NHL (aktualne)

O športe...
Menojenanič
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Menojenanič »

Detroit by si chcel udržať Maja do konca sezóny...a on určite zostane,tá vidina SC ho láka viac ako čokoľvek... :oops:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To je predsa jasné, že ostane. Ak bude možnosť a dokážu ho zaplatiť.

Niekde som čítal, že len tak ďalej Kopecký, bude prvá lajna. No on ju už hrá, ale na čiernu robotu. Kopecký nikdy nebude mať na prvú lajnu ako kreatívny hráč.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

to begbeee: tak neviem MIKE má na to aby bodoval častejšie, Zubov jeden z naj obranov podla mňa by ho chcel každí v tíme... a Sydor sa vratil to bolo zaujimavé som nečakal že pustia Bouchera tak lahko, ved ten tam rhal dlho a minuly rok tušimlepší ako ZUBOV, Sydor sa mi ale pačil ked hraval v TAMPE.. tam to bol sympaťak heh

to Menojenanič: tak do konca sezony ostane, to je jasné, ale či predĺži to už by som nevidel tak pozitívne, oni ho hlavne v tejto sezone kúpili aby robil to čo minulý rok v PO, takže či bol úžitkom pre červené krídla alebo nie sa dozvieme najskôr v Apríli resp začiatkom júna/vtedy tušim ma byť niekedy 7 zapas finale/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Keby Hossu potrebovali len na minule play off, čo bol povodny zamer, uz je prec. Zrejme ich presvedcil.

Co sa tyka Zubova, Sydora a Modana... Malo dedkov po 35ke si udrzi produktivitu a rychlost z mladsich cias. Tam uz ide skor o skusenosti do druhej tretej lajny, pre mladych, na presilovky alebo oslabovky. Ale tych 50 bodov uz neurobia. A ak urobia su za nich velke prachy za minule vykony, pricom 20-25 rocny mladik s priemernym vykonom ti ich spravi za zlomok platu.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

pochybujem ze Hossa ostane v Detroite ked maju uz teraz naplneny platovy strop a Lidstrom musi byt najlepsi platenym (ma to v zmluve) ... budu sa musiet niekoho zbavit alebo Hossa ostane na plate aky ma
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Tiez si myslim ze po sezone odide, ale moc ho to trapit nemusi hned bude mat 20 inych ponuk, a s tym Lidstromom sa mi to zda trochu na hlavu padnute mat v zmluve ze musi mat najvyssi plat
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Podla mňa je to jedna z najgenialnejších vecí čo urobil DETROIT že Lidstrom ma najvyšší palt a všetci čo chcu hrať za tím ho nesmú prekročiť, vytvorili si v podstate taky platovy strop v tíme, HOSSA ak nebude hamižný tak tam v pohode môže ostať.. len po tejto sezone sa strop zase oniečo zdvyhne, a Detroit tušim bude museiť podpisovať Zetterberga s Datsjukom/osobne by som uprednostnil ich dovch oproti Hossovi/ ale nie som si istý či nemajú ešte zmluvy teraz... tak to berte z rezervou :) . A ešte k tomi že Lidstrom si ten plat zaslúži a vytvára sa konkurencia v tíme, a chalani chcú potom hrť za taký tím aj ked nepoberajú nejaké extra platy... sice ked urobia nejaké dobre zapasy a tie bonusy čo dostávajú tak možno sa ich platy vyšplhajú aj nad úroveň Lidstromovho platu, a do stropu sa berú len zakladne platy na bonusoch ich môžu nažhaviť a môžu mať potom viac heh

