radek21 napísal:Heh z lamiek som to sťahoval z 3 uploadov a všetky 3 boli zmazané resp. linky z rapidu. By som potreboval niečo čo tam aj vydrží aspoň 1,5 dňa kým to stiahnem.
radek21 napísal:Heh z lamiek som to sťahoval z 3 uploadov a všetky 3 boli zmazané resp. linky z rapidu. By som potreboval niečo čo tam aj vydrží aspoň 1,5 dňa kým to stiahnem.
Tak to stiahni z CobraShareu tam to tak skoro určite nezmizne
radek21 napísal:Od stredy sa to pokúšam stiahnuť. 14GB je dosť. Mám PA na rapidshare ale ani za boha to nemôžem stiahnuť. Chýbalo mi 7 partov (200MB) a nejaký kkt to asi bonzol a zablokovali tie súbory. Ja to asi nikdy nestiahnem.
Neviem kde by som našiel nejaké schopné linky odkiaľ to stiahnem. Kúpil som aj novú ramku kvôli gta a nemôžem to stiahnuť kua to je šťastie
kúp si to...podla mna 1200 sk nieje vela za taku dobru hru...fakt,toto sa oplati kupit...
Ta hra mi ide, ale vadi mi to hlavne preto lebo to robi take ciary napr ked idem na aute atd. A nejde len oto ta hra seka ci uz na max alebo na min. nastaveniach. Chvilu ide uplne v pohode potom zase seka a potom zase v pohode, nechapem cim to je.
ze aj gta by malo naskriptovanu nahanacku, tak to som necakal...
druhy raz som nahanal chlapika, kt. som musel vyhladat v policajnej databaze a na dialnici vysachuje SUV, ktore narazi bocne do stavenicka, pri letisku drgne do kamionu z ktoreho vypadnu sudy a na moste dalsi kamion z kt. popadaju dreva )
Neviete niekto na co by sa dalo dalo napalit, alebo ako by sa to dalo rozdelit na DVD-cka ??
Ja mam dva 7GB .iso subory a netusim ako to rozdelit bez toho aby som tom musel zabalit do raru.
(okrem Blue-Ray diskov)
Dakujem
bodo07 napísal:Ta hra mi ide, ale vadi mi to hlavne preto lebo to robi take ciary napr ked idem na aute atd. A nejde len oto ta hra seka ci uz na max alebo na min. nastaveniach. Chvilu ide uplne v pohode potom zase seka a potom zase v pohode, nechapem cim to je.
Caw...ja viem ze uz sa to tu vela ludi pytalo,tak budem dalsi.Preco mi to seka? PC mam:Intel core 2 duo 1,8 ; 2GB ram ; GeForce 9600GT 512MB ;
Vserko mam stihnute uplne na LOW detailoch a stale mi to seka.
Eur0 napísal:cf viete tu misiu co mate toho dilera sledovat ci co snim lebo nvm co tam mam robit pls help
Musis ho sledovat do domu ale nesmies sa moc priblizit lebo zacne utekat a uz ho nedobehnes, takze sa pomalicky pohybuj, skryvaj za rohy (Q) a sleduj ho az nakoniec do toho domu, tam postrielas jeho kolegov a nakoniec zabijes aj jeho.