Neviem čo ďalej
-
MalaCertica
Amateur
Neviem čo ďalej
Takze zacala by som asi tym, ze chodim s jednym chalanom mesiac aj nieco, no neviem, ci to ma vyznam. neboli sme spolu uz par tyzdnov a ja citim, ze to nefunguje. ked sme spolu, je mi s nim fajn, ale citim, ze to neni ono a ze to neni uplne on. Nevie sa odviazat a tym padom ani ja. uz neviem ako dalej.. tieto dve veci vidim ako velky problem.
-
MalaCertica
Amateur
hmm.. len neviem, ci on to pochopi. lebo on mi pise ako ma lubi a ze je na mne zavisli, ale ja si myslim, ze on je len rad ze so mnou chodi, lebo som ho pol roka odmietala, lebo som mala chalana. a po par mesiacoch po rozchode /ani nwm z akeho dovodu/ som mu dala sancu. pokaslala som to, viemThe Devil napísal:Našla si si kamaráta. Láska je o inom.
toto zduše neznašam ...........kašli nato venuj sa inym aktivitam a vždy je tam škola ...........prečo by sa mala venovať inym aktivitam ?? :.....preteba to neni laska ale pre neho alebo pre nu hej a každy ma pravo si to prežiť a vbuducnosti ked bude spominať tak sa natom zasmiať
.....
k teme povec mu aky maš problem a vyriešene
-
Sagittarius
Guru
-
MalaCertica
Amateur
hehThe Devil napísal:Predpokladám že máš okolo 12-14 rokov.
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2008, 19:17 )
dakujem za podporu, aspon niekto ma tu chape.Zaxman napísal:toto zduše neznašam ...........kašli nato venuj sa inym aktivitam a vždy je tam škola ...........prečo by sa mala venovať inym aktivitam ?? :.....preteba to neni laska ale pre neho alebo pre nu hej a každy ma pravo si to prežiť a vbuducnosti ked bude spominať tak sa natom zasmiať.....
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
trochu divne mi pride spojenie "chodime spolu jeden mesiac" a "par tyzdnov sme sa nevideli" - to akoze ste spolu tyzden "chodili" a odvtedy si ho (osobne) nevidela? To mi pride ako dost divny "vztah" - tak ma napada ci sa ta tymi recami len nesnazi dotlacit k osobnemu stretnutiu na ktore inak nevidi velmi nadej.
-
MalaCertica
Amateur
-
zuzkazuzka
VIP
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Neviem čo ďalej
Tak sa veci majú.MalaCertica napísal:a po par mesiacoch po rozchode /ani nwm z akeho dovodu/ som mu dala sancu. pokaslala som to, viem
A čo si predstavuješ pod spojením "nevie sa odviazať"? To že nie je rovnako "trhlý" keď ide o "zábavu" (do úvodzoviek, lebo spôsob zabávania varíruje z človeka na človeka a nie je zábava ako zábava) ako Ty, nemusí znamenať že sa nevie odviazaťMalaCertica napísal:ale citim, ze to neni ono a ze to neni uplne on. Nevie sa odviazat a tym padom ani ja. uz neviem ako dalej.. tieto dve veci vidim ako velky problem.
Holt, až chceš mať po boku party-boya, ťažko Ti bude vyhovovať partner s miernejšou (kľudnejšou) povahou, hoci je pozorný, milý a je Ti s ním dobre. Nie že by som tento poslabšie vytvorený vzťah, ale všetko časom príde - teda aj partnerovo odviazanie sa. Veď ste spolu len mesiac a on nevie poriadne na čom je.
Poznám jeden trochu opačný vzťah. Kamarát je trochu takej akčnejšej povahy; má priateľku ktorá je z tých kľudných, až veľmi kľudných - taká tichá, múdra, sympatická osoba. Kamarát chodieva na kadejaké pitky (má slinu
Keď je v kolektíve, je na ňom vidieť že je z "divých vajec"
nickname MalaCertica hovorí za seba
-
jin
VIP
Chodíte spolu mesiac a pár týždňov ste sa nevideli? WTF?
BOli ste spolu týždeň a teraz keď ste neboli spolu, tak Ti spadli ružové okuliare a zistila, že to stojí za houby.
PS: 17? MalaCertica?
BOli ste spolu týždeň a teraz keď ste neboli spolu, tak Ti spadli ružové okuliare a zistila, že to stojí za houby.
Chaln bude asi narozdiel od Teba cítiť niečo hlbšie, tak mu teraz pekne môžeš chrstnúť pravdu do očí. Jo, pokašlala si to...MalaCertica napísal:lebo on mi pise ako ma lubi a ze je na mne zavisli, ale ja si myslim, ze on je len rad ze so mnou chodi, lebo som ho pol roka odmietala, lebo som mala chalana. a po par mesiacoch po rozchode /ani nwm z akeho dovodu/ som mu dala sancu. pokaslala som to, viem
Rozchod.Zaxman napísal:vyriešene
PS: 17? MalaCertica?
-
triple
Guru wannabe
mi-chau napísal:Za prvy mesiac vacsinou ani neviem presne cele meno dotycnej osoby. Nieto este stat sa na niekom zavisly.
tak a sme doma tu máš všetko čo potrebuješ.. chalan nieje závislý leda tak na niečom inom heh...Fabo napísal:trochu divne mi pride spojenie "chodime spolu jeden mesiac" a "par tyzdnov sme sa nevideli"
kašli na to rozíd sa s ním ved si ho tri týždne či koľko nevidela a už ho ani len neuvidíš čo ho sa bojíš?
len mu to dáko normálne vysvetli nech vie čo je vo veci ni len že smska s jedným slovom ROZCHOD
-
MalaCertica
Amateur
nie,tak som to nemyslela.. proste nevieme sa porozpravat o uplne vsetkom, mozno to je tym, ze pred tym som mala vztah s chalanom, s ktorym sme si uplne sadli, spravali sme sa ako by sme sa poznali uz par rokov, boli sme ku sebe vo vsetko otvoreni. ale s nim to nejak nejde. neviem preco...fikus-kukis napísal:A čo si predstavuješ pod spojením "nevie sa odviazať"? To že nie je rovnako "trhlý" keď ide o "zábavu"[/size]
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 14:10 )
nie som male decko, nerozchadzam sa cez sms a bez vysvetlenia!triple napísal:
kašli na to rozíd sa s ním ved si ho tri týždne či koľko nevidela a už ho ani len neuvidíš čo ho sa bojíš?
bojim sa ze ho zranim, no to ho zranim tak ci tak...
len mu to dáko normálne vysvetli nech vie čo je vo veci ni len že smska s jedným slovom ROZCHOD
a ten nick MalaCertica, tak to pre to, bo ma nic lepsie nenapadlo a MALA preto, lebo nie som moc vysoka (161cm) takze to nesuvisi s mojim vekom, i ked 17 neni az tak vela
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 14:12 )
pozname sa pol roka a ja si myslim, ze ma (ne)lubi ale ako som uz povedala je rad, ze som mu konecne po tom dlhom case dala sancu. no neviem.. mozno sa mylim, mozno nie.DMC napísal:S tym nesuhlasim. To, ze sa nestretli za ten cas neznamena ze by ju fakt nemohol lubit.. Ale to je pravda, ak ho chces odmietnut, mala by si to urobit co najskor a nenechavat mu zbytocne nadeje
-
Sagittarius
Guru
-
MalaCertica
Amateur