okolo hliníkových okien si len zdiaľky prešiel nie? Bol si niekedy v zime v dome, ktorý má hliníkové okná? Podľa toho čo píšeš asi nie.hojko napísal:pryja: Aby som ta opravil, tak to vsetko zalezi od stavby a najma pouzitych materialov. Ak ide o novostavbu, tak je pravdepodobne, ze budu pouzite uz ine technologie, dom bude zatepleny a budu tam drevene, hlinikove ci plastove okna, takze uspora tepla v zime je znacne rozdielna od domov, ktore boli stavane pred dvadsiatimi rokmi. Netreba vsak zabudat na to, ze okolo domu maju ludia zahradu, takze sa o to treba starat, ci uz kosit travnik alebo sa venovat zahradke (kvety, zelenina...).
RODINNÝ DOM vs PANELÁK
-
Jimmy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
alebo totálny bordelSheep napísal:Nie vzdy to plati, starat sa o to musis len ak sa chces, myslim ze bezne vidiet aj domy kde mas kolo neho skoro nic
no ja bývam odjakživa v dome a dúfam, že to tak aj ostane
neviem si predstaviť, že by som býval na nejakom sídlisku, aj keď starať sa o dom je niečo iné...práce po kkt, atď.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja byvam v dome, s rodicmi, cele horne poschodie mam v podstate pre seba, rodicia tam chodia len spavat...
na byt by som si zvykol a raz snad budem mat aj vlastny
ale dom ma vela vela vyhod, nikoho nevyrusujem ked mam nahlas hudbu, vela miesta, garaz kde sa ta toho vela pomajstrovat, vlastna vinna pivnicka
samozrejme ked chcete mat dom na urovni tak to nieje vobec lacna zalezitost, treba mat doma aj vselijake nastroje na pripadne opravy a upravy okolia domu. zateplenie tiez nieje najlacnejsia zalezitost, pripadne vymeny okien atd...taktiez sa treba starat o zahradku, travnik atd...mnoho dalsich veci. ale ta "sloboda" je nenahraditelna, zatial sa nechystam prec
na byt by som si zvykol a raz snad budem mat aj vlastny
samozrejme ked chcete mat dom na urovni tak to nieje vobec lacna zalezitost, treba mat doma aj vselijake nastroje na pripadne opravy a upravy okolia domu. zateplenie tiez nieje najlacnejsia zalezitost, pripadne vymeny okien atd...taktiez sa treba starat o zahradku, travnik atd...mnoho dalsich veci. ale ta "sloboda" je nenahraditelna, zatial sa nechystam prec
ja som v panelaku a neviem nejako mi to vyhovuje ten sami ruch avsetko navokol ale tak barak ma vlastne vyhody aj nevyhody ale ked by som si zalozil rodinku tak chcel by som dom inac zatial by som panelak nevymenil to je tak ako je clovek zvyknuty
ale ked som u babky na prazdninach tak vzdy rad pokosím posriham plot a tak mna by to bavilo len je otazka ze ako dlho 
No ja som sice byval najprv v dome 3 roky - nepamatam, potom 10 v panelaku, potom 12 v dome a teraz sa stahujem zas do ineho domu, no a ked si najdem trvalejsiu znamost tak padam do panelaku.
Aspon ja si dom zatial s fin. dovodov dovolit nemozem.
Inac co tu furt hovorite s tou hlasnou hudbou, sebelepsie uzavrete sluchatka vam spravia lepsiu show ako "200W" repraciky k "hifi" vezi za 5000,-
Aspon ja si dom zatial s fin. dovodov dovolit nemozem.
Inac co tu furt hovorite s tou hlasnou hudbou, sebelepsie uzavrete sluchatka vam spravia lepsiu show ako "200W" repraciky k "hifi" vezi za 5000,-
podla mňa vo velkom záleží aký je to panelák respektíve byt, a aký dom... a aj lokalita je dôležitá... napriklad v BA Petržalka je ešte dobre situovaná, ale tí mlady "gangstas" to už je niečo iné
, nechel by osm byvať na Dlhych Dieloch tam si musia vidiet z okna do okna.. čo tu v Petržalke/teda kde byvam ja/ nehrozí... keby bola možnosť presťahovať sa do nejakeho okolia BA ako sú Jarovce, Rusovce, Čuňovo, Vajnory, Ivanka či DNV hned by som bral