Čo sa týka tých "starcov", tak oni na to mpodla mňa majú.. ved Modan ten maval sezony s bodmi cez 80 bodikov tušim.. len odkedy tam trenuje sučasný tréner/neviem si teraz v tomto okamihu spomenúť na meno/ tak hrajú skôr obranny štýl a zakladajú tú hru an Turcovi a zo zabezpečenej obrany, aj ked im to nevychadzalo tak ako si predstavujú... polda mňa Dallas potrebuje nejakeho dobreho stratéga, ktorý sa nebude báť hrať do predu. Im by sa zišiel ešte jeden hráč typu Richards lebo takeho maju len jedneho, Morrow je skôr taká mlátička.
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Nevravim ze si ten plat nezasluzi, ved tam hra 18 rokov a nikdy nemal slabsiu sezonu, ale je to take divne privilegium ´ja som tu najdlhsie, som kapitan a som naj a nikto nemozte viac nez ja´, myslim ze kazdy vie ze si ho cenia a nemusia mu davat do zmluvy podobne dodatky, mal nieco podobne Yzerman alebo ine hviezdy aj v inych timoch? myslim ze nie opravte ma ak sa mylim :roll:
Zetterberga s Dacjukom isto nepustia, v Detroite maju zmysel pre klubovu vernost a takychto hracov nezvyknu pustat, drzia zaklad timu pokope aj niekolko sezon.
Co sa tyka Dallasu, dali prec nespravneho brankara, Turco je za zenitom, este k tomu obrana neposobi moc isto 86 golov v 23 zapasoch vravi za vsetko, inak ten tim nie je postaveny najhorsie len im to proste neslape, ale zase prepadak ala Philadelphia pred 2rokmi to nebude
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Patjo napísal:pochybujem ze Hossa ostane v Detroite ked maju uz teraz naplneny platovy strop a Lidstrom musi byt najlepsi platenym (ma to v zmluve) ... budu sa musiet niekoho zbavit alebo Hossa ostane na plate aky ma
Netvrdil by som.
Dnes práve vyšiel článok: http://www.nhl.cz/CZ/17723/hossa_by_moh ... esaji.html
Takže tak. Myslím, že ak vyjadrí ochotu zostať za rozumnú cenu dohodnú sa.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

takže Hossa asi ostane, inak teraz nam nejako SHARKY utichol v Pens, ale zato Crosby s Malkinom začali makať.. fakt by osm ich chel vidieť na živo, predsa len to je ine ako z tej TV...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Co poviete inac teraz na Avery-ho ? Suspendovany za nadavanie protihracom, respektive ich manzelkam (2), ktore boli predtym jeho frajerky :lol:

Je to podla vas dovod na suspendaciu, kedze sa to deje mimo ladu, s hokejom to ma malo spolocne, da sa povedat ze ide o jeho sukromnu vec.

A co poviete na toto video? A takzvané "Averyho pravidlo", ktore zaviedli po tomto "incidente", lebo podla mna to mozno nebolo uplne ferove ale rozhodne ziadne pravidla neporusil, navyse to splnilo ucel lebo dal gol. Sice na mieste Brodeura ho asi dojdem uskrtit na striedacku lebo ho strapnil ako maleho chlapca :lol:

Moj post moze byt tendencny lebo Averyho mam celkom rad, je v teame aby psychicky rozobral supera a to sa mu dari.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

ja mam Averyho rad, podla mňa uplny sympaťak haluzak a obohacuje hru ako sa len dá, sice trošku vybuššný ale kto neni? Takych hračov bolo a aj bude ešte dosť... takeho hrača treba, znervoznuje hviezdicky ktoré na neho nadavaju a neznasaju ho, ale je potrebna cast tímu a odvedie super pracu a dá gol, kto by takeho hraca nechcel? ja by som ho hned bral...

inak to video si pamatam ja som sa na tom vtedy tak smial hehe jednoducho "MAD MAN", podla mňa by NJD na neho poslali niekoho ale trener sa bal žeby o niekoho možno prišiel hehe:)

a ta suspendacia to prvy krat o tom počujem, maž zaujimaveho informatora... daj do placu vlastne o čo sa jedna :idea:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Dôvodom tejto suspendácie sú nevhodné výroky, ktoré Avery adresoval svojim bývalým partnerkám pred zápasom s Calgary. Pôvodne použil Avery pre svoje bývalé partnerky drsnejší výraz, ktorý sa používa pri krčmových rečiach (sloppy second – vyspať sa so ženou ihneď potom, ako to urobí niekto iný) a práve to prinútilo vedenie NHL suspendovať ho. Táto poznámka práve pred týmto zápasom mala svoj skrytý zmysel, pretože v súčasnosti chodí obranca Calgary Flames Dion Phaneuf s jeho bývalou partnerkou, herečkou Elishou Cuthbert (na obrázku). Táto herečka chodila aj s obrancom Montrealu Mikom Komisarekom a Avery bol partnerom aj Rachel Hunter, ktorá je súčasnou partnerkou útočníka LA Kings Jarreta Stolla.
Nuž čo vy na to? Podľa mňa to zas splnilo účel Dion Phaneuf mal po zápase +/- štatistiku -3 :lol: Proste to čo robí Avery robí dobre. Inak s hokejom to veľa spoločného nemá a suspendacia nebola oprávnená.. Toť môj názor.

