabrala nastupujú tvrdé opatrenia z mojej strany, zajtra začnem kamošom Savom, a uvidíme čim budem pokračovať, dnes bol v izbe neskutočný zápach, a včera sa ten smradľavý čech vypytoval, kto sa bol na neho sťažovať, a čo je hlavne tak smrad bol dnes v celej izbe, len čo otvoril dvere do svojej spálne, na balkone ma neskutočný bordel, človek už iba očakáva, kedy z toho bordelu vybehne nejaká háveď - nejaký mutant votrelca alebo čo ja viem čo :idea: :(.

Edit// tu je dôkaz neskutočného bordelu a aj potenciálny pôvod zápachu :!:

Edit 2// tu pomôže už iba zmrtvychvstanie Atilu - vodcu Hunov, aby to tam do základov vypalil ako sa patrí :wink:
Prílohy
smradľavý bordel.jpg
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

J.O.S.E napísal:takže chalani, diplomacia nezabrala nastupujú tvrdé opatrenia z mojej strany, zajtra začnem kamošom Savom, a uvidíme čim budem pokračovať, dnes bol v izbe neskutočný zápach, a včera sa ten smradľavý čech vypytoval, kto sa bol na neho sťažovať, a čo je hlavne tak smrad bol dnes v celej izbe, len čo otvoril dvere do svojej spálne, na balkone ma neskutočný bordel, človek už iba očakáva, kedy z toho bordelu vybehne nejaká háveď - nejaký mutant votrelca alebo čo ja viem čo :idea: :(.
hm,chlapi a nepomohla by vam nejaka dymovnica? To som prehnal,ale nejako dostat ten smrad prec alebo vazne kupte v OOPP cku provizorne plynove masky a chodte s nimi kolo neho :D
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

ja som mal tiez takeho spoluziaka a na vianoce mu spoluziaci kupili mydlo...podla mna to bolo krute ale ... spravil si tym taky trapas a hambu ze to zabralo...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

len sa zlozte viaceri, kupte mu poriadny dezodorant, sprchovy gel a sampon v jednom (kebyze je lenivy a nechce sa mu umyvat hlavu) a nejake ciste bavlnene ponozky za 50sk 3 pary :lol:
a normalne mu to dat, napr aj na Vianoce :) (s prihovorom o jeho zapachu)
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

vytrieskal by som ho ako hada:) a ak by ani to nepomohlo tak za vedenim by som šiel
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

malyivko napísal:vytrieskal by som ho ako hada:) a ak by ani to nepomohlo tak za vedenim by som šiel
Presne tak, na takehoto kretena ako ho opisal nic ine neplati.
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

myslim, ze to asik nepomoze, ako to tak citam, stale mam dojem, ze sa jedna o trosku naruseneho jedinca, bud si riesi nejake komplexy tym ze vam robi svojim svinstvom nervy, alebo je to nejaka porucha v jeho gebuli. Pretoze toto by normalny clovek neurobil ani keby co. Kazdy je predsa viacmenej cistotny. Toto je ale vela, ako bezdomovec
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

No toto si skoro trafil klinček po hlavičke, kedže minule zadrbal záchod nejakými chlpmi /nechcem si ani predstavit odkial pochadzali/ a povedal nato, že to nie je jeho a že nevie, kto to urobil, po chvíli došiel s tým, že to urobil naschvál, s tým dovodom, že aj on mal minule zadrbany zachod, a že to urobil naschval - proste dve rozdielne stanoviska v priebehu kratkej doby jasne hovoria o tom, aký zmatok v jeho hlave je - teda, že ide da sa povedat o rozdvojenú osobu. :wink:

btw. už to vyzera ta, že chodí po nociach na cintorin a vykopáva si nejaké mrtvoly a nasledne si ich pašuje do postele aby nebol sam, kedže sa nemůžu kostry branit :lol: :lol:
Napísať odpoveď