F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

noman
Light Expert
Light Expert

start bol zaujimavi -- tod vsio

Príspevok od používateľa noman »

start bol zaujimavi -- tod vsio/

aby jazdilo 6 monopostov... hanba ti michelin .../

navrhujem nech maju rovnaky rozmer - aby im sedeli pneumatiky koho budu chciet.../ ja viem ze sa to neda... ale aspon budu mat na vyber keby dakto nechcel vyrobit pneumatiky na tu trat ktoru potrebuju/ nech ich vyrabaju trebars aj Goodyaer, Matador...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hanba Ferrari, len zbabelec vyhrava za takychto podmienok, mohli aspon nechat vyhrat Jordan alebo Minardi. Ale tato cena ma aspon jeden prinos, ze Malcharek & Cambor pri komentovani zaznamu na Markize si snad nebudu mylit vsetkych 6 jazdcov, hehe.
madjo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa madjo »

t0m4s3 napísal:Skor hanba ferrari. Minardi aj Jordan boli za postavenie sikany - co povedalo ferrari? NIE. Takisto ked na zaciatku sezony nemohlo nastupit Minardi na treningy, ale zazracne cez vikend zohnali sponzora a chceli nastupit na velku cenu zo zadnych pozici - vsetci ANO, co ferrari? NIE!
Ale aj Berniemu by mal niekto zaklopat na celo! Hanba F1
ano, ferrari sa nemuselo zachovat tak ako sa zachovalo, ale co ak mali monopost nastaveny na rychlost a postavenim sikany stratia vsetko. a dalej fia mohla povolit zmenu pneumatik[samozrejme tym padol ale aj pre bridgestone]

Su to len dohady, a obvinovanie ferrari je blbost. Za toto fiasko moze iba michelin.
madjo
Medium Star
Medium Star

a je*me na to, my sa lepsie mat nebudeme. taq o co ide.

ale trosku objektivnosti tomas do zivota by ti neuskodilo[mas dobre nazory a rozumies sa, ale si hrozne neobjektivny]
michaelkiller
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michaelkiller »

madjo napísal: ale trosku objektivnosti tomas do zivota by ti neuskodilo[mas dobre nazory a rozumies sa, ale si hrozne neobjektivny]
S tymto suhlasim aj ja, je brutalne vidiet ze si antiferarista 8)
Nic v zlom, take it easy :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

madjo napísal:Su to len dohady, a obvinovanie ferrari je blbost. Za toto fiasko moze iba michelin.
Nene, za to moze viacmenej FIA pretoze pravidlo o jednych pneumatikach za zavoj je kktina. Michelin pouziva makku zmes na vonkajsej strane pneumatiky a tak pri prechadzani tej 12-tej ci 13-tej zakruty sa opotrebuje rychlo makka zmas a pneumatika pukne. Ked vacsina timov chcela spravit sikanu pred tou zatackou (ja by som tam dal klacisky zlto-cierny spomalovac co sa pouziva na slovenskych cestach :D ), tak vsetci suhlasili samozrejme okrem Ferrari. A z lutosti a fair-play mohli nechat vyhrat niekoho z Jordanu alebo Minardi.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

michaelkiller napísal: S tymto suhlasim aj ja, je brutalne vidiet ze si antiferarista 8)
Nic v zlom, take it easy :)
a co teraz? okrem toho ze sme uplne OT sa vobec za to nehanbim - ano som AntiFerrarista a z duse ich nenavidim? Este nieco dalsie chces pocut?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ale ja sa necudujem Tomasovi ze nema rad Ferrari, ja ich tiez neznasam a su na to dovody. Napriklad dlhorocnym fanusikom ostane v pamati kolizia M.Sch. a J.Villeneuvea alebo kolizia M.Sch. a D.Hilla... Taktiez je to sposob komunikacie pri pravidlach... mala ukazka dnes - vsetci okrem Ferrari suhlasili so sikanou pred tou zatackou, na zaciatku sezony chceli timy zaviest obmedzeny pocet testovacich dni a vsetci okrem Ferrari suhlasili atd, atd...
noman
Light Expert
Light Expert

asi ste to uz citali ale dam to sem...

Tím Minardi F1 získal v USA sedem bodov za piate a šieste miesto. Christijanovi Albersovi a Patrickovi Friesacherovi k tomu stačilo jediné - dôjsť do cieľa. Aj preto sa šéf tímu Paul Stoddart z inak fantastického výsledku príliš netešil a Minardi vydalo po pretekoch len takého vyhlásenie:

Paul Stoddart, šéf tímu:

“Predovšetkým by som sa rád ospravedlnil všetkym priaznivcom F1 a to najmä tým, ktorí zavítali na tribúny v Indianapolise. Dnes popoludní sme boli v Indy svedkami frašky. Toto bol ten správny čas, v ktorom sa mal náš šport zbaviť politiky. Bohužiaľ sa tak nestalo. Ešte dnes ráno sa deväť z desiatich tímov dohodlo na tom, že v záujme bezpečnosti bude na trati vybudovaná šikana, ktorá sa bude nachádzať pred nájazdom do poslednej zákruty. Zároveň bola prijatá dohoda, podľa ktorej v prípade nevybudovania šikany na preteky nenastúpi deväť tímov.

