Neviem čo ďalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MalaCertica
Amateur
Amateur

Neviem čo ďalej

Príspevok od používateľa MalaCertica »

Takze zacala by som asi tym, ze chodim s jednym chalanom mesiac aj nieco, no neviem, ci to ma vyznam. neboli sme spolu uz par tyzdnov a ja citim, ze to nefunguje. ked sme spolu, je mi s nim fajn, ale citim, ze to neni ono a ze to neni uplne on. Nevie sa odviazat a tym padom ani ja. uz neviem ako dalej.. tieto dve veci vidim ako velky problem.
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Našla si si kamaráta. Láska je o inom.
MalaCertica
Amateur
Amateur

The Devil napísal:Našla si si kamaráta. Láska je o inom.
hmm.. len neviem, ci on to pochopi. lebo on mi pise ako ma lubi a ze je na mne zavisli, ale ja si myslim, ze on je len rad ze so mnou chodi, lebo som ho pol roka odmietala, lebo som mala chalana. a po par mesiacoch po rozchode /ani nwm z akeho dovodu/ som mu dala sancu. pokaslala som to, viem :?
The Devil
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Devil »

Predpokladám že máš okolo 12-14 rokov. Nemiluje ťa, nie je na tebe závislý.
Keď budeš staršia pochopíš, zatiaľ sa venuj iným aktivitám(napr. škole), láska príde v neskoršom veku.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

toto zduše neznašam ...........kašli nato venuj sa inym aktivitam a vždy je tam škola ...........prečo by sa mala venovať inym aktivitam ?? :.....preteba to neni laska ale pre neho alebo pre nu hej a každy ma pravo si to prežiť a vbuducnosti ked bude spominať tak sa natom zasmiať :D.....

k teme povec mu aky maš problem a vyriešene
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

The Devil napísal:Nemiluje ťa, nie je na tebe závislý.
Pravda. Chlapec by musel byť na tom dosť zle aby myslel úprimne, že na nej závislý. A ak ju naozaj miluje ako tvrdí tak ju pochopí... :)
MalaCertica
Amateur
Amateur

The Devil napísal:Predpokladám že máš okolo 12-14 rokov.
heh :D nie.. mam 17

//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2008, 19:17 )
Zaxman napísal:toto zduše neznašam ...........kašli nato venuj sa inym aktivitam a vždy je tam škola ...........prečo by sa mala venovať inym aktivitam ?? :.....preteba to neni laska ale pre neho alebo pre nu hej a každy ma pravo si to prežiť a vbuducnosti ked bude spominať tak sa natom zasmiať :D.....

k teme povec mu aky maš problem a vyriešene
dakujem za podporu, aspon niekto ma tu chape.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

trochu divne mi pride spojenie "chodime spolu jeden mesiac" a "par tyzdnov sme sa nevideli" - to akoze ste spolu tyzden "chodili" a odvtedy si ho (osobne) nevidela? To mi pride ako dost divny "vztah" - tak ma napada ci sa ta tymi recami len nesnazi dotlacit k osobnemu stretnutiu na ktore inak nevidi velmi nadej.
MalaCertica
Amateur
Amateur

Fabo: no nevideli, kvoli jeho praci. pracuje 30 km od mojho bydliska a chodi na poobednu zmenu,takze asi tak nejak
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Mesiac je nič. Najmä keď sa pravidelne nestretávate. Keď ho nechceš, tak to skonči hneď, aby ho to príliš nebolelo. Keby bol taký strašne zamilovaný do teba, tak by ste boli spolu častejšie.
DMC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa DMC »

S tym nesuhlasim. To, ze sa nestretli za ten cas neznamena ze by ju fakt nemohol lubit.. Ale to je pravda, ak ho chces odmietnut, mala by si to urobit co najskor a nenechavat mu zbytocne nadeje :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Za prvy mesiac vacsinou ani neviem presne cele meno dotycnej osoby. Nieto este stat sa na niekom zavisly.
A keby aj bol, chlapec ma problem ze ty nie si, a co este nie si? Charita, tak mu povedz ze to nieje tebou, ale nim :D
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Neviem čo ďalej

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

MalaCertica napísal:a po par mesiacoch po rozchode /ani nwm z akeho dovodu/ som mu dala sancu. pokaslala som to, viem :?
Tak sa veci majú.
MalaCertica napísal:ale citim, ze to neni ono a ze to neni uplne on. Nevie sa odviazat a tym padom ani ja. uz neviem ako dalej.. tieto dve veci vidim ako velky problem.
A čo si predstavuješ pod spojením "nevie sa odviazať"? To že nie je rovnako "trhlý" keď ide o "zábavu" (do úvodzoviek, lebo spôsob zabávania varíruje z človeka na človeka a nie je zábava ako zábava) ako Ty, nemusí znamenať že sa nevie odviazať :) .
Holt, až chceš mať po boku party-boya, ťažko Ti bude vyhovovať partner s miernejšou (kľudnejšou) povahou, hoci je pozorný, milý a je Ti s ním dobre. Nie že by som tento poslabšie vytvorený vzťah, ale všetko časom príde - teda aj partnerovo odviazanie sa. Veď ste spolu len mesiac a on nevie poriadne na čom je.

