Volanie z tel. c. 0249571111

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
affy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa affy »

Wow, tak toto som vôbec nečakala... Mne toto číslo začalo volať tento týždeň v utorok, celkovo mi za 4 dni volalo 4 krát, z toho som ho 3 krát nestihla,aké to len nešťastie...
Keď som mu to raz zdvihla, podržal hovor na tri sekundy a potom to zložilo. Už prvý krát som tomu chcela prezvoniť, keď som si našla neprijatý hovor, že čo kto chcel, ale nešlo mi to, tak ti mo začalo vŕtať v hlave.
A dnes, len tak som zadala do google toto číslo a ono to na mňa vyfľuslo milión stránom a milión fór, kde sa sťažujú na toto číslo... Ani neviem, čo ma to napadlo, zadať to do googlu. No a vidíte :)
Každopádne, svoje rodné číslo by som nikdy nikomu nedala cez telefón a ešte takým magorom, čo takto vyvolávajú :roll:
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

takýto "problém" riešim nasledovným spôsobom:
A: " Dobrý deň, máte chvíľku čas, na...bla..bla.."
B: " Áno samozrejme hovorte..."

A keď začne, tak asi po 2 sekundách zložím, celkom zábava
kreker
Novice
Novice

fakt sranda

Príspevok od používateľa kreker »

o cloveku to ale tiez nieco vypovie, ked necha rozpravat a potom zlozi.. elementarna slusnost sa asi nerozdava na kazdom rohu. .. A neviem co sa vsetci rozculujete nad tymi osobnymi udajmi.. nemozem sa na tom prestat smiat..:)) ako by ste vsetci boli prezidenti USA..:))) Vase tel cisla su porozhadzovane na vsetkych moznych verejnych zoznamoch a vy sa rozculujete...heh. A okrem toho, neviem co je zle na tom, ked ti t-mobile zavola s tym, ze je mozne znizit ceny hovorneho,aby si ta udrzali a nesli ste napr. do orangeu
A ked proste nemas zaujem, nechces sa viazat, alebo ze konkurencia ma lepsiu ponuku, alebo iny racionalny dovod, (alebo ze vasa babka videla v tv novinach podvodnikov,..:) tak slusne povies, ze dakujes za ponuku a nemas zaujem..:) waw, cista veda,co.. :roll:

ps:..vase osobne udaje ma tolko institucii, sukromnych ci verejnych ze by ste sa cudovali, a ked sa niekto k nim chce dostat, tak sa dostane a nie cez telefon.. :P

ps2:a operatori vase udaje maju, ale pytaju si ich, lebo je potrebne aby odzneli v tom telefone, nakolko je to ustne uzatvorenie zmluvy o buducej zmluve a je to zakonom stanovene..
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

hlasím sa aj ja.dnes aj mne volali z toho čísla.načo otravuju ludí,ked budem mať zaujiem o paušal,osobne pojdeem vybaviť a nie sa jej tam spovedať :roll:
toronto_girl
Novice
Novice

Príspevok od používateľa toronto_girl »

Ahoj. Tak pridavam sa k tym co im volali z toho cisla. Dnes mi volali. Kedze mi volali aj pred tyzdnom tak som to nezdvihla... Chcem sa opytat ci dotycnemu co im "venoval" svoje rodne cislo a cislo OP, ci mu naozaj poslali ten telefon za 1SK :) Dikes.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mne zas vzdy volaju z tohto cisla:0249621111. Uz mi volali par krat aj mojej celej rodine a znamym ludom.Je tam nahrata nejaka zena co hovori, ze som vyhral neviem kolko miliony a ze mam zavolat na take a take cislo.Raz to uz islo aj v spravach, ze ludia co tam zavolali tak im to stahovalo 100sk za minutu ci kolko uz si nepamatam presne.Ja neverim takymto somarinam a dalsim podobnym bludom typu, ze mi chodi na den asi 20 spamov ze som vyhral v lote 1000000€ a podobne pi**viny.Ale to sa tu uz riesilo. :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

dnes mi z toho cisla zas volali, pozeram na cislo, chvilku nahravam, ze odkial to cislo poznam, usmejem sa a stlacim cervene :D :aasmile11:
Maddelein
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Maddelein »

No mne už behom tohto mesiaca volali z tohto čísla dva krát. Vždy som bola v škole keď volali a našla som si len zmeškaný hovor. Keďže som v Írsku tak som si povedala, že nato kašlem a nebudem volať naspäť. Nedalo mi to a pozrela som sa na net čo to je za číslo... tak ako vidím tak to je nejaký chytrák čo otravuje ľudí.... :smt117
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

mne zase kazdy den vola toto cislo: 0257531111
myslite ze to je to nieco podobne? este ani raz som nedvihol
Frederico
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Frederico »

c.a.r.n.e. napísal:mne zase kazdy den vola toto cislo: 0257531111
myslite ze to je to nieco podobne? este ani raz som nedvihol
Mne dnes volalo na t-mobile tiež toto číslo a kredit sa mi vynuloval, včera som si nabíjal kartu o 50€, lebo idem v sobotu na dovolenku. :(
Beowulf
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Beowulf »

no poviem vam ze mne to cislo vola uz asi tyzden kazdy den 3 krat este som to nedvihol pretoze nam na pevnu linku v priemere 3 krat do mesiaca volaju kadejake spolocnosti ze vyhrali ste mobil ale musite spravit sedenie s dvoma ludmi u vas doma atd atd, ja sa uz iba nad tym pousmejem. mame pevnu linku s displejoim takze ked vidim taketo pridr.ane cisla ani to nedviham a neham to zvonit :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Frederico napísal:Mne dnes volalo na t-mobile tiež toto číslo a kredit sa mi vynuloval, včera som si nabíjal kartu o 50€, lebo idem v sobotu na dovolenku. :(
Mne sa skor zda ze si tych 50€ prefetoval a teraz mas halucinacie.
Napísať odpoveď