Táto idea však bola zamietnutá prezidentom FIA Maxom Mosleym. Nechápem prečo sa tak rozhodol. Za týchto podmienok sa tímy rozhodli nepretekať. Z môjho pohľadu sa nekonalo v záujme športu, americkej verejnosti a ani fanúšikov F1 na celom svete.

Ja úplne sympatizujem so stajňami Michelinu. Viem, že dnešné preteky nikomu nepomohli a nemyslíte si, že teraz budeme oslavovať zisk bodov. Minardi bolo odhodlané na preteky nenastúpiť. Tím Jordan však porušil dohodu a zmenil svoje stanovisko z rannej schôdzky.

Verím, že z VC USA sa všetci poučia a v budúcnosti už nebudeme ničiť náš milovaný šport politikou. Dnešné preteky sa mohli uskutočniť nebyť stanoviska FIA a Ferrari, ktoré sa k ostatným tímom nepripojilo s odôvodnením, že to nie je ich problém."
madjo
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:Ale ja sa necudujem Tomasovi ze nema rad Ferrari, ja ich tiez neznasam a su na to dovody. Napriklad dlhorocnym fanusikom ostane v pamati kolizia M.Sch. a J.Villeneuvea alebo kolizia M.Sch. a D.Hilla... Taktiez je to sposob komunikacie pri pravidlach... mala ukazka dnes - vsetci okrem Ferrari suhlasili so sikanou pred tou zatackou, na zaciatku sezony chceli timy zaviest obmedzeny pocet testovacich dni a vsetci okrem Ferrari suhlasili atd, atd...

ano robil kktiny [robil to schumacher] tak preco nadavas na ferrari a za tie prehresky bol dostatocne schumi potrestany
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

...noman, este by trebalo dodat:
Stoddart: Je to fraška, Jordan porušil dohodu!

Šéf tímu Minardi Paul Stoddart tvrdí, že VC USA sa zmenila na frašku. On sám chcel dokonca stiahnuť svojich pilotov z trate, ale to by musel rovnako konať aj Jordan.

“Na vine je Jordan. Ak by zašiel do boxov, tak ho budeme nasledovať. Takto si to nemôžeme dovoliť, pretože nám ide o šampionát. Takto môžeme získať body a tie nám napokon vynesú celkom slušné peniaze. Toto však nie sú preteky - toto je fraška!”

“Jordan nesplnil svoj sľub. Ráno mi povedali, že ak sa nevybuduje šikana v trinástke, tak pretekať nebudú. Je neuveriteľné, že FIA nedokázala nájsť riešenie s tímami Michelinu. FIA sa hovno stará o samotný šport. Ide im len o ich politické hry!”

“Nikto nemôže brať túto veľkú cenu vážne a ani Ferrari nebude mať radosť z double, na ktoré sa im stačilo vyvážať. Formula 1 už urobila v minulosti veľa šialených vecí, ale dnešný deň to všetko vysoko predčil,” dodal Stoddart.

f1.sk

...takze keby sa tak stalo, Ferrari by ostalo samotne na trati a asi by si isli po double...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Preco ferrari? Lebo vzdy vsetci TAK len ferrari ONAK
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

madjo napísal:ano robil kktiny [robil to schumacher] tak preco nadavas na ferrari a za tie prehresky bol dostatocne schumi potrestany
Timova rezia - Rubino musel pustit pred seba to prasa...???
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Timova rezia - Rubino musel pustit pred seba to prasa...???
prosim ta! ako inak :roll:
noman
Light Expert
Light Expert

hojko napísal:Timova rezia - Rubino musel pustit pred seba to prasa...???
tim mu povedal nech si to uzije - tak si to uzil no nikto tam nebol.../ az na tych 5 aut - urcite by bodovali?...

ja som tiez antiferrarista
madjo
Medium Star
Medium Star

po vyjdeni schumiho z depa bol rubinho pridlhy v zakrute[neskoro zacal brzdit] a keby to tam neskratil ...asi by sa dostal do hodin
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

noman napísal: tim mu povedal nech si to uzije - tak si to uzil no nikto tam nebol.../ az na tych 5 aut - urcite by bodovali?...

ja som tiez antiferrarista
Nemyslel som dnes, myslel som VC rok ci dva spat co sa sla v Rakusku!!!
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

prosim ta - vsak timova rezia fici stale, tak preco teraz nie? Len sa zahrali s divakmi, akoze ho spravil tesne az v boxoch. Jednoducho nikdy sa nikto nedozvie ci ho pustil alebo nie, pretoze vzdy je Miso pred Rubinhom. Sa cudujem Rubensovi ze si necha po hlave skakat - ma na viac.
madjo
Medium Star
Medium Star

hojko napísal:Nemyslel som dnes, myslel som VC rok ci dva spat co sa sla v Rakusku!!!
nj, asi som stratil nit, ano tymova rezia tam bola
madjo
Medium Star
Medium Star

t0m4s3 napísal:prosim ta - vsak timova rezia fici stale, tak preco teraz nie? Len sa zahrali s divakmi, akoze ho spravil tesne az v boxoch. Jednoducho nikdy sa nikto nedozvie ci ho pustil alebo nie, pretoze vzdy je Miso pred Rubinhom. Sa cudujem Rubensovi ze si necha po hlave skakat - ma na viac.
hej, jasne a minule preteky ked dostal prednost v depe kimi pred montoyom ...to co bolo?
Napísať odpoveď