Poznám jeden trochu opačný vzťah. Kamarát je trochu takej akčnejšej povahy; má priateľku ktorá je z tých kľudných, až veľmi kľudných - taká tichá, múdra, sympatická osoba. Kamarát chodieva na kadejaké pitky (má slinu :) ), chaty, akcie ... Ona mu to toleruje a on veľmi dobre vie, čo si môže a čo nemôže dovoliť.
Keď je v kolektíve, je na ňom vidieť že je z "divých vajec" :o . A keď je s priateľkou, tak ukážkovo seká dobrotu a tvoria pekný pár :) .

nickname MalaCertica hovorí za seba
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Chodíte spolu mesiac a pár týždňov ste sa nevideli? WTF?
BOli ste spolu týždeň a teraz keď ste neboli spolu, tak Ti spadli ružové okuliare a zistila, že to stojí za houby.
MalaCertica napísal:lebo on mi pise ako ma lubi a ze je na mne zavisli, ale ja si myslim, ze on je len rad ze so mnou chodi, lebo som ho pol roka odmietala, lebo som mala chalana. a po par mesiacoch po rozchode /ani nwm z akeho dovodu/ som mu dala sancu. pokaslala som to, viem :?
Chaln bude asi narozdiel od Teba cítiť niečo hlbšie, tak mu teraz pekne môžeš chrstnúť pravdu do očí. Jo, pokašlala si to...
Zaxman napísal:vyriešene
Rozchod.

PS: 17? MalaCertica? :new05:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mi-chau napísal:Za prvy mesiac vacsinou ani neviem presne cele meno dotycnej osoby. Nieto este stat sa na niekom zavisly.
Fabo napísal:trochu divne mi pride spojenie "chodime spolu jeden mesiac" a "par tyzdnov sme sa nevideli"
tak a sme doma tu máš všetko čo potrebuješ.. chalan nieje závislý leda tak na niečom inom heh... :smt069

kašli na to rozíd sa s ním ved si ho tri týždne či koľko nevidela a už ho ani len neuvidíš čo ho sa bojíš?

len mu to dáko normálne vysvetli nech vie čo je vo veci ni len že smska s jedným slovom ROZCHOD
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

to co pise po takomto kratkom case cez net ber +/- s 40% odchylkou do oboch stran... to ze ta lubi moze znamenat len to aby ti to dal vediet a predlzil cas chodenia s tebou, aby mal istotu ze dakoho ma, dolezite je ako sa sprava ked ste spolu. to je to hlavne.
MalaCertica
Amateur
Amateur

fikus-kukis napísal:A čo si predstavuješ pod spojením "nevie sa odviazať"? To že nie je rovnako "trhlý" keď ide o "zábavu"[/size]
nie,tak som to nemyslela.. proste nevieme sa porozpravat o uplne vsetkom, mozno to je tym, ze pred tym som mala vztah s chalanom, s ktorym sme si uplne sadli, spravali sme sa ako by sme sa poznali uz par rokov, boli sme ku sebe vo vsetko otvoreni. ale s nim to nejak nejde. neviem preco...

//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 14:10 )
triple napísal:
kašli na to rozíd sa s ním ved si ho tri týždne či koľko nevidela a už ho ani len neuvidíš čo ho sa bojíš?

bojim sa ze ho zranim, no to ho zranim tak ci tak...

len mu to dáko normálne vysvetli nech vie čo je vo veci ni len že smska s jedným slovom ROZCHOD
nie som male decko, nerozchadzam sa cez sms a bez vysvetlenia!

a ten nick MalaCertica, tak to pre to, bo ma nic lepsie nenapadlo a MALA preto, lebo nie som moc vysoka (161cm) takze to nesuvisi s mojim vekom, i ked 17 neni az tak vela :D

//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 14:12 )
DMC napísal:S tym nesuhlasim. To, ze sa nestretli za ten cas neznamena ze by ju fakt nemohol lubit.. Ale to je pravda, ak ho chces odmietnut, mala by si to urobit co najskor a nenechavat mu zbytocne nadeje :(
pozname sa pol roka a ja si myslim, ze ma (ne)lubi ale ako som uz povedala je rad, ze som mu konecne po tom dlhom case dala sancu. no neviem.. mozno sa mylim, mozno nie.
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

MalaCertica napísal:pozname sa pol roka a ja si myslim, ze ma (ne)lubi ale ako som uz povedala je rad, ze som mu konecne po tom dlhom case dala sancu. no neviem.. mozno sa mylim, mozno nie.
Ty ho neľúbiš, on ťa neľúbi. Tak kde je problém? :)
MalaCertica
Amateur
Amateur

Sagittarius napísal:Ty ho neľúbiš, on ťa neľúbi. Tak kde je problém? :)
ale nie som si 100% ista ze ma nelubi. to vie len on. vsak uvidim, jednoznacne sa s nim musim porozpravat a potom podnikneme dalsie kroky :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ak by som sa mohol opýtať, koľkokrát ste boli spolu(rande alebo niečo podobné), stretli ste sa už niekedy, že áno :sledujem:
Napísať odpoveď