eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dedomil
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dedomil »

Na ebay som kupoval uz 2x a musim povedat, ze pohodicka.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Tak ta registracia sa v mojom pripade neda presunut na anglicku stranku. Je to podla mna blbost, ale su to ich pravidla. A konecne sa mi podaril aj moj prvy nakup. Na siedmy krat som vyhral drazbu na ebay.de na SE w960i, prebehlo vsetko v poriadku, platba, komunikacia aj zasielka. Telefon uz tyzden pouzivam, maximalna spokojnost a vyhodna kupa.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Holubar napísal:Tak ta registracia sa v mojom pripade neda presunut na anglicku stranku. Je to podla mna blbost, ale su to ich pravidla. A konecne sa mi podaril aj moj prvy nakup. Na siedmy krat som vyhral drazbu na ebay.de na SE w960i, prebehlo vsetko v poriadku, platba, komunikacia aj zasielka. Telefon uz tyzden pouzivam, maximalna spokojnost a vyhodna kupa.
hh 7 krat stastne cislo :D kolko ta vyšiel v SK?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aj s postovnym 7084,-
mesiac stary telefon, bez skrabancov, takmr nepouzity
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Na ebayi nakupujem docela často, no nedavno ma prekvapil. Kamarat sa tam chcel regnúť v nádeji, že si nakupi rovnako pohodlne, ako ja (vybavil si embosovanu kartu, založil paypal, ...).

Vydražil si teda akesi ponožky, čo boli za smiešnu cenu. Na skúšku. No system mu vypisal, že je pravdepodobne podvodnik a že ma poslať poštou kopie 2 dokladov totožnosti niekam do zahraničia. Učet sa zablokoval. System ho tiež varoval, aby sa neskušal opatovne registrovať, pretože mu zablokuju aj registracie.
WTF? :roll:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

V niektorych aukciach mam hned pod cenou napisane PayPal account required

Ked na to kliknem vypise mi, ze nemozem prihadzovat na tuto aukciu pretoze bud nemam PP account alebo nemam PP prepojeny s eBay kontom
You are unable to bid on or buy this item because:
You either don't have a PayPal account or your PayPal account is not linked to your eBay account
Ja som si ale isty, ze PP mam a mam ho aj prepojeny s mojim eBay kontom. Vie mi niekto povedat kde je chyba?
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ked som zacal nieco drazit a teraz som sa rozhodol ze to chcem kupit ako buy it now da sa to neako?dakujem
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

skus kontaktovat predajcu, inak to nevidim...
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Jelko4 napísal:ked som zacal nieco drazit a teraz som sa rozhodol ze to chcem kupit ako buy it now da sa to neako?dakujem
proste to kupis ako buy it now :) hocikto kto da bid moze byt prebity okamzite "buy it now"
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

ako je to prosím vás s platením cla z USA. Niekde som počul že mám poprosiť posielajúce aby dal na balík nápis GIFT... čo je na tom pravdy, že sa potom clo neplatí? Ide o zásielku v hodnote 30dolarov + asi 9 dolarov posta. Podliha aj tak pri tejto sume zdaneniu?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

precitaj si toto: http://www.zive.sk/Bleskovky/Nakupovani ... fault.aspx

od 1. decembra sa zvysila hranica na platenia cla na 150€ cize do tejto sumy sa clo neplati

tj v tvojom pripade aj keby si balik nemal oznaceny ako gift, aj tak by si clo neplatil ;)

ale keby presiahol sumu 150€ a bol by oznaceny ako gift, nemal by si platit clo :) samozrejme ze to nieje iste..ale je vacsia pravdepodobnost :cookies:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

diik, som si myslel ze je to od januara, neviem preco :oops: Koľko trvá pošta z USA? - USPS First Class Mail International stihnú to do vianoc? :D
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Tazko povedat... Ja som dostal poslednu zasielku do 8 dni, ale niekdedy som cakal aj 4 tyzdne. Do vianoc su to 2 tyzdne... hmmm... tak 50:50
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ako vinde poštovne atd. kcem oblečenie nejake nohavice 30dolačov trička mikinu proste oblečko za nejakych 100-150dolarov kolko by ma to asi stalo .............som z martina ciže žilinsky kraj .............počul som niečo že clo sa už neplati nvm ako no .....
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Zdravim, prave som si kupil LP Led Zeppelin a celkova suma ma vysla nakych 17 dolarov co som spokojny pri dnesnom kurze.
Dalo mi tam moznost platby a zvolil som paypal... no nemal som ucet a tak som si ho tam zdarma vytvoril.
lenze teraz ma zaujima ci ten paypal strhol peniaze z mojho uctu alebo tam musim tie peniaze vlozit.

Vdaka
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Paypal ti taha automaticky prachy z kreditky, ktoru si zadal.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

chalani mam velky problem, ako sa vymaze negativny feedback ktory som udelil predajcovi? :oops:
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

zdravicko..prosim vas, nakupoval uz niekto z ebayu Notebook..?? bo... mam v plane si jeden kupit.. na americkom ebayi sa da v pohode splasit za 700 dolarov.. + max daka ta stovka za postovne... Leenze.. strasne sa bojim, ze mi to preclia, zdania, a ja neviem co este s tym spravia, a ja budem musiet dakych 5 litrov naviac platit..coz samozrejme nechcem.. na anglickom ani na nemeckom ebayi taky lacny nezozeniem.. tam by uz boli po tych 1000 eur.. coz je o dost viac.. nemate s tym nejake skusenosti?. ci to vzdy preclia, alebo kolko max by som doplacal za to clo.. zatial som kupoval max mobil z honkongu za dake 3-4 litre, a prislo mi to v pohode bez insieho platenia.. diks moc, za rady.. :oops:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

preclia ti to na 100%, kedze je to viac ako free hranica, dalej z USA ti to nik neposle ako gift (na ebayi je to casto v poznamkach predajcu), bezpecne to je, len ak ma seller vysoky rating a co sa tyka sumy zdanenia, precitaj si toto:
http://euroservis.czechtrade.cz/dotaz/d ... -usa-2575/
http://hn.hnonline.sk/2-29835240-k10000_detail-eb
http://www.monitorujem.sk/it-pocitace/6 ... z-internet
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

inac ako sa bude riešit zaruka?Zrejme k tomu zarucny bude ale kde to daš potom reklamovat rozmyšlal si nad tym?
Napísať odpoveď