GTA 4
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Treba najnovsie ovladace, mne dost pomohli, teraz vidim, ze u mna to brzdi uz iba procesorfifty88 napísal:aha tak preco to potom jemu seka hmmm???
Grafikou to asi nebude kedze ma najnovsiu 280GTX
Nove ovladace od nvidie vyriesili nenacitavanie budov, takze je uz hra prijemnejsia, tiez mam pocit, ze fps je stabilnejsie, ale to moze byt len placebo
4870 512 DDR5
Caute vsetci,
nechce sa mi citat cele forum tak sry ak to uz tu bolo povedane. Moj problem bol, ze hra mi hocikedy (tj 5-10 min po spusteni) zmrzla a pomol uz len tvrdy restart .
Riesenie: Flash vbios - na tomto linku je podrobny navod:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379602
je to vsetko pekne popisane, nie je to nic zlozite, len pozor plati to len na GK ATI Radeon HD 4870 512MB DDR5 so S/N PN 188-01E85-001SA (najdete ho napr. na krabici)
Hra mi uz nemrzne, hral som multiplayer asi 2hod. a v poho. Avsak hra mi uz nemrzne ale zacala mi dost sekat. Moja zostava je CPU c2d 8400, 3,25 GB RAM, GK vyssie spomenuta, Win XP sp3, Ati cat. 8.12(beta)
Takze ak to neporiesia, je to posledna orig. hra co som si kupil a nech sa potom necuduju, ze preco PC hry nikdo nekupuje...
nechce sa mi citat cele forum tak sry ak to uz tu bolo povedane. Moj problem bol, ze hra mi hocikedy (tj 5-10 min po spusteni) zmrzla a pomol uz len tvrdy restart .
Riesenie: Flash vbios - na tomto linku je podrobny navod:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379602
je to vsetko pekne popisane, nie je to nic zlozite, len pozor plati to len na GK ATI Radeon HD 4870 512MB DDR5 so S/N PN 188-01E85-001SA (najdete ho napr. na krabici)
Hra mi uz nemrzne, hral som multiplayer asi 2hod. a v poho. Avsak hra mi uz nemrzne ale zacala mi dost sekat. Moja zostava je CPU c2d 8400, 3,25 GB RAM, GK vyssie spomenuta, Win XP sp3, Ati cat. 8.12(beta)
Takze ak to neporiesia, je to posledna orig. hra co som si kupil a nech sa potom necuduju, ze preco PC hry nikdo nekupuje...
Mam taky problem,hral som GTAcko asi hodinu,dve,neviem presne a zrazu sa akoby restartol PC,ale on sa nerestartol,len zhasol monitor a klavesnica sa akoby odhlasila,proste nereagovala a ked som ju dal vyhladat (bezdrotovu) tak mi ju nenaslo,cize som mohol uz len restartnut PC...Vcera to robilo aj pri inyx hrax,tak som preinstaloval ovladace,no dnes to robi uz len pri GTAcku,spusti sa hra,asi sekundu vidim hlavnu postavu a potom sa monitor vypne,klavesnica nereaguje,no zvuk z hry stale pocujem...Kde by mohol byt problem,co mam urobit...???
-
James13579
Star
aj ja mam v notebooku tu grafiku a ano fici to v pohode, az na tie textury, musel som si upravit nove ovladace pomocou ATi Modder aby boli kompaktibilne z ati stranky a vsetko fici bez sekania.Mrk napísal:a fici ti to s tou kartou v poho ? bo ja mam v notebook ati2600 tak, ze ci to skusim potahat a vyskuat
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mozes mi prosim trochu priblizit tu upravu ovladacov ? toto mi niak nic nevravi, zatial dikBlackburn napísal:aj ja mam v notebooku tu grafiku a ano fici to v pohode, az na tie textury, musel som si upravit nove ovladace pomocou ATi Modder aby boli kompaktibilne z ati stranky a vsetko fici bez sekania.
tu to mas presne napisane:Mrk napísal:mozes mi prosim trochu priblizit tu upravu ovladacov ? toto mi niak nic nevravi, zatial dik
http://www.midnite.yw.sk/62/aktualizaci ... otebookoch
zabijes pri tom hodinu stravenu pri instalacii a znechutenie hry. ziadna verzia nefici korektne, ani original a ani cracknuta. mna len furt zaujima ako odstratim ten bug ohladom textur.Mrk napísal:okej dik, niekde to sosnem a vyskusam a ak pofici pekne tak kupujem
...i ked vraj neorigo hra fici zle
-
lekoklatik
VIP