RODINNÝ DOM vs PANELÁK

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bývate:

v dome
172
48%
v paneláku
185
52%

Celkom hlasov: 357

alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

hojko napísal:pryja: Aby som ta opravil, tak to vsetko zalezi od stavby a najma pouzitych materialov. Ak ide o novostavbu, tak je pravdepodobne, ze budu pouzite uz ine technologie, dom bude zatepleny a budu tam drevene, hlinikove ci plastove okna, takze uspora tepla v zime je znacne rozdielna od domov, ktore boli stavane pred dvadsiatimi rokmi. Netreba vsak zabudat na to, ze okolo domu maju ludia zahradu, takze sa o to treba starat, ci uz kosit travnik alebo sa venovat zahradke (kvety, zelenina...).
okolo hliníkových okien si len zdiaľky prešiel nie? Bol si niekedy v zime v dome, ktorý má hliníkové okná? Podľa toho čo píšeš asi nie.
Jimmy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Sheep napísal:Nie vzdy to plati, starat sa o to musis len ak sa chces, myslim ze bezne vidiet aj domy kde mas kolo neho skoro nic
alebo totálny bordel

no ja bývam odjakživa v dome a dúfam, že to tak aj ostane :D
neviem si predstaviť, že by som býval na nejakom sídlisku, aj keď starať sa o dom je niečo iné...práce po kkt, atď.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

byvam v dome ale sa stahujeme na 95% do panelaku
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

chcel by som byvat v rodinnom dome, ale byvam v panelaku
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

3-izbový byt. s rodičmi, bratom, psom a dvoma ftákmi.. ale radšej by som dom
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja byvam v dome, s rodicmi, cele horne poschodie mam v podstate pre seba, rodicia tam chodia len spavat...

na byt by som si zvykol a raz snad budem mat aj vlastny :) ale dom ma vela vela vyhod, nikoho nevyrusujem ked mam nahlas hudbu, vela miesta, garaz kde sa ta toho vela pomajstrovat, vlastna vinna pivnicka :P

samozrejme ked chcete mat dom na urovni tak to nieje vobec lacna zalezitost, treba mat doma aj vselijake nastroje na pripadne opravy a upravy okolia domu. zateplenie tiez nieje najlacnejsia zalezitost, pripadne vymeny okien atd...taktiez sa treba starat o zahradku, travnik atd...mnoho dalsich veci. ale ta "sloboda" je nenahraditelna, zatial sa nechystam prec :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak ale ked už je to všetko hotové stačí len udržiavať a veľa krát je to aj zábava nie? šak viem si živo predstaviť že si dám sluchadielká na uši a kosím si trávnik.. :) vlastne načo slúchatká?
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Tak ja byvam v rodinnom dom a za panelak by som nemenil... Som tu velmi spokojny...
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

ja som v panelaku a neviem nejako mi to vyhovuje ten sami ruch avsetko navokol ale tak barak ma vlastne vyhody aj nevyhody ale ked by som si zalozil rodinku tak chcel by som dom inac zatial by som panelak nevymenil to je tak ako je clovek zvyknuty :D ale ked som u babky na prazdninach tak vzdy rad pokosím posriham plot a tak mna by to bavilo len je otazka ze ako dlho :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

V panelaku, na 6. poschodi v 4-izbaku. Moc fajne :) .
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

jednoznacne je najlepsi dom pretoze mas kde ist na dvor a este ked byvas na dedine to je najlepsie zo vsetkoeho ked sa spijes v meste kazdy ta vidi a ked na dedine dakde v bunkri v lese ta ta nenajde nikto a mozes behat volne na motorke bez strachu ze ta chytia
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No ja som sice byval najprv v dome 3 roky - nepamatam, potom 10 v panelaku, potom 12 v dome a teraz sa stahujem zas do ineho domu, no a ked si najdem trvalejsiu znamost tak padam do panelaku.

Aspon ja si dom zatial s fin. dovodov dovolit nemozem.

Inac co tu furt hovorite s tou hlasnou hudbou, sebelepsie uzavrete sluchatka vam spravia lepsiu show ako "200W" repraciky k "hifi" vezi za 5000,- :P
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

tak ja byvam v Panelaku, a osobne by som sa najradšej v okamihu presťahoval do domu.. alebo možno aj do ineho bytu, u nas su strašny susedia/čo má asi každý/ a to mi najviac vadí, a ešte ked o 5tej rano tu hulakaju kamiony ako doviezli tovar do obchodu...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BoBor89: Treba im to oplatit ;) Vies ako naseries vsetkych susedov v panelaku??? V sobotu rano o siestej zacnes lyzickou buchat o radiator ;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

v paneláku by som cel ostať bývať len ked budem bývať sám. ked bude rodina už cem dom
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

ja byvam v RD ale skusal som aj panelak (par dni u sestry) a citil som sa tam dost stiestnene.....mne sa na dedine viac paci aj ked su tu horsie moznosti ako v meste
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

panelak a neskor tiez chcem panelak, len uz nejaku novostavbu. Neviem si predstavit byvat v dome a dochadzat kvoli kazdej veci do BA. brrrr :cry:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

podla mňa vo velkom záleží aký je to panelák respektíve byt, a aký dom... a aj lokalita je dôležitá... napriklad v BA Petržalka je ešte dobre situovaná, ale tí mlady "gangstas" to už je niečo iné :lol: , nechel by osm byvať na Dlhych Dieloch tam si musia vidiet z okna do okna.. čo tu v Petržalke/teda kde byvam ja/ nehrozí... keby bola možnosť presťahovať sa do nejakeho okolia BA ako sú Jarovce, Rusovce, Čuňovo, Vajnory, Ivanka či DNV hned by som bral :)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

byvam v RD pri BA(DNV) a nemenil by som to, som spokojny so susedmi medzi ktorych patri aj miestny urad :P akurat mi vadi ze do mesta to trosku trva ale uz som si zvykol
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

ja som byval v panelaku (6 p.)konecne vypadol... teraz rd je to o hodne lepsie (hlavne vlastna izba)... ziade cakanie na vytah a byt stale zavrety v panelaku :-( panelakova jungla (či jak sa to pise :-D) :-D
Napísať odpoveď