//:
Bývalý útočník NHL Matthew Barnaby, jenž v dresu Dallasu (2006-07) ukončil aktivní kariéru, se suspendací Averyho nesouhlasí, nicméně chování hráče Hvězd neschvaluje.
No Barnaby bol tiež solídny kecálek :D

//2:
BoBor89 napísal:podla mňa by NJD na neho poslali niekoho ale trener sa bal žeby o niekoho možno prišiel
Colin White je o viac ako 20 cm vyšší a 10 kg ťažší, ako Avery, ale pokiaľ mi je známe s Brodeurom sa odvtedy Avery pochytil viackrát. Nečudujem sa :lol: Musel ho brutálne nasrať a to má Brodeur aké nervy, keď dokázal vyhrať SC, zatiaľ čo v médiách sa prepieralo ako podvádza manželku s jej segrou a bol uprostred rozvodu. Klobúk dolu aj pred ním.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

nevšimol som si že si tu pisal.. takže to som nevedel že taketo "MOVIE STARS" tak vymienaju telesne tekutiny s tolkymi hračmi, no prekvapenie a pobavenie pre mňa

Barnabyho som mal strašne rad, on sa nebal isť do ničoho niečo ako Avary, a preto su asi aj kamarati.. Mne sa pačila jedna vec ked ho AVS kupili z NYR, a asi 5 zapasov nato hralo AVS s NYR a Barnaby sa tam hned s niekym pobil hehe na tom som sa dosť bavil... a to iste sa stalo aj ked odišiel z AVS, a potoms a vratil k NYR to sa mi pačilo heh.
na tu eru bytkarov si pamatam to sme mali Grattona/vtedy tiež bytkar/ Barnaby, Vannanen/tušim tak sa piše/, Laperriere, v tu sezonu bolo COLORADO medzi tímami ktoré mali najviac oslaboviek heh
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

BoBor89 napísal:sme mali Grattona/vtedy tiež bytkar/ Barnaby, Vannanen/tušim tak sa piše/, Laperriere, v tu sezonu bolo COLORADO medzi tímami ktoré mali najviac oslaboviek heh
Heh, no cisty bitkar bol iba Barnaby.

Mne sa pacili z bitkarov: PROBERT a z nedavnych bol dobry Krysztof Oliwa :) A chytal som udrby ked ho Poliaci na MS dali do prvej formacie a cakali goly :lol:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Oliwa bol borec, al e aj Czerkawski nebol najčistejší z tych poliakov... oni boli taky horkokrvní bitkári.. inak Oliwa sa tušim nepresadil ani v polskej lige tak išiel hrať tušim tretiu švedsku, ale nie som si istý heh..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jop ale Czerkawskeho som mal moc rad, valal tusim za Islanders a Boston nie? To boli casy ked som poznal kazdeho sraca v NHL :D
BoBor89
Medium Star
Medium Star

isty čas hraval aj za Toronto a MOntreal a aj Edmonton, ale v NYI mal najlepšie sezony.. on bol zaujimavý hrač, ani v sučasnosti neviem čo s nim je.. ale asi hra niekde vo švedsku abo švajčiarsku jak to je bežne heh.. mohla by sa rozrasť polska kolonia v NHL, oni su sympťaci heh najme tie haluzne mena:)

//autoeditácia príspevku ( 06 Dec 2008, 14:34 )
tak tento članok teda nadpis ma dosť pobavil hehe:
http://www.nhl.cz/CZ/17768/napravime_ho ... _hull.html

chcem vidieť tu napravu:)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jeeej ale spomínali tam veľké mená Claude Lemieux, Bryan Marchment.. Heh to boli veľký "zmrdi". NHL ako súťaž vždy potrebuje svojho "zlého muža".
Tieto riešenia "kauzy Avery" sú dosť pokrytecké.

//: BTW: Keď to už hovorí "neviniatko" Brett Hull, ktorý bol počas kariéry ten najsvätejší ... :roll:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak snad sa Avary nezmení.. dufam že ešte zopar chlapcom zuby vylomí nech je zabava :) ale chel by osm vidieť fight Avary vs Bertuzzi

Teraz som si čital članok o Kovalčukovi, tak ja si myslím že by ho mali predať.. a v pohode by som ho bral do Colorada, podla mňa by sa mu aspoň trošku začalo dariť.. ale zas velka hviezda s velkym platom... teoreticky by mohol byť náhrada za Forsberga ktorého pravdepodobne ani nepodpíšu...
Napísať odpoveď