Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Biedny diel, neda sa ani len porovnat s tym predchadzajucim. Podla toho ako to vyzeralo na konci, tak budu asi nahanat Selfa a Scyllu, takze kludne to mozu potiahnut na este jednu seriu. A ten zaver so senatorom, proste na smiech. Uvidime co prinesie dalsia cast a najma sa tesim na 15. cast, ktora by mala priniest velky zvrat.
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

po prvykrat som sa nevedel dockat konca epizody, nuda. podla mna sa senator este objavi, stantona tam mozu tiez "ozivit"(dostal len ranu do ramena). mahone urcite neodisiel, podla mna len odbehol za kamoskou do FBI.
urcite tam bude prekvapenie, keby bolo priehladne nebolo by to prekvapenie :lol:
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Už sa neviem dočkať na ďalšiu časť podla traileru vyzerá akčnejšie ako táto :)
No bratia chcú SCYLLU od Selfa a Self chce chýbajúci čip od bratov :wink: ešte bude napínavé
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Ja som vedel, ze ten chlapik v skladisku, co bol od Generala, nenecha Stantona zabit ich.. pekne sa vratil.. nuz potom skapal :D ...
celkovo hrooozna cast plna zvratov... paci sa mi ako sa vsetko vracia do minulosti... napriklad teraz, ked Don Self zistil, ze chyba chip v Scylle.. Michael ho pekne vytiahol... haha.. vzdy je tam poistka... Self si asi dlho zivota neuzije... debilko... ja cakam, ze dcera generala sa da na stranu Michaela a spolku... ako reagovala na zabitie toho drzitela karty to naznacovalo (podla mna) ...
mno.. asi treba cakat na dalsi diel... kde su tie casy z prvej serie :?
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ak si niekdo chce kuknut trailer a sneak peak na dalsiu episodu tak tu je
http://www.prison-break.cz/trailery.php?rada=4&dil=14
na vlastne nebezpecie :wink:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Mam takeho tusaka ze Michael na konci zomrie....kedze stale oddialuje tu operaciu :)
//hlupak...k- za takuto poznamku teda tusaka da iba naruseny clovek :) no ked ta to tesi
Fiky
Darca
Darca

Michael pôjde na operáciu podla mňa čoskoro :)
Inak počuli ste že si zahrá DB Cooper? Tak to som zvedavý ...
Ďalšia časť vyzerá byť dosť akčná :shock:
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

som strasne zvedavi na dalsiu
cast

a takysto som zvedyvy ci bude dalsia seria .-... ale myslim ze potom na nej nebude as taka sledovanost... lebo uz je to take otrepane
Fiky
Darca
Darca

Ďalšia séria zrejme nebude , už sa hovorí že štvrtá séria bude mať o dve epizódy viac a tým seriál skončí , Miller (Scofield) tiež povedal že keby náhodou aj ďalšia séria bola tak len pre prachy a už by to bolo bez neho ..
____

Inak ma napadlo jakto že ten Selfov nadriadený zomrel po rane pod plecom na pravej časti tela?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tento diel sa mi pacil asi najviac zo stvrtej serie, zajimave zvraty, vela zvratov pre mna osobne neocakavatelnych...akurat mohla epizoda skoncit v case 32:15 a bol by to idealny koniec serialu celeho ^^
Fiky
Darca
Darca

mirak2 napísal:...akurat mohla epizoda skoncit v case 32:15 a bol by to idealny koniec serialu celeho ^^
No to určite ty zradca :D aj keď by to bolo v štýle PB ,, jj zvraty super úplne neočakávané (ako ktoré),, hehe a jak Gretchen odolávala Sucreho ranám :D Chudák Michael,Linc,Sarah,Sucre,Mahone,BAGWELL :( Mahone ide do väzenia že? (dúfam že neodíde zo seriálu). Inak mám tušáka že Lisa ešte zohrá nejakú úlohu.. nič viac nemám k tomu čo povedať zatiaľ..

// Drago podľa mňa sa nepohádajú pre to... ale nechcem tu písať spoilery pokazilo by to tému :wink: a ani o tom moc nechcem diskutovať lebo mám rád PB prekvapenia :D
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Super diel. Gretchen a Sucre dobiti (chudak, ta rana a Gretchenine paste), Sara mimo, Alex betrayed (alebo nie ?), T-Bagovi som to ako to tu uz niekto povedal, prial aby ten hajzel predaval Bibliu, aj ja som mu uz uveril. Mike bude ok. Z Linca bude snad Company Agent. THAT'S IMPOSSIBLE. Asi kvoli tomu sa s Mikom pochyti, a rozkmotria sa.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

fu ale ako dostala Gretchen na hlavu.. sa cudujem ze sa este posatavila, Sucre si udrel hah..
no som zvedavy na dalsi diel (ako vzdy :) ) ze ako sa to vyvinie.. dufal som ze Alex nieco vypatra a pomôze no zatial neviem co sa bude diat..
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

mozno sa da Lisa na stranu Michaela atd. a nejako im pomoze pripadne prehovori generala tiez na ich stranu a budu spolu vsetci proti selfovi

aj ked velmi realne to nie je kedze cela seria je o zniceni spolocnosti a ze by sa zrazu bratia spojili so spolocnostou :roll:
Fiky
Darca
Darca

viper1993 napísal:a nejako im pomoze pripadne prehovori generala tiez na ich stranu a budu spolu vsetci proti selfovi
To čo citujem je úplná hovadina .... Alexa podviedli berú ho do vezenia však to je jasné,, ešte je tu šanca že zdrhne z auta ale keď mi Lincoln povedal že už ho nepotrebujú ,, hm .. neviem neviem.... Inak to s tou Lisou je možné..
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Pacila sa mi Selfova veta: "This wasn't personal, this is just bussiness." :D
Cisty Godfather :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mirak2 napísal:tento diel sa mi pacil asi najviac zo stvrtej serie, zajimave zvraty, vela zvratov pre mna osobne neocakavatelnych...akurat mohla epizoda skoncit v case 32:15 a bol by to idealny koniec serialu celeho ^^
Idealny koniec by bol naj hned po prvej serii :P
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

sucre gretchen pekne nalozil :D podla mna sa bratia stretnu s T-bagom u generala a budu naoko bojovat proti selfovi. gretchen ho ale moze kedykolvek odprasknut kedze jej sestra je v bezpeci.
ak je toto posledna seria, tak si kupim klobuk a zozerem ho ak nebude mat happy end.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

no snad to nebude posledna seria, ja by som bral aj dalsiu..
sice na to vela ludi nadava ale pozeraju to aj tak :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Scenaristi si z nas uz nacisto robia srandu, teraz to idu zase natahovat tym, ze Linc ma ziskat spat Scyllu??? To je uz vazne smiesne co si dovolia, nehovoriac o tej RTG kamere, ktoru nastrelil Self do skladu. Som sklamany z toho co sa udialo, vedel by som si predstavit ukonecnie serialu, ked Self a Gretchen ziskali Scyllu, mali ju predat a hotovo, koniec serialu a o rok by som si na PB ani nespomenul.
Napísať odpoveď