Prison Break [spoilers]
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Biedny diel, neda sa ani len porovnat s tym predchadzajucim. Podla toho ako to vyzeralo na konci, tak budu asi nahanat Selfa a Scyllu, takze kludne to mozu potiahnut na este jednu seriu. A ten zaver so senatorom, proste na smiech. Uvidime co prinesie dalsia cast a najma sa tesim na 15. cast, ktora by mala priniest velky zvrat.
-
Šu-Do
Redeemer
Ja som vedel, ze ten chlapik v skladisku, co bol od Generala, nenecha Stantona zabit ich.. pekne sa vratil.. nuz potom skapal
...
celkovo hrooozna cast plna zvratov... paci sa mi ako sa vsetko vracia do minulosti... napriklad teraz, ked Don Self zistil, ze chyba chip v Scylle.. Michael ho pekne vytiahol... haha.. vzdy je tam poistka... Self si asi dlho zivota neuzije... debilko... ja cakam, ze dcera generala sa da na stranu Michaela a spolku... ako reagovala na zabitie toho drzitela karty to naznacovalo (podla mna) ...
mno.. asi treba cakat na dalsi diel... kde su tie casy z prvej serie
celkovo hrooozna cast plna zvratov... paci sa mi ako sa vsetko vracia do minulosti... napriklad teraz, ked Don Self zistil, ze chyba chip v Scylle.. Michael ho pekne vytiahol... haha.. vzdy je tam poistka... Self si asi dlho zivota neuzije... debilko... ja cakam, ze dcera generala sa da na stranu Michaela a spolku... ako reagovala na zabitie toho drzitela karty to naznacovalo (podla mna) ...
mno.. asi treba cakat na dalsi diel... kde su tie casy z prvej serie
-
Silmer
Darca
ak si niekdo chce kuknut trailer a sneak peak na dalsiu episodu tak tu je
http://www.prison-break.cz/trailery.php?rada=4&dil=14
na vlastne nebezpecie
http://www.prison-break.cz/trailery.php?rada=4&dil=14
na vlastne nebezpecie
Ďalšia séria zrejme nebude , už sa hovorí že štvrtá séria bude mať o dve epizódy viac a tým seriál skončí , Miller (Scofield) tiež povedal že keby náhodou aj ďalšia séria bola tak len pre prachy a už by to bolo bez neho ..
____
Inak ma napadlo jakto že ten Selfov nadriadený zomrel po rane pod plecom na pravej časti tela?
____
Inak ma napadlo jakto že ten Selfov nadriadený zomrel po rane pod plecom na pravej časti tela?
No to určite ty zradcamirak2 napísal:...akurat mohla epizoda skoncit v case 32:15 a bol by to idealny koniec serialu celeho ^^
// Drago podľa mňa sa nepohádajú pre to... ale nechcem tu písať spoilery pokazilo by to tému
Super diel. Gretchen a Sucre dobiti (chudak, ta rana a Gretchenine paste), Sara mimo, Alex betrayed (alebo nie ?), T-Bagovi som to ako to tu uz niekto povedal, prial aby ten hajzel predaval Bibliu, aj ja som mu uz uveril. Mike bude ok. Z Linca bude snad Company Agent. THAT'S IMPOSSIBLE. Asi kvoli tomu sa s Mikom pochyti, a rozkmotria sa.
To čo citujem je úplná hovadina .... Alexa podviedli berú ho do vezenia však to je jasné,, ešte je tu šanca že zdrhne z auta ale keď mi Lincoln povedal že už ho nepotrebujú ,, hm .. neviem neviem.... Inak to s tou Lisou je možné..viper1993 napísal:a nejako im pomoze pripadne prehovori generala tiez na ich stranu a budu spolu vsetci proti selfovi
-
hojko
Site Admin
Scenaristi si z nas uz nacisto robia srandu, teraz to idu zase natahovat tym, ze Linc ma ziskat spat Scyllu??? To je uz vazne smiesne co si dovolia, nehovoriac o tej RTG kamere, ktoru nastrelil Self do skladu. Som sklamany z toho co sa udialo, vedel by som si predstavit ukonecnie serialu, ked Self a Gretchen ziskali Scyllu, mali ju predat a hotovo, koniec serialu a o rok by som si na PB ani nespomenul.